HYPOAllergenic

28
3,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

HYPOAllergenic – kosmetiikkaa herkälle iholle

HYPOAllergenic-kosmetiikka sopii kaikille, joiden iho on superherkkä tai joilla on taipumusta allergiaan. Nyt voit lopettaa sopivien tuotteiden etsimisen, joita ihosi kestää. HYPOAllergenic-meikeillä luot vastustamattoman ilmeen ilman, että ihosi reagoisi tai ärsyyntyisi tuotteista. Kaikki merkin kosmetiikkatuotteet on nimittäin dermatologisesti testattu ja sisältävät ainoastaan ainesosia, jotka rasittavat ihoa mahdollisimman vähän eivätkä aiheuta allergiaa.

Luonnollisesti kaunis: HYPOAllergenic-meikit

Bell Cosmetics perusti merkin jo vuonna 2015 ja se luottaa vakaasti ajatukseen ”vähemmän on enemmän”. HYPOAllergenic käyttää pääasiassa luonnollisia ainesosia ja välttää pitkälti sellaisia aineita, joiden turvallisuus ei ole vielä täysin tiedossa. Tästä syystä HYPOAllergenic-kosmetiikkatuotteet ovatkin hyvin siedettyjä. Ne eivät myöskään sisällä tuoksuja huulituotteita lukuun ottamatta.

Vuodesta 2017 lähtien merkin tuotteita on saanut myös Euroopasta ja nykyisin ne ovat yhä suositumpia eri puolilla maailmaa. Yhtenä syynä tähän on varmasti hinta: tuotteet hellivät paitsi herkkää ihoa myös lompakkoa.

Laaja valikoima tuotteita parfumdreamsilta hellävaraiseen HYPOAllergenic-meikkiin

HYPOAllergenic-meikit sopivat kaikille ihotyypeille, etenkin herkälle ja helposti ärtyvälle iholle. Tuotteissa on vältetty mineraali- ja säilöntäaineiden käyttöä. Kosmetiikkatuotteiden hoitavat ainesosat puolestaan hellivät ihoa.

  • Silmämeikit: Silmämeikkituotteiden hellävaraiset koostumukset eivät ärsytä herkkää silmien ihoa ja sopivat myös piilolinssien käyttäjille. Tuotteiden korkea väripigmenttiosuus tekee meikistä täydellisen ja pitkäkestoisen. Samalla meikki säilyttää hehkunsa pitkään eikä keräydy luomivakoon tai muihin ryppyihin silmien ympärillä.
  • Kasvomeikit: Kun haluat hehkuvan ja tasaisen ihon tukkimatta ihohuokosia, valitse nestemäinen HYPOAllergenic-meikkivoide. Tuotteiden innovatiivinen koostumus peittää erinomaisesti punoitukset ja ihon pienet epäpuhtaudet. Lisätty C-vitamiini puolestaan hoitaa ja kosteuttaa ihoa.
  • Poskipunat ja aurinkopuuterit: Raikkaan ilmeen ja auringon hehkun loihdit kasvoillesi HYPOAllergenic-meikkien puuterimaisilla poskipunilla ja herkillä aurinkopuutereilla. Voidemainen koostumus tekee poskipunasta helpon levittää ja häivyttää. Se sekoittuu saumattomasti ihon sävyyn ja luo säteilevän ilmeen – aivan kuin aurinko olisi saanut poskesi hehkumaan.
  • Allergikkojen suosikki: korkealaatuisen kynsilakat, jotka kestävät pitkään. Nämä innovatiiviset tuotteet täydentävät erinomaisesti HYPOAllergenic-meikkien tuotevalikoiman. Ilman lävitseen päästävä koostumus varmistaa, että kynsi saa happea myös kynsilakan alla.

Luonnollista ihonhoitoa innovatiivisilla koostumuksilla

HYPOAllergenic-ihonpuhdistus- ja hoitotuotteet puhdistavat ihon hellävaraisesti ja ehkäisevät samalla ärsytyksiä ja punoitusta. Aprikoosinsiemenet ja jojobaöljy sekä A- ja E-vitamiini kosteuttavat ja vahvistavat ihon suojakerrosta. Matcha-uutteet ja aloe vera rauhoittavat ihoa ja voivat auttaa sitä suojautumaan haitallisilta ympäristövaikutuksilta.

Perinteisten voiteiden ja puhdistusnesteiden lisäksi HYPOAllergenic-valikoimasta löytyy myös seerumeita ja kasvoöljyjä.

Suurin osa HYPOAllergenic-tuotteista on vegaanisia. Lisäksi HYPOAllergenic panostaa ympäristöystävälliseen tuotantoon ja valmistuttaa kaikki tuotteet EU:ssa.

Osta HYPOAllergenic-tuotteet netistä parfumdreamsilta

Herkkä iho saattaa helposti reagoida meikkituotteisiin ihon ärsyyntymisellä ja punoituksella. Ratkaisuksi tähän ongelmaan HYPOAllergenic on kehittänyt hellävaraisia tuotteita, jotka antavat herkällekin iholle terveen hehkun. Parfumdreamsilta löydät suuren valikoiman herkälle iholle sopivia tuotteita, jotka eivät aiheuta allergista reaktiota tai ärsytä ihoa. Tilaa nyt haluamasi tuotteet muutamalla klikkauksella netistä suoraan kotiisi!