Kulmakarvaseerumit

19 Tuote
384
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kulmakarvaseerumi: kauniit kulmakarvat – selkeät ääriviivat

Kulmakarvoilla on suuri vaikutus siihen, kuinka hyvin hoidetuilta kasvosi näyttävät. Ne selkeyttävät piirteitäsi ja avartavat katsettasi. Säännöllisesti käytettynä kulmakarvaseerumi voi vahvistaa hauraita kulmakarvoja. Tämä tekee niistä myös tuuheammat. Sen vuoksi niiden tulisikin kuulua päivittäiseen kasvojen hoitoon.

Tuuheat kulmakarvat eivät ole pelkästään merkki säännöllisestä hoidosta. Ne myös nuorentavat kasvoja ja tekevät kasvonpiirteistä selkeämmät. Kulmakarvaseerumin käytön ansiosta peilikuvan katsomisesta tulee jälleen mukavampaa. Tuuheampien kulmakarvojen muotoilu on lisäksi helpompaa. Näin ne sopivat kaikenlaisiin tyyleihin.

Tällaisen vaikutuksen saavutat kulmakarvaseerumilla

Luuletko, että sen käyttö on hankalaa? Päinvastoin: Kulmakarvaseerumin mukana toimitetaan kätevä applikaattori. Sillä voit annostella seerumia tarkasti juuri niihin kohtiin, joissa kulmakarvasi sitä eniten tarvitsevat. Tai voit levittää sitä pisara kerrallaan koko pituudelle ja hieroa hellävaroen kulmakarvoihin. Päivittäin käyttäessäsi voit jo pian iloita seuraavista tuloksista:

  • Säännöllinen kasvu: Vaaleammat kohdat täydentyvät paksummilla karvoilla. Kulmakarvat saavat takaisin luonnollisen muotonsa.
  • Lisää tuuheutta: Uudet kulmakarvat kasvavat valmiiksi vahvoina ja tuovat lisää tuuheutta.
  • Helpompi muotoilla: Tuuheuden ansiosta päivittäinen muotoilu sujuu nopeammin ja saat aikaan luonnollisempia tuloksia.
  • Selkeämmät piirteet: Tuuheat kulmakarvat korostavat kasvojesi piirteitä ja saavat ne näyttämään nuoremmilta.

Voit tehostaa kulmakarvaseerumin vaikutusta käyttämällä sitä ennen nukkumaanmenoa. Iho on nimittäin yöllä erityisen kykenevä vastaanottamaan hoitavia ainesosia. Ensimmäiset vaikutukset on nähtävissä kolmesta neljään viikon kuluttua.

Näin käytät kulmakarvaseerumia

Kasvojen hoito alkaa aina perusteellisella kasvojenpuhdistuksella, johon tulisi kuulua myös kulmakarvat. Käytä tähän valitsemaasi tuotetta. Älä hiero liian voimakkaasti, sillä uudet karvat voivat katkeilla helposti. Muista myös poistaa kaikki meikkijäämät kokonaan. Kuivaa sitten kasvot huolellisesti. Seuraavaksi levität kulmakarvaseerumin applikaattorin avulla. Ota huomioon: Vähemmän on enemmän.

Hiero seerumia kevyesti ihoon tai anna kuivua. On tärkeää, että se imeytyy täysin ennen nukkumaanmenoa. Onhan kuitenkin tärkeää, että kulmakarvaseerumin arvokkaat ainesosat päätyvät kulmakarvoihisi eikä tyynyllesi.

Nämä ainesosat täydentävät kulmakarvaseerumisi

Kasviuutteet, kuten kehäkukka tai puna-apila, ehkäisevät karvojen katkeilua ja ravitsevat juuria. Laventeli-, kataja- tai inkivääriöljyt stimuloivat kulmakarvojen kasvua. Biotiinia pidetään kauneusvitamiinina. Ei ihme, että se on myös kulmakarvaseerumin tärkeä ainesosa. Se antaa kulmakarvoille lisää kiiltoa ja vahvistaa niiden rakennetta.

Peptidit ovat aminohappoyhdisteitä, jotka vahvistavat kulmakarvoja. Jotkin tuotteet sisältävät lisäksi väriaineita, jotka lisäävät kulmakarvoihin tuuheutta. Silloin kyse on ennemminkin meikkituotteesta eikä hoitavasta kulmakarvaseerumista. Myös hormonit, kuten prostaglandiini, tukevat karvojen kasvua.