Silmämeikit

1175 Tuote
35011
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Silmämeikit – aistillisiin hetkiin ja dramaattisiin esiintymisiin

Silmät ovat kasvojen katseenvangitsija. Usein niitä kutsutaan myös sielun peiliksi, joille silmämeikki luo kehykset. Erilaisten silmämeikkituotteiden kuten ripsivärin, silmienrajauskynän ja luomivärin avulla luot silmiin kuhunkin tilanteeseen sopivan ilmeen halusitpa katseesi näyttävän upeasti kimmeltävältä, aistillisen kaarevalta tai hillitysti säihkyvältä. Kun haluat korostaa katsettasi, valittavanasi on seuraavia tuotteita:

  • Luomiväri: voidemaiset luomivärit, puuterimaiset luomivärit, kimalleluomivärit tai kokonaiset luomiväripaletit – kaikista eri tyypeistä löydät upeita suosikkituotteita.
  • Silmämeikin pohjustusvoide: pohjustaa silmäluomen, tehostaa värien kirkkautta ja estää pigmenttien kerääntymistä luomivakoon.
  • Ripsiväri: dramaattisesti kaartuvat ripset, jotka näyttävät ulottuvan äärettömiin ja tekevät katseesta upean – parhaan vaikutuksen saat, kun käytät ripsivärin pohjustajaa ja ripsentaivutinta.
  • Eyeliner: näyttävä katse tai hillitty korostus – nestemäisellä eyelinerilla tai kiinteällä kajaalilla luot käden käänteessä upean silmämeikin.
  • Ripsiharja: jos ripsiväri levittyy liian paksusti, erottele ripset täydellisesti ja kätevästi ripsiharjalla.
  • Tekoripset: meiltä löydät sopivat ripset jokaiseen tilanteeseen aina höyhenkoristeisista upean runsaisiin, sekä luonnollisesti myös sopivan ripsiliiman.
  • Silmämeikinpoistoaine: poistaa luomivärin, kajaalin ja ripsivärin jälkiä jättämättä ja päästää silmien ihon lepäämään yöksi.

Silmämeikin teko vaatii hieman harjoittelua. Luomivärin, eyelinerin ja ripsivärin käyttö on kuitenkin opittavissa ja lopputuloksena on näyttävä katse. Tuotteiden laadulla on myös vaikutusta lopputulokseen. Kun kerran opit niksit, mikään ei estä sinua tekemästä upeaa silmämeikkiä aina uudelleen.

Silmämeikit kaikenvärisille silmille

Kevyt päivämeikki on nopeasti tehty, kun taas intensiivinen iltameikki vaatii hieman enemmän aikaa. Kun etsit itsellesi sopivaa tyyliä, sinun kannattaa ensin miettiä silmiesi väriä. Pehmeä karamelli, roosa ja kulta sopivat erinomaisesti vihreisiin silmiin. Myös liila toimii upeasti. Sinisiä silmiä sen sijaan korostavat terrakotan tai aprikoosin sävyiset rajaukset. Myös metallinhohtoinen kupari ja pronssi sopivat sinisiin silmiin ja saavat ihmeitä aikaan.

Vinkkejä täydelliseen silmämeikkiin

Pohjustus on silmien meikkauksessa erittäin tärkeää. Ennen kuin tartut luomiväriin tai muihin silmämeikkeihin, kasvot on hyvä pohjustaa. Silmämeikin pohjustusvoide suojaa värin leviämiseltä ja tehostaa väriä. Jotta saisit silmämeikin levitettyä optimaalisesti, tarvitset erilaisia siveltimiä niin ohuita kuin leveitäkin. Älä missään tapauksessa unohda myöskään kulmakarvoja. Ne kehystävät silmiä ja antavat meikillesi viimeisen silauksen.

Tarkasti eyelinerilla tehty silmien rajaus on silmämeikin kruunu. Sen ei myöskään tarvitse aina olla musta. Värikäs eyeliner on etenkin keväällä ja kesällä erittäin suosittu ja iloinen vaihtoehto. Valkoinen kajaali vesirajalla avaa katsetta ja saa silmät näyttämään suuremmilta. Ripsiväriä levittäessäsi aloita levitys luomesta ja levitä väriä kevyin siksak-liikkein ylöspäin.