Primavera

231
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Primavera: öljyjä ja luonnonkosmetiikkaa yli 140 luonnollisesta ainesosasta

Primavera kuvailee itseään mielellään luonnonkosmetiikan edelläkävijäksi. Aromaterapian johtava tuotemerkki on tunnettu jo yli 35 vuoden ajan 100-prosenttisen luonnollisista eteerisistä öljyistä ja sertifioidusta luonnonkosmetiikasta, jolla on monipuolisia vaikutuksia luonnollisten ainesosiensa ansiosta. Yrityksen toimintaperiaatteet ovat ekologisia ja kestäviä, ja se tekee tasa-arvoista yhteistyötä eri puolilla maailmaa toimivien luomuviljelijöiden kanssa.

Primaveran tarina: ensimmäisistä öljyistä markkinoiden suosituimmaksi merkiksi

Yrityksen nykyiset omistajat Ute Leube ja Kurt L. Nübling perustivat Primaveran vuonna 1986 tekemiensä matkojen ja eri kulttuurien inspiroimana. Heidän tavoitteensa oli tehdä myös Euroopassa tunnetuiksi sellaisten kasvien parantavat voimat, joihin he olivat tutustuneet eksoottisissa kaukomaissa, sekä perehtyä aiheeseen kokonaisvaltaisesti. Aluksi Primavera myi vain kolmea tuoksusekoitusta. Vuosien varrella tuotevalikoima on jatkuvasti kasvanut. Nykyisin saatavilla on satoja Primaveran eteerisiä öljyjä ja hajuvesiä.

Primavera laajensi tuotteitaan luonnonkosmetiikkaan vasta reilut kymmenen vuotta sitten ja on sen jälkeen rakentanut valikoimaa askel kerrallaan. Nykyisin Primaveran luonnonkosmetiikkaa on olemassa kasvoille ja koko vartalolle puhdistusemulsiosta anti-aging-tuotteisiin.

Primavera-öljyt: näistä tuotteet koostuvat

Öljyjä on monenlaisia, eikä luonnonkosmetiikkakaan ole enää aikoihin ollut mitään uutta markkinoilla. Silti Primaveran öljyt ja kosmetiikka ovat jotain ihan muuta:

  • Kaikki aidot Primavera-öljyt sisältävät 100-prosenttisesti puhtaita luonnollisia ainesosia. Ne koostuvat ainoastaan öljystä, joka on saatu kyseiseen tuotteeseen tarkoitetusta kasvista.
  • Primavera-tuotteiden valmistukseen käytetään pääsääntöisesti biologisia ainesosia. Tämä koskee myös haju- ja väriaineita sekä säilöntäaineita, jotka ovat peräisin kasveista.
  • Yhtäkään Primaveran tuotetta ei ole testattu eläimillä, ja niillä onkin NaTrue-laatumerkki.
  • Tuotteet käyvät läpi tarkan laadunvalvonnan moitteettoman lopputuloksen varmistamiseksi. Sen ansiosta ne voivat täyttää tehtävänsä tarkoitetulla tavalla.

Primavera käyttää eteerisissä öljyissään ja kosmetiikassaan yli 140:ää biologista ainesosaa, jotka ovat peräisin eri puolilta maailmaa. Yritykselle on tärkeää, että kasvien luonnolliset elinympäristöt säilyvät ja luontoon kajotaan mahdollisimman vähän.

Primavera-öljyt: tuoksujen suuri maailma

Jo muutama pisara melissaa, laventelia ja kamomillaa tuoksuastiassa tai tuoksulyhdyssä saa aikaan rentouttavan tunnelman. Puhtaiden eteeristen öljyjen lisäksi, joita voi yhdistellä miten tahansa, Primavera valmistaa valmiiksi sekoitettuja tuotteita, kuten tehotiivisteitä ja tuoksusekoituksia, joissa on erilaisia tuoksumaailmoita. Ne kohottavat mielialaa, auttavat tuomaan tasapainoa elämään, lisäävät keskittymiskykyä tai vievät metsäisen kävelyretken tunnelmiin. Luonnolliset huonesuihkeet ja roll-on-tuoksut viimeistelevät valikoiman.

Vinkki: Primavera-öljyjen lisäksi saatavilla on myös erilaisia tarvikkeita tuoksujen levittämiseen. Lootuksenkukalta näyttävien tuoksukivien, tyylikkäiden tuoksulamppujen tai tuoksudiffuuserien avulla koti on helppo muuntaa tuoksuvaksi hyvän olon keitaaksi.

Osta Primavera-tuotteita parfumdreamsiltä

Primaveran tuotteet soveltuvat täydellisesti erilaisille ihotyypeille. Sanonnan ”terve sielu terveessä ruumissa” mukaisesti Primaveran aktivoivat, ravitsevat ja uudistavat ihonhoitotuotteet voivat edistää ihosi terveyttä. Tutustu nyt sielulle ja vartalolle tarkoitettuihin tuotteisiin parfumdreamsillä.