Nioxin

50
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Nioxin: innovatiivista hiustenhoitoa ongelmahiuksille

Tuotemerkki Nioxin syntyi tarpeesta. Yhdysvaltalainen Eva Graham perusti sen 1980-luvulla kamppaillessaan omien hiusongelmiensa kanssa. Graham kärsi ohenevista hiuksista ja etsi ratkaisua, jolla saisi hiuksensa näyttämään runsaammilta ja terveemmiltä. Silloin hän alkoi tutkia ja testata eri ainesosia löytääkseen täydellisen tuotteen. Tänä päivänä Nioxin tarjoaa laajan valikoiman erilaisia tuotteita ohenevien hiusten tarpeisiin.

Nioxin-hiustenhoito: System-tuotteet

Nioxin-tuoteperhe on jaettu kuuteen erilaiseen System-sarjaan, joista jokainen on tarkoitettu erilaisiin päänahan ja hiusten erityistarpeisiin.

  • Nioxin System 1: ohuille, käsittelemättömille hiuksille, joissa on lievää ohenemista
  • Nioxin System 2: ohuille, käsittelemättömille hiuksille, joissa on selvää ohenemista
  • Nioxin System 3: ohuille, käsitellyille hiuksille, joissa on selvää ohenemista
  • Nioxin System 4: ohuille, käsitellyille hiuksille, joissa on selvää ohenemista ja jotka tarvitsevat suojaa kemikaaleilta ja ympäristövaikutuksilta
  • Nioxin System 5: ohuille ja keskipaksuille, käsitellyille hiuksille, joissa on selvää ohenemista; lisäksi tuote parantaa hiusten kosteustasapainoa
  • Nioxin System 6: keskipaksuille ja vahvoille, käsitellyille hiuksille, joissa on selvää ohenemista; lisäksi tuote suojaa päänahkaa poistaen myrkkyjä ja kosteuttaen hiuksia.

Kukin Nioxin-sarja sisältää shampoon, hoitoaineen ja hoitonesteen. Nioxin-shampoot sisältävät hiuksia vahvistavia ainesosia kuten biotiinia, niasiinia ja pantenolia, jotka saavat hiukset näyttämään terveemmiltä.

Nioxin – intensiivistä hoitoa hiuksille

Nioxin 3D Expert Care ja 3D Intensive Care ovat kaksi muuta Nioxin-tuotesarjaa, jotka on tarkoitettu erityisesti ohuiden hiusten ja päänahan ongelmien hoitoon.

Nioxin 3D Expert Care sisältää hiuksia vahvistavia shampoita, hoitoaineita ja hoitonesteitä. Kaikkiin 3D Expert Care -sarjan tuotteisiin on lisätty biotiinia, niasiinia ja pantenolia. Ne rauhoittavat päänahkaa ja edistävät verenkiertoa. Nioxin 3D Intensive Care -sarja sisältää Nioxin-hiustenhoitotuotteita, jotka hoitavat intensiivisesti hiusten ja hiuspohjan ongelmia. Näihin tuotteisiin kuuluvat erilaiset hiustenlähtöä ja ohenemista ehkäisevät seerumit, naamiot ja hoitokäsittelyt.

Nioxin-shampoot on tarkoitettu niin miehille kuin naisille, ja ne sopivat kaikille hiustyypeille. Tuotteet eivät sisällä sulfaatteja tai parabeeneja ja ne on dermatologisesti testattu.

Osta Nioxin-shampoot ja muut hoitotuotteet parfumdreamsiltä

Tue päänahkasi ja hiustesi hyvinvointia Nioxin-tuotteilla. Parfumdreamsiltä löydät merkin suosituimmat ja tehokkaimmat tuotteet kukkarollesi sopivaan hintaan.