Hilseshampoo

51 Tuote
543
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Hilseshampoo antaa päänahalle raikkaan tunteen

Kun päänahka kutiaa ja hilseilee, syy on yleensä aina sama. Hilseshampoo auttaa tasapainottamaan tilannetta. Se poistaa kuolleen ihosolukon perusteellisesti ja auttaa samalla torjumaan uuden muodostumista. Mutta muista, päänahka on jo valmiiksi herkkä ja ärtynyt. Käytä sen vuoksi vain laadukkaita tuotteita, jotka sisältävät hoitavia ainesosia ja hyödyllisiä vaikuttavia aineita.

Hilseshampoo: mitä on hyvä tietää ennen käyttöä?

Päänahan hilsettä on kahdenlaista. Ensiksikin rasvaista hilsettä, joka syntyy liiallisesta talinerityksestä. Tämä lisää tietyn sienen kasvua, joka saa ravintoa talista. Toisekseen kuivaa hilsettä, joka aiheutuu päänahan kuivumisesta. Ennen hilseshampoon valintaa sinun on siis tiedettävä, kummasta on kyse. Epäselvässä tapauksessa kysy lääkäriltäsi neuvoa.

Hilseshampoon vaikuttavat aineet

Hilseshampoissa käytetään erilaisia keinoja ongelman ratkaisemiseksi. Näin ollen niistä löytyykin lukuisia erilaisia vaikuttavia ainesosia, joiden on määrä saada päänahkasi jälleen tasapainoon. Näitä ovat muun muassa seuraavat:

  • Piroctone Olamine: Myös nimellä Octopirox tunnettu ainesosa estää solujen kasvua ja vaikuttaa tehokkaasti bakteereja ja sieniä vastaan. Rauhoittaa päänahkaa ja vähentää nopeasti rasvoittuvan päänahan kutiamista.
  • Sinkki PCA: Sitoo vettä ja ehkäisee päänahan kuivumista. Lisäksi se tasapainottaa talin eritystä ja sopii näin ollen molemmille hilsetyypeille.
  • Seleenisulfidi: Tasapainottaa ihosolujen uusiutumista ja ehkäisee näin ollen tehokkaasti kuivaa hilsettä.
  • Teepuuöljy: Kirkastavien ja virkistävien ominaisuuksiensa ansiosta tätä australialaista kasviöljyä käytetään useissa hilseshampoissa.
  • Merisuola: Toimii kuin luonnollinen kuorinta ja poistaa tehokkaasti päänahan kuollutta ihosolukkoa.

Sopivan vaikuttavan aineen lisäksi on hyvä varmistaa, ettei valitsemasi hilseshampoo sisällä alkoholia. Se nimittäin kuivattaa päänahkaa vain lisää ja edesauttaa hilseen muodostusta. Myös silikonia ja parabeeneja kannattaa hilseilevästä ja herkästä päänahasta kärsivän välttää, sillä nämä ainesosat saattavat pahentaa ärsytystä.

Hilseshampoon käyttö

Joko olet löytänyt itsellesi parhaan hilseshampoon? Huomaa hilseshampoota käyttäessäsi, että sitä tulee aina käyttää pitkäjaksoisesti, jotta päänahkasi saa shampoon vaikuttavista ainesosista parhaan mahdollisen hyödyn. Jo muutaman käyttökerran jälkeen pitäisi kuitenkin parannusta olla nähtävissä. Jos näin ei ole, vaihda tuotetta. Muista myös hoitaa hiuksia käytön jälkeen hiusnaamiolla, jotta ne eivät menetä kiiltoaan.

Hilseshampoo vain osa tehokasta hoitoa

Yleisesti ottaen raikas ilma tekee hilseilevälle päänahalle hyvää. Vältä sen vuoksi tiukkoja hattuja, jollei se ole ehdottomasti tarpeen. Voimakkaat päänahan hoito auttaa sinua tässä.

Mikä on paras hilseshampoo?

Paras hilseshampoo on sellainen, joka sopii hiustyyppiisi ja päänahkasi tarpeisiin. Etsitpä lääkinnällisiä tai kasviperäisiä ainesosia sisältäviä tuotteita, parfumdreams tarjoaa sinulle runsaan valikoiman laadukkaita hiustenhoitotuotteita edulliseen hintaan.