JOICO

5
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Joico-tuotteet hiusten hyväksi

Tuotemerkki Joico on osoitus siitä, kuinka tärkeää hiustenhoito on Yhdysvalloissa. Joukko visionäärejä, kemistejä ja kampaajia perusti Joicon jo vuonna 1975 Valenciassa, pienessä kunnassa Los Angelesin takamailla. Siitä lähtien Joico on valloittanut maailmaa innovatiivisilla tuotteillaan – kyseessä on tyypillinen amerikkalainen menestystarina.

Joico: ammattimaisille hiusmuotoilijoille

Joicolla oli alusta asti mielessään visio: perustajat halusivat kehittää hiustenhoitotuotteita, jotka paitsi hoitavat hiuksia, myös tukevat kampaajien luovuutta ja vahvistavat asiakkaiden itseluottamusta. Korkealle tupeerattujen hiusten aikakaudella tämä oli aikamoinen saavutus.

Konsepti kuitenkin lähti lentoon ja tänä päivänä Joico-hiustenhoitotuotteet tunnetaan innovatiivisista koostumuksistaan ja patentoiduista ainesosistaan kautta maailman. Jo perustamisvuonnaan 1975 yritys teki historiaa käyttämällä ensi kertaa keratiinia hiustenhoidossa.

Joico-tuotteet: vaikuttavia aineita kaikille hiustyypeille

Joico on patentoinut useita vaikuttavien aineiden yhdistelmiä. Uusin hitti on Defy Damage™: Siinä hyödynnetään SmartRelease™-teknologiaa, ainutlaatuista liposomeihin perustuvaa jakelujärjestelmää. Nämä pienen pienet molekyylit kuljettavat ruusunmarjaöljyä, arginiinia ja keratiinia hiuksiin.

Voidakseen vastata kaikkien hiustyyppien tarpeisiin, Joico on kehittänyt seuraavat tuotesarjat:

  • Joico Blonde Life: Blonde Life on kehitetty erityisesti vaaleiden, vaalennettujen tai raidoitettujen hiusten tarpeisiin. Ainesosina tuotteista löytyy muun muassa tamanu- ja monoi-öljyä. Ne silottavat hiusten rakennetta ja suojaavat ympäristön vaikutuksilta. Joico Blonde Life -sarjan tuotteet tekevät hiuksista hehkuvan kiiltävät, paremmin kammattavat ja samalla ne estävät haalistumista.
  • Joico Colorful: Colorful-tuotesarja sisältää laajan valikoiman puolikestäviä hiusvärejä. Värit eivät sisällä ammoniakkia eivätkä peroksideja. Ne on helppo levittää ja sekoittaa keskenään.
  • Joico Defy Damage: Defy Damage -tuotesarja suojaa hiuksia kuumuudelta, kemikaaleilta ja ympäristösaasteilta. Ainesosat, kuten arginiini ja moringa-siemenöljy, tunkeutuvat syvälle hiuksiin ja vahvistavat hiusrakennetta sisältä päin.
  • Joico Hydrasplash: Hydrasplash-sarja kosteuttaa kuivia ja hauraita hiuksia intensiivisesti. Hyaluronihappo ja merikollageeni tekevät hiuksista sileät ja kiiltävät.
  • Joico Joifull: Joifull-tuotesarja on tarkoitettu hennoille ja voimattomille hiuksille. Biotiini ja vehnäproteiini tekevät hiuksista tuuheammat ja runsaammat tekemättä niistä kuitenkaan raskaita. Tuotteet vahvistavat hiuksia ja ehkäisevät ohenemista.

Usean vuoden asiantuntemuksella on syntynyt lukuisia tuotesarjoja, joihin voit luottaa. Joico tarjoaa kuitenkin muutakin kuin hiustenhoitoa: Joico Style & Finish -tuotesarja auttaa muotoilemaan hiukset täydellisesti.

Osta Joico-tuotteet parfumdreamsilta

Joico-tuotteissa ei käytetä eläinkokeita. Lisäksi merkki käyttää ympäristöystävällisiä pakkauksia ja vastuullisia valmistusprosesseja. Löydä nyt Joico-hiustuotteet parfumdreamsin kattavasta valikoimasta, josta löytyy myös käteviä monipakkauksia.