Hiusvesi

10 Tuote
1
2/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hiusvesi rauhoittaa ärtyneen päänahan

Terveen päänahan merkitystä hiusten terveydelle ei voi liioitella. Esimerkiksi arka tai ärsyyntynyt päänahka voi altistaa hiustenlähdölle. Tämän välttämisessä tärkeässä roolissa ovat hoitavat tuotteet, kuten hiusvesi. Se voi auttaa erilaisiin päänahan ongelmiin, kuten kutinaan, kirvelyyn tai nopeaan rasvoittumiseen.

Mihin tarkoitukseen hiusvesi sopii parhaiten?

Tuotteena hiusvesi ei ole uusi. Hiusvettä käytettiin jo 1900-luvun alussa hiustenhoidossa, sillä se sisälsi verenkiertoa parantavia ainesosia kuten mentolia. Vaikka se sen jälkeen jäikin lähes unholaan, on se jälleen tehnyt paluun suosikkituotteiden joukkoon. Hiusvesi sopii niin hiuspohjan raikastamiseen kuin jokapäiväistä kampaamista helpottavaksi tuotteeksi. Tämän lisäksi siitä on hyötyä muissakin ongelmissa:

  • Hiusvesi voi auttaa torjumaan hilsettä ja pysäyttää siihen liittyvän hiustenlähdön.
  • Ärsyyntyneessä päänahassa vesi voi rauhoittaa kyseistä aluetta ja edesauttaa paranemisprosessia.
  • Hiusvesi voi myös tehostaa rasvaisten hiusten hoitoa ja vähentää rasvoittumista. Näin se auttaa pidentämään hiusten pesukertojen väliä.
  • Teepuuöljyä sisältävät tuotteet auttavat lisäksi torjumaan päänahan epäpuhtauksia.

Laadukas hiusvesi säännöllisesti käytettynä auttaa optimoimaan hiusten hoidon. Tällöin onkin tärkeää, että hiusvettä käytetään juuri sopivassa määrin, ei liikaa, muttei myöskään liian vähän.

Mitä hiusvesi sisältää?

Useimmat hiusvedet sisältävät alkoholipitoisen veden lisäksi kasviuutteita, eteerisiä öljyjä, ruusuvettä ja lisättyjä vitamiineja. Ärsyyntyneelle päänahalle kannattaa kuitenkin valita tuote, joka ei sisällä alkoholia. Parfumdreams tarjoaa monipuolisen valikoiman erilaisia hiusvesiä. Valikoimastamme voit helposti ostaa hiusveden ja löytää juuri omaan hiustyyppiisi parhaiten sopivan tuotteen.

Kuinka hiusvettä käytetään?

Hiusveden koostumus on hyvin samanlainen kuin tavallisen veden. Sen vuoksi annostelussa ja käytössä onkin käytettävä hieman näppituntumaa. Joissain hiusvesissä on mukana kätevä pipetti, muissa taas on pumppumekanismi. Se helpottaa käyttöä huomattavasti. Hiusveden käytössä on tärkeää, että käytät sitä aina märkiin hiuksiin.

Syy tähän on helppo havaita: Kun hiukset ovat märät, päänahan huokoset ovat suurentuneet. Näin ollen hiukset ja päänahka pystyvät hyödyntämään hiusveden vaikuttavat aineet paremmin. Huomioi käytössä seuraavat asiat:

  • Pese hiukset ensin shampoolla. Jaa pyyhekuivat hiukset kammalla osiin, jotta hiusvesi pääsee paremmin päänahkaan.
  • Hiero sitten hiusvettä päänahkaan hellävaraisesti muutaman minuutin ajan pyörittävin liikkein. Näin vesi jakaantuu tasaisesti ja samalla verenkierto voimistuu.
  • Älä huuhtele tuotetta pois. Voit muotoilla hiukset tavalliseen tapaan. kuivattaa vapaasti tai tarvittaessa föönata.

Hiusvedet ovat pääsääntöisesti koostumukseltaan mietoja ja sopivat päivittäiseen käyttöön. Ne voivat ajan kanssa auttaa tehokkaasti vähentämään hiusten ja päänahan ongelmia.