Bestseller
Naisten tuoksut Miesten tuoksut A Drop d'Issey

Issey Miyake hajuvesi

262
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Issey Miyake hajuvedet huokuvat puhdasta raikkautta ja eleganssia

Ensimmäisen tuoksunsa Issey Miyake toi markkinoille vuonna 1992. Hänen mestariteoksensa oli L'Eau d'Issey, joka vaikutti pysyvästi hajuvesimaailmaan. Kyseessä oli kunnianosoitus vedelle elämän lähteenä ja kaiken luonnossa olevan perustana. Tuoksun ajatuksena oli kuvastaa veden puhtautta, voimaa ja liikettä. Nykyisin on saatavana kokonainen paletti Issey Miyake -hajuvesiä, jotka korostavat käyttäjänsä persoonallisuutta aivan samoin kuin hänen suunnittelemansa vaatemallistot.

Issey Miyake Eau de Parfum: tuoksutaideteoksia naisille ja miehille

Muotisuunnittelijana Issey Miyake oli tunnettu siitä, että hän pystyi muodostamaan vaatteita yhdestä kankaanpalasta. Alusta alkaen hän on edustanut innovaatioita, kestävää kehitystä ja jännittäviä muotoja, jotka näyttävät aivan veistoksilta. Suurimman osan elämästään hän etsi jatkuvasti uusia haasteita. Luomuksissaan hän yhdisti japanilaisia perinteitä ja moderneja visioita. Hän sai innoituksensa tapaamisista ihmisten kanssa sekä taiteesta ja arkkitehtuurista. Hänen luonnoksensa olivat odottamattomia, minimalistisia ja harmonisia. Tämä kaikki näkyy myös ainutlaatuisissa Issey Miyake -hajuvesissä.

Nämä tuoksut edustavat laadukkuutta ja puhdasta eleganssia. Ajattomaan, veistosmaiseen pulloon pakatun tuoksun suihkaus on täynnä hurmaavaa aromia, joka jää taatusti mieleen. Jos toiveissasi on ostaa Issey Miyake -hajuvesi, parfumdreamsiltä löydät runsaan valikoiman:

  • Issey Miyake naisten hajuvedet: Hienostuneita ja naisellisia yhdistelmiä, joiden sisältämät syreenin, damaskonruusun, appelsiininkukan ja mantelimaidon aromit luovat iloisen ja hehkuvan tuoksun. Issey Miyake Eau de Parfum -hajuveden täydentää myskin vivahde, joka sekoittuu setriin ja vaniljaan. Kuin hento keväinen henkäys ympäröi tämä raikas kukkaistuoksu sinut sateen, damaskonruusun ja syreenin vivahteillaan. Pohjatuoksun santeli- ja setripuu sekä myski antavat tuoksulle syvyyttä ja puhtautta.
  • Issey Miyake -hajuvedet miehille: Intialaista santelipuuta ja muskottipähkinää sisältävässä hajuvedessä on mausteisen puinen ja eksoottinen tuoksu, joka korostaa käyttäjänsä voimaa ja maskuliinisuutta. Eloisalta ja puiselta vaikuttava tuoksu on täynnä kontrasteja, sillä se kuvaa virtaavan veden ja karhean, intensiivisen puun kohtaamista. Yhdistelmä koostuu majesteettisesta setristä, mausteisesta kardemummasta, hennosta vetiveristä ja tummasta patsulista. Rohkea, omaleimainen fougère-miestentuoksu on täynnä energiaa ja sisältää aurinkoisia ja mineraalisia nuotteja. Kirpeän sitruunan ja makean kookosveden vivahteisiin yhdistyvät santelipuu, patsuli ja ambroksaani, jotka antavat Issey Miyake -hajuvedelle puisen ja lämpimän aromin.

Jo useita vuosia ihastuttanut klassikko oli muotisuunnittelijan esikoistuoksu: L’Eau d’Issey. Se on toiminut mallina useille uusille tulkinnoille veden tuoksusta, jota on rikastettu erilaisilla kukkaisvivahteilla. Naisten hajuvesi lumoaa unohtumattomalla freesian ja lootuksen yhdistelmällä, joka antaa tuoksulle ripauksen raikkautta, aivan kuin lämmin kesäsade. Pioni ja valkoiset liljat antavat Issey Miyake Eau de Parfum -tuoksulle naisellisen, kukkaismaisen luonteen. Ylellinen, puumainen pohjatuoksu tekee tuoksuelämyksestä täydellisen.

Osta Issey Miyake hajuvesiä: ajattomia tuoksuja ja kosmetiikkaa

Eivät ainoastaan Issey Miyake -hajuvedet viettele aisteja epätavallisilla, raikkailla ja puhtailla tuoksuyhdistelmillä. Niiden lisäksi saat parfumdreamsiltä tuoksuihin sopivia ihonhoitotuotteita ihon ja kasvojen puhdistukseen ja hoitoon.

Suuressa osassa tuotteita vaikuttavana aineena on Aquaphyline®, joka tunkeutuu syviin ihokerroksiin asti ja säätelee näin ihon kosteustasapainoa. Se syväkosteuttaa ihoa ja tekee siitä pehmeän. Merkin deodorantit soveltuvat myös herkälle iholle, sillä niissä ei ole alkoholia. Ne antavat 24 tunnin suojan hien hajulta ja kainaloiden kostumiselta. After shave -voiteet elvyttävät ja viilentävät rasittunutta miesten ihoa parranajon jälkeen.

Vinkki: Issey Miyake -lahjapakkaukset sisältävät Issey Miyake -hajuveden lisäksi pehmeästi puhdistavan suihkugeelin tai kosteuttavan vartaloemulsion. Tuotteet sopivat täydellisesti yhteen ja jättävät ihollesi suosikkihajuvetesi hennon tuoksun koko päivän ajaksi.