SHISEIDO

SHISEIDO

2221
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

SHISEIDO – japanilaista kosmetiikkaa, joka paljastaa sisäisen ja ulkoisen kauneuden

SHISEIDO on japanilainen brändi, joka on vaikuttanut aktiivisesti kosmetiikkateollisuuden kehitykseen vuodesta 1872 lähtien. Tuolloin apteekkari Arinobu Fukuhara avasi Tokion Ginzan kaupunginosaan Japanin ensimmäisen länsimaisen apteekin. Näin hän loi perustan yhdelle maailman vanhimmista kosmetiikkayrityksistä. Luksusbrändi yhdistää tieteelliset innovaatiot perinteiseen aasialaiseen viisauteen ja on mullistanut kauneudenhoitoalan lukuisilla tuotteillaan. Poikkeuksellisten Shiseido-hajuvesien lisäksi brändi herättää ihastusta laadukkailla ihonhoito- ja auringonsuojatuotteillaan sekä eksklusiivisella meikkisarjallaan.

SHISEIDO-kosmetiikka: erittäin tehokkaat kauneus- ja ihonhoitotuotteet

Yhä tänäkin päivänä SHISEIDO sovittaa huolellisesti yhteen itä- ja länsimaiset filosofiat sekä nykyaikaiset innovaatiot. Ne toimivat inspiraation lähteenä naisen henkiselle kauneudelle kaikkialla maailmassa. Tarjolla on ylellisiä ihonhoito-, puhdistus- ja kauneustuotteita, jotka on sovitettu eri ihotyyppien tarpeisiin. Ne eivät ainoastaan tue ulkoista kauneutta, vaan lisäävät myös sisäistä hyvinvointia.

  • Shiseido kasvojenhoito: Seerumit, naamiot, päivä-, yö- ja silmänympärysvoiteet ihastuttavat ylellisillä koostumuksillaan, erittäin tehokkailla ainesosillaan sekä aktivoivilla aromeillaan. Koostumuksesta riippuen ne sopivat ihon eri tarpeisiin ja eri ikäryhmille. Saatavilla on erittäin tehokkaita ja täsmäkohdistettuja koostumuksia, jotka auttavat akneen, hailakkaan ihoon, kimmoisuuden menetykseen, punoitukseen, ryppyihin ja rasvaiseen ihoon. Ravitsevat emulsiot hemmottelevat ihoa ja kosteuttavat sitä intensiivisesti. SHISEIDON kosmetiikkatuotteet sisältävät nykyaikaisia aktiiviainekomplekseja, jotka tunkeutuvat syvälle ihoon. Ne tukevat kehon omaa uudistumiskykyä, suojaavat haitallisilta ympäristövaikutuksilta ja parantavat ihon ulkonäköä.
  • Shiseidon tuoksut: Shiseido-tuoksuja hallitsevat klassiset aromit yhdistettyinä poikkeuksellisiin moderneihin vivahteisiin. Niistä huokuu häivähdys perinteisiä Kaukoidän sävyjä, jotka tekevät SHISEIDO-tuoksuista ainutlaatuisia. Luksusbrändin kukkaistuoksut vapauttavat intohimon eloisilla ja piristävillä vivahteillaan sekä puumaisilla nuoteillaan.
  • Shiseidon vartalonhoitotuotteet: Hoitavien vartalovoiteiden lisäksi luksusmerkki myy viilentävää vartalogeeliä, joka kiinteyttää ja silottaa vartaloa. Vahvistava käsivoide suojaa herkkää ihoa vaurioilta, tekee siitä sileämmän, kosteuttaa ja tukee ihon luonnollisia suojamekanismeja.
  • Shiseidon meikit: Pohjustusvoide, meikkivoide, peitevoide, poskipuna ja puuteri ovat meikin perusta. Lisäksi SHISEIDO tarjoaa laajan valikoiman muita ehostustuotteita, kuten ripsivärejä, luomivärejä, highlightereita, huulipunia ja -kiiltoja. Laadukkaat meikkausvälineet helpottavat meikin levitystä. Paperiliinat poistavat iholta kiillon imemällä itseensä ylimääräisen öljyn.
  • Shiseidon aurinkosuojatuotteet: Kasvoille ja vartalolle tarkoitetuissa voiteissa, emulsioissa ja puikoissa on korkea aurinkosuojakerroin. Ne ehkäisevät haitallisten UVB- ja UVA-säteiden aiheuttamia ihovaurioita. Kiinteän puuterin muodossa oleva UV-suoja antaa iholle raikkaan ja luonnollisen ilmeen. Korkean suojakertoimen omaavat kosteusvoiteet suojaavat ihoa valon aiheuttamalta vanhenemiselta.

Hyvä tietää: Kosmetiikkayritys pidättäytyy eläinkokeista SHISEIDO-kosmetiikan tuotannossa. Vuodesta 2000 lähtien sillä on ollut ISO 14001 -ympäristöjohtamissertifikaatti, joka on tunnustus konsernin ponnisteluista ympäristötietoisuuden lisäämiseksi. Tämä näkyy myös laajassa valikoimassa uudelleen täytettäviä pakkauksia, jotka säästävät resursseja kestävästi.

Osta SHISEIDO-kosmetiikkaan edullisesti parfumdreamsilta

Parfumdreams tarjoaa suuren valikoiman SHISEIDO-kosmetiikkaa, joka täyttää juuri sinun ihosi tarpeet. Täältä löydät ylellisiä ja erittäin tehokkaita kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita, joissa yhdistyvät perinteinen japanilainen viisaus ja innovatiiviset vaikuttavien aineiden yhdistelmät. Korosta luonnollista kauneuttasi ripsivärillä, luomivärillä, huulipunalla ja highlighterilla ja anna ihollesi virheetön lopputulos pitkäkestoisilla nestemäisillä meikkivoiteilla. Modernit kukkaisparfyymit kietovat sinut herkkään tuoksuun, joka kulkee mukanasi koko päivän.