Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams

Hiuspinnit – huomaamattomat kauneustarvikkeet muodikkaisiin kampauksiin

Hiuspinnit kuuluvat lähtemättömästi kylpyhuoneen perustarvikkeisiin. Huomaamattomat pikku apulaiset kiinnittävät irtonaiset hiukset, pitävät nutturan kunnossa ja toimivat hiuksissa kiiltävinä tehosteina. Pinnit sopivat muuhunkin kuin hiusten monimutkaiseen sitomiseen. Hiuspinnit voivat olla suurena apuna myös arjessa tai työssä.

Perinteinen hiusneula: Bobby-pinni

Ensisilmäyksellä tämä hiusneula vaikuttaa vain taivutetulta rautalanganpätkältä. Lähempi tarkastelu paljastaa kuitenkin sen pienet erikoisuudet. Ensinnäkin koko on hiusnaulassa ratkaiseva. Pienemmät hiusneulat soivat hyvin ohuisiin hiuksiin, koska ne ovat kevyitä. Pidemmät versiot pitävät sen sijaan paksut ja painavatkin hiukset kurissa. Niillä myös muotoillut aallot ja monimutkaisesti föönatut kiharat pysyvät muodossaan koko päivän.

Mitä muita hiuspinnejä on olemassa?

Perinteisen bobby-pinnin lisäksi on olemassa pitkä liuta myös muunlaisia hiuspinnejä. Jokaisella niistä on oma tehtävänsä. Kokosimme tähän yhteenvedon, jotta sinun on helpompi tehdä oikea ostopäätös:

  • Poimutetut hiuspinnit: Tämä pinni on käytännöllinen monitaituri mihin tahansa kampaukseen. Se pitää hiukset huomaamattomasti paikallaan.
  • U:n muotoiset pinnit: tämän version klassisesta hiusneulasta voi taivuttaa auki ja se pitää taidokkaat kampaukset kasassa ja nutturan paikoillaan.
  • Leveät pinnit: nopeaan hiussuortuvien kiinnittämiseen ja kaikkialle, missä ne myös saavat näkyä.
  • Kierrepinnit: pinni, joka kiinnittää myös todella paksut hiukset.
  • Koristeelliset hiuspinnit ja -klipsit: Kiiltävät kivet, filigraaniset koristeet ja kirkkaat värit viimeistelevät kampauksen ja keräävät ihailevia katseita..

Etkö ole koskaan käyttänyt hiuspinnejä tai -neuloja? Aluksi niiden käsittely voi olla hieman vaikeaa. Mutta kun osaat homman, mikään ei estä sinua tekemästä yhtä taiteellisia kampauksia kuin ammattilainen.

Kuinka käyttää hiusneuloja ja -pinnejä oikein – vinkkejä ja kikkoja

Poimutetut hiuspinnit tulee laittaa hiuksiin aina sileä puoli ylöspäin. Tällöin pito on parempi ja kampaus pysyy paikallaan. Pidosta puheen ollen: Suihkaus kuivashampoota suoraan hiuspinnin tai hiusneulan päälle tekee myös niistä luistamattomia. Oletko vailla tietyn väristä hiupinniä tai -neulaa? Värikkäällä kynsilakalla voit unohtaa etsimisen. Erityisesti leveistä hiuspinneistä saat kynsilakalla värikkäitä katseenvangitsijoita jokaiseen kampaukseen.

Ennen kuin ostat hiuspinnejä tai -neuloja varmista, että niiden päät ovat pyöristetyt. Muuten hiukset voivat vahingoittua ja päänahkaan tulla ikäviä naarmuja, kun ne työnnetään hiuksiin. Häviääkö pinnisi jatkuvasti? Pieni muovirasia takaa sen, että pinnit ovat aina käden ulottuvilla.

Tutustu nyt hiuspinneihin parfumdreamsilla

Olivatpa seuraavat tanssiaiset aivan nurkan takana tai tarvitsitpa romanttisen kampauksen ensitreffeille, parfumdreamsilta löydät laajan valikoiman hiuspinnejä ja hiusneuloja kaikille hiustyypeille. Näitä pieniä ja fiksuja kauneusapureita ei voi olla koskaan kotona tarpeeksi.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube