Partatrimmerit ja partaleikkurit

24 Tuote
6
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Partatrimmerit päivittäiseen parranhoitoon

Parrakkaille tuttua: parta istuu täydellisesti vain säännöllisellä hoidolla. Partatrimmerit tai toiselta nimeltään partaleikkurit, ovat parrallisen korvaamaton apuri, ja kuuluvat kylpyhuoneen vakiovarustukseen. Pieni, mutta tärkeä sähkölaite leikkaa ja trimmaa partakarvat. Leikkuupituuden koneessa voi säätää yksilöllisesti. Partatrimmerillä myös parran rajaaminen onnistuu helposti.

Partatrimmeri vai partakone? Erot yhdellä silmäyksellä

Partatrimmerit varmistavat tasaisen parranajon. Partatrimmereissä on erilaisia päitä, joilla haluttu pituus voidaan säätää etukäteen.

Näin luot partatyylisi partatrimmerillä:

  • kolmen päivän parran trimmaus
  • parran leikkaus tai
  • viiksien taidokas muotoilu.

Tehokkaat partaleikkurit leikkaavat myös taitavasti hiuksia ja voivat siten viivyttää tai jopa korvata parturissa käynnin kokonaan.

Partakoneet ovat sähkökäyttöisiä leikkureita, jotka takaavat tasaisen ja hellävaraisen parranajon ilman lisäpäitä. Joihinkin laitteisiin kuuluu lisävarusteita, kuten erilaisia päitä yksilölliseen parran muotoiluun ja tarkkuustrimmeri. Partakoneella on mahdollista leikata parta sekä kuivana että märkänä käyttäen parranajovaahtoa tai geeliä. Laadukkaat parranajokoneet ovat vedenkestäviä, joten mikään ei estä parranajoa suihkussa.

Sopivat terät partatrimmeriin

Parhaiden partatrimmereiden kestävät terät on valmistettu ruostumattomasta teräksestä tai keramiikasta. Laadukkaat hiili- tai titaanipinnoitteet parantavat terän kestävyyttä ja varmistavat samalla tarkan lopputuloksen. Kaksoishiotut, korkean leikkuutehon omaavat terät leikkaavat luotettavasti paksut partakarvat.

Älä kiusaa itseäsi tylsillä terillä: Itseteroittuvien terien avulla vältyt terien vaihdon vaivalta ja takaat partasi tasaisen leikkauksen vuosiksi eteenpäin.

Partatrimmereiden lisävarusteet

Eri vaihtopäät tekvät partakoneestasi partatrimmerin. Viimeisteltyjen ääriviivojen leikkaaminen onnistuu helposti tarkkaan leikkaamiseen tarkoitetulla päällä. Vaihdettavilla lisäosilla parran voi leikata siihen pituuteen kuin haluaa omaa tyyliä korostaen.

Puhdista vaihtopäät haalealla vedellä käytön jälkeen. Myös trimmerit tulee puhdistaa käytön jälkeen perusteellisesti puhdistusharjalla. Näin pidät partakoneesi kunnossa pitkään. Jos sinulla ei ole enää mukana toimitettua puhdistusharjaa, voit vaihtoehtoisesti käyttää hammasharjaa.

Helppoja vinkkejä parranhoitoon

Parran leikkaaminen on monelle miehelle viikoittainen rutiini. Kuinka usein trimmaat ja hoidat partaasi, riippuu partatyypistäsi.

Näillä vinkeillä partasi kerää katseita:

  1. Leikkaa parta ensin tasaiseksi. Leikkaa aina kasvusuuntaa vastaan. Tämä varmistaa siistin tuloksen.
  2. Leikkaa parta leuan alapuolelta noin kolmanneksen lyhyemmäksi kuin muun parran. Tällä muotoilumenetelmällä luot tasaiset ääriviivat.
  3. Leikkaa partasi vain kuivana. Märkäna ajoa suositellaan vain parranajokoneella.
  4. Parran leikkaamisen ja trimmauksen jälkeen voit käyttää ravitsevaa partaöljyä, joka viimeistelee parranajon. Öljy antaa parrallesi kiiltoa ja kosteutta. Partavaha tarjoaa lisäpitoa parran muotoiluun.

Parhaat partatrimmerit parfumdreamsilta

parfumdreamsin laajasta ja laadukkaasta valikoimasta löydät itsellesi uuden partatrimmerin, joka on täydellisesti tarpeisiisi räätälöity. Toimitamme partatrimmerin kotiisi nopeasti ja helposti. Sinun tehtäväksesi jää huolehtia parrasta sen ansaitsemalla hoidolla.