Yövoiteet

200 Tuote
2322
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Yövoide – käytä iltaisin, nauti tuloksista aamuisin

Ihanteellinen yövoide on kauneusrutiinissasi piste i:n päälle. Ihosi tekee nimittäin todellisia huippusuorituksia sillä välin, kun nautit kauneusunistasi. Oikea yövoide auttaa ihoasi torjumaan vapaita radikaaleja sekä uudistamaan ihosoluja ja kollageenirakennetta. Aika, jonka investoit illalla ihonhoitoon, maksaa itsensä aamulla kaksin kerroin takaisin. Ihon suojakerros on unen aikana erityisen kykenevä vastaanottamaan yövoiteen arvokkaita ainesosia:

  • Retinoli: Eräs A-vitamiinin muoto, joka vaikuttaa suoraan ihosoluihin. Se käynnistää ihosolujen uusiutumisen ja vaikuttaa antioksidatiivisesti. Retinoliyövoide kuuluu anti-age-tuotteisiin.
  • Hyaluronihappo: Keholle ominainen aine, joka pystyy sitomaan suuria määriä vettä. Siksi se onkin salainen ase ihon kuivuutta vastaan. Hyaluronihappoa onkin pääasiassa kuivalle iholle tarkoitetussa yövoiteessa.
  • Keramidit: Nämä ovat erityisiä rasvoja, jotka vahvistavat ja ylläpitävät ihon luontaista suojakerrosta. Siten iho on vähemmän altis ulkopuolelta tuleville haittavaikutuksille. Keramidit eivät ravitse ainoastaan yövoiteissa.
  • Q10: Toisiin vitamiineihin yhdistettynä tämä aine saattaa vaikuttaa ihon kalpeutta vastaan ja ehkäistä sen luonnollista vanhenemista. Sen antioksidatiiviset ominaisuudet suojaavat ihosoluja vapailta radikaaleilta.

Muista nukkua riittävästi! Se ei ole turhaan yksi suosituimmista kauneusvinkeistä. Ihanteellinen yövoide toimii unen aikana todellisena beauty boosterina. Se tukee tehokkaasti ihosolujasi niiden raskaassa uudistumistyössä. Siksi nämä tuotteet ovat yleensä ravitsevampia kuin tavalliset päivävoiteet, minkä takia jokaisessa kylpyhuoneen kaapissa pitäisi olla myös niitä.

Osta yövoide parfumdreamsiltä – näin löydät suosikkisi

Ihonhoito on erittäin yksilöllinen asia. Siksi markkinoilla on lukematon määrä eri vaikutusaineita sisältäviä yövoiteita, jotka on kehitetty mitä vaativampiin ja erilaisempiin tarpeisiin. Kun valitset uuden tuotemerkin yövoiteen, tarkkaile ihosi reaktioita siihen, jotta löydät ihollesi täydellisesti sopivan kasvojenhoitotuotteen.

Onko sinulla jo hyviä kokemuksia jostain tuotemerkistä? Tutustu silloin parfumdreamsin valikoimaan. Voit selvittää sieltä helposti, onko suosikkimerkilläsi myös yövoiteita. Jos ei ole, voit shoppailla silti sydämesi kyllyydestä ja löytää uusia suosikkeja. Noudata vain silloin seuraavia valintaperusteita.

Yövoiteen tulisi ensisijaisesti sopia ihotyypillesi. Onko ihollasi taipumus tuntua aamuisin karhealta ja ryppyiseltä? Valitse siinä tapauksessa yövoide kuivalle iholle. Jos haluat ehkäistä tehokkaasti ensimmäisiä ryppyjä, retinolia sisältävä yövoide on hyvä valinta. Punoittavalle ja herkälle iholle sopii luonnollinen yövoide, joka sisältää rauhoittavia kasviperäisiä ainesosia.

Näin käytät yövoidetta

Parhainkaan yövoide ei tuo tuloksia, jos käytät sitä väärin. Aloita puhdistamalla kasvot huolellisesti. Voit itse valita, käytätkö puhdistusmaitoa tai puhdistusgeeliä. Tärkeää on, ettei meikkiä ole enää yhtään näkyvissä. Levitä sen jälkeen yövoidetta otsaan, nenälle ja leukaan ja hiero se kevyesti ihoon. Olet nyt valmis höyhensaarille – ja suomaan samalla ihollesi parhaan mahdollisen hoidon.