Sävyttävät päivävoiteet

18 Tuote
325
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Sävytetty päivävoide: hehkuvan ihon luottotuote

On paljon naisia, jotka eivät halua käyttää meikkivoidetta, siitäkään huolimatta, että se luo tasaisen ihon, sillä meikkivoide saa ihon helposti tuntumaan raskaalta ja kireältä päivän mittaan. Kuitenkaan virheettömästä ihosta hekään eivät halua luopua. Myös pienet näpyt olisi toivottavaa saada piiloon päivän ajaksi.

Jos tunnistit itsesi tästä, sävytetty päivävoide on sinulle oikea valinta. Sitä käytetään perinteisen kosteusvoiteen tapaan ja se antaa iholle ripauksen väriä. Lisäksi ravitsevat ainesosat saavat ihon hehkumaan.

Sävytetty kosteusvoide kuivalle iholle

Kuiva iho aiheuttaa epämiellyttävän kiristyksen tunteen kasvoille ja saa meidät näyttämään kalpeilta ja uupuneilta. Valitettavasti monet meikkivoiteet vahvistavat tätä vaikutelmaa lisää, koska meikkivoide kerääntyy ihohuokosiin ja korostaa kuivia alueita. Tästä syystä erityisesti kuivalle iholle suositellaan sävytettyä kosteusvoidetta: Nauti hyvin hoidetusta ja hehkuvasta ihosta.

Sävytetyssä päivävoiteessa yhdistyvät kosteuttava päivävoide ja hellävarainen meikkivoide, joiden yhteisvaikutus saa ihon näyttämään tasaisemmalta. Kuivaihoisen kannattaa kiinnittää sävyttävää päivävoidetta valitessaan huomiota siihen, että se sisältää kosteuttavia ainesosia, kuten aloe veraa, avokadoöljyä tai hyaluronihappoa. Luonnolliset ainesosat ovat hellävaraisia herkälle iholle ja auttavat sitä uusiutumaan luonnollisesti.

Sävytetyn kasvovoiteen eri versiot

Sävytettyjen kasvovoiteiden joukosta suosittuja ovat BB- ja CC-voiteet. Ne ovat samalla päivävoiteita, jotka hoitavat ihoa ja luovat tasaisen yleisilmeen sävyttäen ihoa kevyesti. Yksittäisten hoitotuotteiden välillä on kuitenkin eroja:

  • Sävytetty päivävoide: Tämä 2-in-1-voide sisältää sekä ravitsevia ainesosia että väripigmenttejä. Yhdistelmä tekee raskaasta meikkivoiteesta tarpeettoman. Aktiiviset ainesosat kosteuttavat ihoa.
  • BB-voide (Beauty Balm): BB-voide on yhtä aikaa päivävoide, meikkivoide ja UV-suoja. Sitä käytetään peittämään ihon epäpuhtauksia, kuten näppylöitä ja mustapäitä. Samalla ainesosat kosteuttavat ihoa ja voiteen sisältämä aurinkosuoja pitää haitallisen UV-säteilyn poissa iholta.
  • CC-voide(Colour Correction): CC-voide sisältää vahvempia väripigmenttejä kuin BB-voide. Ne peittävät punoituksen luotettavasti, mikä tekee CC-voiteesta erittäin hyvän meikkivoiteen korvikkeen, joka tarjoaa myös kokonaisvaltaista hoitoa iholle.

Siihen, mikä versio sopii sinulle parhaiten, vaikuttavat omat mieltymyksesi ja ihon yksilöllinen rakenne. Jos haluat peittää vain pienet ihovirheet, valitse BB-voide. CC-voide on taas parempi valinta silloin, jos haluat tasoittaa ihon punoitusta ja värieroja.

Sävytetty päivävoide aurinkosuojalla kaikkiin vuodenaikoihin

Auringonvalolla on osoitettu olevan suurin negatiivinen vaikutus ihoomme. Suojaamaton altistuminen auringolle voi aiheuttaa pysyviä vaurioita. Tämän vuoksi on entistäkin tärkeämpää integroida aurinkosuojan sisältävät tuotteet päivittäiseen ihonhoitorutiiniin.

Siksi Aurinkosuojan sisältävää sävytettyä päivävoidetta suositellaan käytettävän muulloinkin kuin kesällä. Käyttö on erityisen helppoa, koska oikea päivävoide täyttää useat tarpeet samanaikaisesti. Sävyttävä päivävoide on kosteusvoide, meikkivoide ja aurinkovoide yhdessä.

Tilaa sävytetty päivävoide parfumdreamsilta

Useita etuja yhdessä tuotteessa: Sävytetyllä päivävoiteella saat kauniin ihon ja ravitsevaa hoitoa hetkessä. parfumdreamsin valikoimasta löytyy sävytetyt kosteusvoiteet kuivalle iholle, BB-voiteet ja CC-voiteet. Tästä tuotevalikoimasta jokainen nainen löytää varmasti iholleen täydellisen sävytetyn päivävoiteen tunnetuilta tuotemerkeiltä, kuten BABOR, Nivea, Lavera, Clinique ja Biotherm.