Partaöljyt

37 Tuote
739
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Partaöljyt – nauti maksimaalisesta hoidosta oikeilla parranhoitotuotteilla

Parrakkaiden miesten tulee huolehtia parrastaan joka päivä. Kuten hiukset, myös partasi tarvitsee oikeaa hoitoa voidakseen tuntua ja näyttää hyvältä. Tähän on olemassa erilaisia parranhoitotuotteita, kuten partaöljyjä, joilla parran saa helposti juuri oikeaan muotoon. Mitä partaöljy tekee ja miten sitä käytetään?

Partaöljy – tärkeä lisä päivittäiseen parranhoitoon

Partaöljyt pakataan usein pieniin pulloihin, joten ne näyttävät lähes huomaamattomilta. Ulkonäkö kuitenkin pettää: parranhoitoöljyt ovat todellisia monitaitureita. Oikealla tuotteella voi parran lisäksi hoitaa myös parran alla olevaa ihoa. Partaöljy sisältää arvokkaita, hyvää tekeviä esansseja ja ainesosia. Sen käytössä on kuitenkin huomioitava muutama seikka:

  • Puhdista parta ja poista lika: Ennen partaöljyn käyttöä parta on valmisteltava tarvittaessa. Puhdista koko parran alue erityisellä partashampoolla tai partasaippualla. Tämä poistaa luotettavasti hien, lian ja kuolleen ihosolukon.
  • Kuivaa parta huolellisesti: Kun olet hoitanut kasvosi ja partasi, kuivaa parta puhtaalla pyyhkeellä. Tee tämä huolellisesti, jotta parta on valmis vastaanottamaan seuraavat hoitotuotteet./li>
  • Levitä hieman partaöljyä käsiisi: Useimmat parranhoitoöljyt toimitetaan pienissä pipetillä varustetuissa pulloissa. Öly kannattaa levittää ensin kämmeniin ja siitä partaan. Tämä mahdollistaa partaöljyn hieromisen kaikille parran alueille.
  • Kampaa ja muotoile parta: Kun öljy on levitetty, voit viimeistellä parrran partakammalla. Kampaa tai harjaa koko parta huolella, jotta öljy jakautuu optimaalisesti ja muotoilee parran haluamallasi tavalla.

Partaöljy ei ainoastaan hoida partaa, se on myös osa parran muotoilua. Se ei ainoastaan takaa pehmeämpää partaa, vaan antaa parralle myös upean kiillon. Vain yksi tai kaksi tippaa partaöljyä riittää hoitamaan kokonaisen parran. Parta sekä näyttää kauniimmalta että tuntuu pehmeämmältä.

Partaöljy viimeistelee hoitorutiinin

Jos haluat partasi näyttävän hyvältä se on pestävä päivittäin. Pesu on hyvä viimeistellä korkealaatuisella partaöljyllä. Ainesosat kosteuttavat partaa ja tarjoavat tärkeitä ravintoaineita. Lopputuloksena on pehmeä ja joustava parta. Parta ei enää pistele epämiellyttävästi ja se on helpompi saada haluttuun muotoon.

Jos et halua käyttää parranhoitoon partabalsamia tai partavahaa, valitse partaöljy. Koska partaöljypullo on erittäin kätevä käytössä ja myös helppo säilyttää, löytää se usein tiensä myös mukaan reissuun. Kotiin tai matkoille: Partaöljy säilyy parrassa yleensä seuraavaan pesuun asti. Tällöin on taas aika levittää parralle sen ansaitsemaa huolenpitoa partaöljyn muodossa.

Pieni vinkki: Jos parta tuntuu päivän aikana kuivalta, muutama tippa partaöljyä voi auttaa. Pieni kosteutus toimii parhaiten, kun levität öljyä varovasti tyvestä kohti parrankärkiä.

Tutustu erilaisiin parranhoitoöljyihin helposti ja kätevästi parfumdreamsissa

Jos et ole vielä tullut tutuksi parranhoitotuotteiden kanssa, mutta haluaisit huolehtia parrastasi paremmin, kannattaa ensituotteeksi valita partaöljy. Se ei ainoastaan takaa viehättävää partaa, vaan antaa myös kevyen tuoksun. Manteliöljyä, aprikoosinsiemenöljyä tai arganöljyä sisältävä partaöljy tarjoaa parrallesi optimaalista hoitoa.