Säästä 22 %* aurinkosuoja-, ihonhoito- ja monista muista tuotteista

Menu

Parfumdreams

Silmämeikin pohjustusvoiteet

7 Tuote

Silmämeikin pohjustusvoide: silmämeikki, joka kestää joka tilanteessa

Täydellinen silmämeikki on ehdoton osa näyttävää tyyliä. Jotta meikki kestäisi koko päivän (tai koko yön), saatavilla on käteviä apuvälineitä, joiden avulla smokey eyes tai muut ihanat silmämeikit näyttävät vielä tuntienkin jälkeen kuin uusilta. Silmämeikin pohjustusaine on tehty juuri tähän tarkoitukseen.

Silmämeikin pohjustusvoiteen edut

Levinnyt silmämeikki tai mureneva luomiväri ovat menneen talven lumia hyvän silmämeikin pohjustusvoiteen ansiosta. Hyvä silmämeikin pohjustusvoide varmistaa, ettei luomiväri pääse leviämään tai tuhriintumaan. Samalla hyvä luomivärin primer voimistaa luomiväriä ja erityisesti metallinhohtoiset sävyt pääsevät paljon paremmin oikeuksiinsa.

Laadukasta silmämeikin pohjustusvoidetta voi käyttää niin voidemaisen luomivärin kuin puuterimaisen luomivärin alla. Myös silmän alla silmämeikin pohjustusaine varmistaa, että kajaali ja peitevoide pysyvät pitkään. Nykyisin on saatavana myös vedenkestäviä silmämeikin pohjustusvoiteita. Näin mikään ei enää estä viettämästä aurinkoista päivää rannalla ilman, että sinun tarvitsisi pelätä levinnyttä tai luomivakoon kertynyttä luomiväriä.

Hoitava silmämeikin pohjustusvoide parfumdreamsiltä

E-vitamiinia ja bisabololia käytetään usein pohjustusvoiteissa rauhoittamaan ja hoitamaan herkkää ihoa. Ne suojaavat herkkää silmien aluetta ja tekevät ihollesi hyvää. Joissain silmämeikin pohjustusvoiteissa on lisäksi aurinkosuoja, jotta haitalliset UV-säteet eivät pääse vahingoittamaan silmien ympärysihoa.

Silmämeikin pohjustusvoide jokaiselle

parfumdreamsiltä löydät suosikkituotteesi silmämeikin pohjustamiseen. Silmämeikin pohjustusaineita on saatavana erilaisilla koostumuksilla:

  • Voidemaiset silmämeikin pohjustustuotteet, jotka levitetään joko sormella tai siveltimellä.
  • Nestemäiset pohjustusaineet, jotka usein sivellään tai tuputetaan luomelle mukana toimitetulla applikaattorilla ja sen jälkeen levitetään sormella.

Laadukkaat silmämeikin pohjustusvoiteet tekevät muutakin kuin varmistavat, että meikki kestää pitkään. Ne voivat myös sävyttää ihoa siten, etteivät punoitukset ja siniset hiusverisuonet näy silmien alueella.

Osta edulliset ja laadukkaat silmämeikin pohjustusvoiteet parfumdreamsiltä

Tutustu parfumdreamsin laajaan valikoimaan ja löydä meikkirutiiniisi uusi suosikki. Valitsetpa kumman tahansa, nestemäisen silmämeikin pohjustusaineen tai voidemaisen tuotteen, silmämeikkisi kiittää sinua pohjustuksesta.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube