Bronzer eli aurinkopuuterit

77 Tuote
542
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Aurinkopuuteri – kuin auringon suudelma

Kaunis lomalta hankittu päivetys on katoavaista. Kesäinen ihonsävy on kuitenkin mahdollista hankkia purkista tai putkilosta ympäri vuoden. Aurinkopuuteri loihtii sinulle luonnollisennäköisen mutta raikkaan hehkun ilman, että se vaikuttaisi keinotekoiselta. Lisäksi voit varjostaa sillä kasvojasi. Aurinkopuutereita on saatavana erilaisina vaihtoehtoina:

  • Aurinkopuuteri: Toiselta nimeltään bronzer. Tuote tulee puristetussa tai irtonaisessa muodossa kätevässä rasiassa, ja sitä levitään vinopäisellä siveltimellä.
  • Voidemainen aurinkopuuteri: voidemainen koostumus levittyy parhaiten leveäpäisellä siveltimellä.
  • Aurinkopuuteripuikko: kätevänä puikkona tuleva voidemainen vaihtoehto levitetään suoraan iholle ja häivytetään siveltimellä tai meikkisienellä.

Kaikkia näitä vaihtoehtoja yhdistää niiden tummat, lähes maamaiset värisävyt. Niiden ansiosta aurinkopuuterit antavat poskille klassisen kesäisen hehkun, joka näyttää luonnolliselta päivetykseltä. Jotta tämä look onnistuisi, aurinkopuuterin tulisi olla enintään kaksi sävyastetta tummempi kuin ihonsävysi. Testaa sävyä mieluiten käsivarren alapuolelle.

Mikä aurinkopuuteri millekin iholle?

Oikean tuotteen valinta on ratkaisevan tärkeää, kun haluat saada säihkyvän kesäiset posket. Jos ihosi on kuiva, valitse voidemainen aurinkopuuteri purkissa tai puikkona. Se kosteuttaa ihoasi ja levittyy ihanteellisesti. Myös säihkyviä partikkeleita sisältävät bronzerit ovat mahdollisia kuivalle iholle, mutta niitä tulee käyttää hillitysti.

Rasvaisen ja sekaihon ei myöskään tarvitse luopua kesäisestä hehkusta. Käytä tällöin aurinkopuuteria, joka jättää ihon mattapintaiseksi. Se vähentää epämieluisaa kiiltoa, eikä kevyt koostumus rasita ihoasi. Meikin pohjustukseen on tällöin kuitenkin nähtävä riittävästi vaivaa käyttämällä ensin kasvovoidetta, pohjustusvoidetta ja meikkivoidetta, jotta aurinkopuuterista ei tule laikukas.

Käytä oikein bronzer-voidetta ja bronzer-puikkoja

Bronzereita käytetään periaatteessa kahteen tarkoitukseen: sillä saa aikaan auringon suuteleman ihonsävyn, aivan kuin tulisit juuri lomalta, tai voit muotoilla sillä pehmeästi kasvojasi. Joka tapauksessa tee ensin meikkisi tavalliseen tapaan, ennen kuin tartut bronzer-puikkoon. Jos käytät mieluummin sivellintä tai meikkisientä, voit valita niistä mieluisimman.

Jotta saat kesäisen ilmeen, levitä voidemaista aurinkopuuteria otsaan, poskille ja leuankärkeen. Häivytä voide sitten hyvin. Siten korostat juuri niitä kohtia, joihin aurinko tarttuu herkästi. Jos käytät aurinkopuuteria kasvojen varjostukseen, kasvojen muoto on ratkaiseva. Kiinteä ja irtonainen aurinkopuuteri eivät eroa juurikaan käyttötavoiltaan.

Tutustu aurinkopuutereihin parfumdreamsillä

Valitsetpa puuterin, voiteen tai puikon: jotta kaunis päivetys koristaisi poskiasi talvellakin, bronzer kuuluu ehdottomasti päivittäisiin meikkausrutiineihin. Laadukkaat tuotteet levittyvät leikiten ja sulautuvat ihoon saaden aikaan luonnollisen ilmeen. Ne loihtivat hehkuvan ihon, joka saa sinut suoriutumaan kaikista haasteista ja tuntemaan olosi itsevarmaksi.