Nina Ricci hajuvesi

41
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Elegantit NINA RICCI -hajuvedet

NINA RICCI on perustettu vuonna 1932, jolloin Robert Ricci perusti sen lahjaksi äidilleen, joka toimi muotisuunnittelijana. He johtivat yhdessä Pariisissa kukoistavaa yritystä, joka oli erikoistunut kalliiseen ja ylelliseen muotiin. Yhä tänä päivänä Nina Ricci edustaa optimistista, rohkeaa naisellisuutta. Vaivattoman tyylikäs ja upean yksinkertainen muoti rohkaisee naisia ilmaisemaan itseään vapaasti ja kertomaan toiveistaan itsevarmasti.

Vuonna 1946 ilmestyi ensimmäinen tuoksu ”Coeur de Joie”, joka oli Robert Riccin suunnittelema. Hajuvesi oli aivan yhtä ylellinen, naisellinen ja elegantti kuin hänen äitinsä luomukset. Kaksi vuotta myöhemmin seurasi kulttiklassikoksi noussut ”L'Air du Temps”, joka ilmentää muotitalon ajatonta tyyliä. Myöhemmin mukaan tuli myös muita tunnettuja NINA RICCI -hajuvesiä.

Uudempiin luomuksiin lukeutuu muun muassa Nina Riccin Nina-sarja, jossa vuodelta 2006 peräisin oleva suosikkituoksu on saanut modernin säväyksen appelsiininkukan, vadelman ja ruusunnuppujen vivahteista. NINA RICCI -hajuvedet on suunnattu voimakkaille, itsenäisille naisille, jotka ovat tietoisia kauneudestaan ja korostavat sitä mielellään.

Ajaton NINA RICCI -hajuvesi mausteisella kukkaistuoksulla

Vuonna 1948 Robert Ricci loi Nina Ricci -hajuveden L’Air du Temps, joka oli samalla oodi rakkaudelle, rauhalle ja vapaudelle. Innoituksensa se sai sodanjälkeisen ajan puhtaasta ilosta, innostuksesta ja optimismista. Tämä NINA RICCI Eau de Parfum on hurmannut jo usean sukupolven ajan naisia korostamalla naisellisuuden kaikkia puolia ja kylvämällä optimismia mausteisella kukkaistuoksullaan. Yhä tänä päivänä tuoksu henkii puhdasta keveyttä, jota korostaa myös hajuveden upeasti muotoiltu ja palkittu pullo sekä korkki, jota koristavat läheisesti toisiinsa kietoutuneet kyyhkyset.

Pitkäaikainen tuoksusuosikki ihastuttaa hienostuneella kevään tuoksullaan, jossa on havaittavissa ruusun tuoksua sekä vaaleanpunaisia neilikoita yhdistettynä samettisen lämpimään ja balsamimaisen makeaan puun vivahteeseen. Latvatuoksu avautuu herkillä neilikan ja gardenian kukkaisnuoteilla, jotka sulautuvat sydäntuoksun iiriksen, jasmiinin ja onnenruusun vivahteisiin. Tuoksuelämyksen täydentää myskin, ambran ja santelipuun muodostama aistillinen pohjatuoksu.

Moderni NINA RICCI -hajuvesiklassikko koukuttavalla gourmand-tuoksulla

NINA RICCI -hajuvesi ”Nina” on saanut innoituksensa luonnosta. Ihastuttavan raikas tuoksu muistuttaa kandeerattuja omenoita. Tämä NINA RICCI Eau de Toilette on leikkisä ja aistillinen sitruksen ja kukkaistuoksujen sekoitus, joka säteilee puhdasta elämäniloa. Ikoniseen, omenanmuotoiseen pulloon pakattu hajuvesi on näyttävä myös esineenä, sillä sen läpikuultava, pinkki muoto ja upea, hopeanvärinen korkki huomataan taatusti.

Hajuvesi avautuu eläväisellä latvatuoksulla, jonka täyttävät kalabrialaisen sitruunan ja vihreän limen kirpeät sävyt. Gardenian kukkaistuoksut ja ripaus karamellisoituja omenia muodostavat hajuveden mehukkaan sydäntuoksun. Atlassetrin ja vaalean omenapuun muodostaman pohjatuoksun täydentää myskin aistillinen aromi.

NINA RICCIN elämänmyönteinen hyvän mielen tuoksu koostuu 90-prosenttisesti luonnollisista ainesosista. Siinä on käytetty vastuullisesti tuotettua vaniljauutetta sekä italialaista sitruunaesanssia, joka on valmistettu hedelmistä, jotka eivät kokonsa ja ulkonäkönsä vuoksi sovellu myytäviksi elintarvikkeina. Raikas gourmand-tuoksu syntyy käyttämällä valmistuksessa hyväksi paitsi hedelmien mehu myös koko hedelmä kuorineen ja hedelmälihoineen.

Osta NINA RICCI -hajuvesiä – hienostuneita tuoksuja modernille naiselle

NINA RICCI -hajuvedet ovat kunnianosoitus naisille. Ne säteilevät puhdasta keveyttä, ystävyyttä ja optimismia. Ainutlaatuisia tuoksusekoituksia on saatavana kevyempänä Eau de Toilette -tuoksuna tai intensiivisenä Eau de Parfum -hajuvetenä. Parfumdreamsiltä löydät niiden kanssa yhteensopivat vartalonhoitotuotteet kuten suihkugeelin, vartaloemulsion ja deodoranttisprayn, jotka hemmottelevat niin ihoa kuin aistejakin.