Clinique

1895
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Clinique: Ihotautilääkäreiden kehittämää ihonhoitoa luonnolliseen kauneuteen

Clinique-merkki tarkoittaa korkealaatuista kosmetiikkaa, joka ei sisällä hajusteita tai muita allergiaa aiheuttavia aineita. Clinique perustettiin vuonna 1968 yhteistyössä ihotautilääkäri Dr. Norman Orentreichin kanssa. Tavoitteena oli kehittää allergiatestattuja kasvojenhoitotuotteita, joita kaikenikäiset ihmiset voisivat käyttää epäröimättä. Yhä tänään Clinique työskentelee ihotautilääkäreiden, lääketieteen ammattilaisten ja tutkijoiden kanssa parantaakseen jatkuvasti tuotteitaan.

Cliniqueta pidetään edelläkävijänä allergiatestatun kosmetiikan saralla, joka on kehitetty yhteistyössä ihotautilääkäreiden kanssa. Vuonna 1968 myytiin ensimmäiset Clinique-tuotteet suuressa New Yorkin tavaratalossa Saks Fifth Avenue, ja ne olivat välitön hitti.

Yritys työskenteli alusta alkaen jo tuolloin vakiintuneen kosmetiikkabrändi Estée Lauderin kanssa. Estée Lauder perustettiin New Yorkissa vuonna 1946, ja Estéen miniä Evelyn Lauder löysi Cliniquen Vogue-artikkelin kautta ja sai tuotua tuotemerkit yhteen. Yhä tänä päivänäkin Clinique on osa Lauder-imperiumia, johon kuuluu myös muita maailmankuuluja tuotemerkkejä.

Cliniquen kosmetiikka: Valikoima sisältää seuraavat tuotteet:

Clinique tarjoaa kattavan valikoiman kosmetiikkaa kasvoille ja vartalolle. Vaikka tuotemerkki saikin alkunsa naisten kosmetiikasta, on nykyään tarjolla myös miesten iholle tarkoitettuja tuotteita, jotka myös on kehitetty tieteellisestä näkökulmasta tiukkojen laatukriteerien mukaisesti.

Clinique-meikkituotteiden ansiosta naisille on enemmän valinnanvaraa kuin miehille. Mutta myös miehet löytävät etsimänsä voiteiden, kuorinta-aineiden ja seerumien joukosta, jos he kaipaavat tuotteita, jotka eivät aiheuta ärsytystä eivätkä sisällä keinotekoisia hajusteita.

Mikä on tunnusomaista Clinique-merkin tuotteille?

Clinique merkitsee erittäin hyvin siedettyjä kosmetiikkatuotteita, joihin ei ole käytetty eläinkokeita. Kaikki tuotteet ovat laajasti ihmisten testaamia, ja yhdenkin negatiivisen reaktion ilmetessä tuote palaa laboratorioon ja se työstetään uudelleen. Tällä tavoin Clinique haluaa varmistaa, että kosmetiikka ei aiheuta allergisia reaktioita ja että kaikki sietävät sitä hyvin.

Clinique edustaa ihonhoidon luotettavuutta ihotautilääkäreiden ja tutkijoiden kanssa tehdyn yhteistyön ansiosta. Hoitavat kasviuutteet ja ravitsevat entsyymit antavat iholle sen, mitä se tarvitsee ollakseen hehkuvan kaunis. Cliniquen avulla voit korostaa luonnollista kauneuttasi ja hoitaa ihoasi vastuullisesti.

Clinique on erityisen tunnettu 3-vaiheisesta ihonhoitosysteemistään. Täydellinen päivittäinen kauneusrutiini koostuu ainoastaan kolmesta hoitotuotteesta ja kolmesta vaiheesta:

  • Puhdistus: puhdistusaine poistaa iholta lian.
  • Kirkastus: kirkastava voide poistaa ylimääräiset ihosolut.
  • Kosteutus: Iho kosteutetaan kunnolla täyteläisellä voiteella tai kevyellä geelillä – kulloisenkin tarpeen mukaan.

Löydät Cliniquelta kaikki tähän kolmivaiheiseen hoitoon tarvitsemasi tuotteet ja paljon muuta. Saat lääketieteellisellä otteella kehitettyä kosmetiikkaa, joka sopii kaikille ihotyypeille ja vakuuttaa laadukkailla ainesosillaan.

Osta Clinique-kosmetiikkaa parfumdreamsilta

Parfumdreamsilta voit ostaa Clinique-tuotteita, jotka ovat spivat täydellisesti toisiinsa. Olipa kyseessä meikkituotteet, ihonpuhdistus tai ihonhoito – mikään Cliniquen tuote ei sisällä allergeeneja tai tuoksuja. Clinique tarjoaa sinulle laadukkaan ihonhoitosarjan, jolla voit täydentää päivittäistä kauneusrutiiniasi huokeeseen hintaan ja mukavasti omassa kodissasi.