Aveda

107
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Aveda: luonnonkosmetiikkaa, jolla on tarkoitus

Kaunistaudu luonnon voimalla ympäristöystävällisesti ja vastuullisesti. Aveda-tuotteilla tämä on mahdollista kaikille. Luonnonkosmetiikan ei tarvitse olla monimutkaista, vaan päinvastoin. Aveda-kosmetiikka tekee siitä helppoa. Yritys tarjoaa luontotietoisia, tehokkaita tuotteita hiustenhoitoon ja -muotoiluun, ihonhoitoon, meikkaukseen ja vartalonhoitoon. Myöskään miehiä ei ole unohdettu, vaan heidän tarpeisiinsa on kehitetty aivan oma miesten hoitotuotesarja.

Intialainen parannustaito Aveda-luonnonkosmetiikan pohjana

Avedan perusti itävaltalainen kampaaja ja stailisti Horst Rechelbauer. Lahjakas stailisti aloitti jo 14-vuoden iässä kampaamoapulaisena – hiustenhoito ja -muotoilu olivat jo nuorena hänen intohimonsa. 17-vuotiaana hän työskenteli kampaamossa Roomassa ja 20-vuotiaana hän sai ensimmäisen palkintonsa. Tämä auttoi Rechelbaueria lähtemään Yhdysvaltoihin ja avaamaan siellä oman salonkinsa.

Kärsittyään burnoutista hän oli joogaretriitillä Intiassa ja tutustui intialaiseen ayurveda-parannusmetodiin. Vuonna 1978 hän perusti Aveda-luonnonkosmetiikkamerkin. Aveda-tuotteiden konsepti pohjautuu ayurvedan periaatteisiin.

Vielä monivuotisen historiansa jälkeenkin yritys pyrkii jatkuvasti kehittämään uusia standardeja ja parantamaan Aveda-tuotteita: lisää vastuullisuutta, uusia innovaatioita ja entistä luonnollisempaa. Yritys onkin saanut useita palkintoja ekologisesta tuotannostaan.

Rakkaudesta luontoon: Aveda-tuotteet

Jos ympäristö on sinulle tärkeää ja haluat kiinnittää huomiota omaan ekologiseen jalanjälkeesi, sinulla on useita hyviä syitä ostaa Aveda-tuotteita:

  • eläinten suojelu – 100-prosenttisesti vegaanisia tuotteita
  • uusiutuvan energian käyttö – tuotannossa käytetään 100-prosenttisesti tuulienergiaa
  • ympäristöystävälliset pakkaukset ja kierrätysprosessi, joka mahdollistaa pullojen ja purkkien uudelleenkäytön
  • panostus vesiensuojeluun alueilla, joissa sitä ei ole huomioitu
  • parantavien kasvien luonnonmukainen viljely intialaisen kumppanin kanssa
  • yrityksen CO2-päästöjen kompensointi 100-prosenttisesti.

Ostamalla Aveda-luonnonkosmetiikkaa et tee hyvää ainoastaan itsellesi, vaan tuet myös luontotietoisen ja innovatiivisen yrityksen toimintaa.

Aveda-luonnonkosmetiikka: hyvää tekevää hoitoa jokaiselle ihotyypille

Aveda-kosmetiikan tärkeimmät osa-alueet ovat hiusten-, vartalon- ja kasvojenhoito sekä meikit:

  • Aveda Haircare: Valikoimasta löytyy sopivia tuotteita niin kiharille, kuiville kuin haaroittuville hiuksille. Tuotteet ulottuvat aina shampoista ja hoitoaineista hiusnaamioihin, hiusöljyihin ja hiusharjoihin.
  • Aveda Body: Suosituimmat ihoa ravitsevat ja hoitavat Aveda-tuotteet kuuluvat tuotesarjoihin Beautifying, Rosemary Mint ja Stress-fix. Valikoimasta löytyy niin käsienpesugeelejä, vartaloöljyä, hoitavia kylpyjä kuin emulsioita.
  • Aveda Skincare: Etsitpä tuotteita väsyneelle iholle tai ihoa kiinteyttävää hoitoa, Aveda-kosmetiikka sisältää laajan valikoiman erilaisia kasvojenhoitotuotteita.

Myös miehille löytyy Avedalta suuri valikoima hoitotuotteita, jotka on suunniteltu erityisesti herkän miesten ihon tarpeisiin. Valikoimasta löytyy myös tuotteita hiustenhoitoon, parranajoon, kasvojenhoitoon sekä hiustenmuotoiluun.

Osta nyt Aveda-tuotteet parfumdreamsilta

Etsitpä tuotteita hiustenhoitoon, -muotoiluun, ihonhoitoon tai vartalolle, parfumdreamsilta löydät laajan Aveda-luonnonkosmetiikan valikoiman. Yritys käyttää tuotteissaan laadukkaita, ainoastaan vegaanisia ainesosia, ja sen tuotevalikoimasta löytyy jokaiselle iho- ja hiustyypille juuri oikeanlainen hoitotuote, olipa ihosi kuiva tai hiuksesi hilseilevät.