-22 %* useista tuotteista

Tuotteisiin

Menu

Parfumdreams

Meikit

4127 Tuote

Meikit – laadukkaita tuotteita, joilla korostat jokaista lookia

Haluatpa hillityn ilmeen arkeen tai voimakkaan ehostuksen treffi-iltaan: hyvillä meikeillä voit korostaa yksilöllistä ulkonäköäsi. Eri tilaisuuksiin ja tunnelmiin on saatavissa erilaisia tuotteita, joista löytyy sopivat jokaiselle ihotyypille niin peittävän, intensiivisen kuin hillitynkin ehostuksen tekemiseen. Voit tehdä eri meikkityyleistä eri tavoin näyttäviä meikkivoiteen, peitevoiteen, puuterin, huulipunan ja poskipunan avulla.

Ehdottomat valinnat: loihdi oikeilla meikkituotteilla itsellesi sopiva ilme

Kasvot ovat kuin taulu, joka saattaa näyttää ja vaikuttaa erilaiselta päivästä toiseen. Käytä kasvoillesi sopivia meikkituotteita, joilla luot erilaisia meikkityylejä mieltymystesi mukaan. Sillä ei ole niinkään merkitystä, onko lopputuloksen tarkoitus olla luonnollinen vai herättää huomiota. Meikkien tehtävänä on saada aikaan pientä muutosta. Valitse siksi tuotteet, jotka sopivat tarkoitukseesi:

  • Iho: Meikkivoiteen, puuterin, peitevoiteen, aurinkopuuterin ja poskipunan tehtävänä on tehdä ihosta hehkuva ja tasainen. Lämmin, tasaisenvärinen iho näyttääkin monista viehättävältä, ja se yhdistetään nuoruuteen ja kauneuteen. Käytä mieluiten sopivia värisävyjä tuodaksesi esiin oman ihotyyppisi parhaat puolet. Tärkeää on, että häivytät kaikki tuotteet hyvin, jotta meikki ei vaikuta laikukkaalta.
  • Silmät: Silmämeikki epäilemättä täydentää meikkaussession. Se saa katseen näyttämään valppaammalta ja tekee silmistäsi todelliset katseenvangitsijat. Silmien ilmaisuvoimaa voi lisätä ripsivärillä, eyelinerilla, luomivärillä sekä kajaalilla. Toiveesi ja ehostuksen vahvuuden mukaan loihdit niillä rennot silmämeikit arkeen tai kuuluisat cat eye -silmät, jotka näyttävät vietteleviltä ja herättävät huomiota.
  • Huulet: Sopivilla huulituotteilla ja oikealla tekniikalla et ainoastaan syvennä huulten sävyä. Huulet on mahdollista myös meikata täyteläisemmiksi. Kaikki, mistä pidät, on sallittua. Huulipunista, huultenrajauskynistä ja huulikiilloista on saatavilla lähes rajaton määrä eri värisävyjä, joten mikään ei estä tekemästä huulistasi klassisen tai aistillisen näköisiä.
  • Kulmakarvat: Jos silmät ovat meikatut, kulmakarvoja ei saa unohtaa. Käyttämällä kulmakynää, sopivaa kulmapuuteria tai kulmageeliä voit vahvistaa kulmiasi tai täyttää harvoja kohtia. Lopputulos on satumainen, ja vasta kulmameikki viimeisteleekin silmämeikin täydelliseksi.
  • Kynnet: Kauneuskosmetiikka ei rajoitu ainoastaan kasvoihin. Myös sormien ja varpaiden kynsille voi antaa väriä. Voit valita kynsille sopivan sävyn ihotyyppisi tai vuodenajan mukaan. Kynsilakka viimeistelee niin manikyyrin kuin pedikyyrinkin.
  • Tarvikkeet: Ripsentaivuttimet, teroittimet, laput, pinsetit tai meikkisienet – näitä tarvikkeita tarvitaan meikin varsinaiseen käyttöön. Ne helpottavat kauneudenhoitorutiineja ja huolehtivat lisäksi siitä, että meikki istuu täydellisesti.
  • Meikkisiveltimet: Meikkisiveltimiä on saatavilla erilaisten mallien lisäksi myös kasvojen eri alueille. Käytä sivellinvalikoimaa levittääksesi meikkivoiteen, luomivärin, korostusvärin, poskipunan ja aurinkopuuterin helposti ja täydellisesti. Jotta voisit olla aina tyytyväinen lopputulokseen, siveltimet täytyy kuitenkin puhdistaa säännöllisesti. Siten meikkisiveltimet pysyvät hygieenisinä ja säilyttävät muotonsa.

Osta laadukkaat meikit parfumdreamsilta

Meikki on monipuolista ja inspiroivaa, ja se viimeistelee ulkonäkösi ihanteellisesti. Meikkaatpa arkeen tai tärkeään päivään – kauneuskosmetiikalla voit toteuttaa monenlaisia lookeja mielesi mukaan. Sitä varten parfumdreamsilla on valikoimassa lukuisia tuotteita monilta tunnetuilta ja arvostetuilta merkeiltä. Etsi vain mieluisimmat ja itsellesi sopivat tuotteet, joista tulee hetkessä uudet suosikkisi meikkirutiineihisi.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

*Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.06.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube