Wet Brush

29
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Wet Brush: hellävarainen märille hiuksille

Wet Brush on ratkaisu hiuksille, jotka takkuuntuvat ja sotkeutuvat helposti. The Wet Brush on Jeff Rosenzweigin vuonna 2005 perustama yritys, jonka hän perusti sen jälkeen, kun oli kehittänyt Wet Brush -harjan helpottaakseen kolmen tyttärensä hiusten harjausta. Etenkin märät hiukset on usein vaikea selvittää ja hiusten harjaus voi tuntua kivuliaalta. Wet Brush -harjalla näin ei kuitenkaan ole.

Wet Brush harjaa hiukset hellästi

Hyvästi katkeilevat hiukset: käyttämällä oikeanlaista harjaa voit välttää repimästä vahingossa hiuksia päästäsi tai katkomasta niitä. Wet Brush -harjan erityisen hellävaraiset ja joustavat harjakset liukuvat vaivattomasti jopa märissä hiuksissa niitä vahingoittamatta.

Myös luonnonkiharat hiukset selviävät Wet Brushin avulla helpommin kuin tavanomaisilla harjoilla. Wet Brush ei tartu pieniin takkuihin, vaan selvittää ne hellävaraisesti. Hennoille hiuksille, jotka ovat erityisen herkät katkeilulle, Wet Brush sopii erinomaisesti. Se ei aiheuta hiuksille ylimääräistä kuormitusta eikä näin ollen katko hentoja hiusten päitä. HeatFlex-harjakset ovat lisäksi kuumankestävät, joten niitä voi käyttää myös hiuksia föönatessa.

Wet Brush hiusten terveydeksi

Monet hiusharjat on tarkoitettu erityisesti tietylle hiustyypille, mutta Wet Brush sopii erinomaisesti kaikenlaisille hiuksille. Sillä ongelmat märkien hiusten kampaamisessa ovat kaikille tuttuja, olivatpa hiukset sileät, kiharat, paksut tai ohuet. Myös lapset iloitsevat Wet Brush -harjasta, joka tekee hiusten harjaamisesta kivutonta.

Lisäksi harjakset hierovat päänahkaa hellästi hiuksia harjatessa ja kiihdyttävät mikroverenkiertoa. Wet Brush -hiusharjalla voit jopa levittää hoitoainetta tai kuivashampoota hiuksiin. Myös Wet Brushin puhdistus käy helposti: huuhtele vain harja ja anna kuivua. Näin harjakset pysyvät pitkään muodossaan.

Wet Brush: selvitysharja USA:sta

Itsellesi sopivan Wet Brush -harjan löydät helposti parfumdreamsin valikoimasta. Perinteisen Wet Brush Classic -mallin lisäksi valikoimasta löytyy erilaisia hiusharjoja eri tarkoituksiin. Nopeaa kuivatusta ja hellävaraista hiusten selvitystä lupaa Wet Brush Pro. Premium-luokan hiusten selvitysharja tekee jopa pitkien ja pörröisten hiusten harjaamisesta helppoa. Wet Brush Epic -tuotesarja sisältää harjoja mitä erilaisimpiin tarpeisiin, kuten nopeuttamaan hiusten kuivaamista tai tuomaan lisää runsautta hiuksiin.

Osta Wet Brush parfumdreamsiltä

Harjaa hellävaraisesti, hiero hellästi: sopivalla Wet Brush -hiusharjalla hiusten kampaaminen käy kuin leikki. Löydä nyt suuresta valikoimasta omasi ja harjaa hiuksesi säteilevän kauniiksi. Innovatiivisten harjasten ansiosta hiukset selviävät hellävaraisesti ja saavat samalla hoitoa.

Tilaa nyt uusi Wet Brush -harjasi parfumdreamsiltä tai anna se lahjaksi parhaalle ystävällesi, aviomiehellesi ja lapsillesi, jotka nauttivat hiusten harjaamisesta värikkäällä Wet Brush -harjalla.