-20 %* ihonhoitotuotteista & paljosta muusta

Menu

Parfumdreams

Lämpörullat: hellävarainen vaihtoehto kiharoille ja laineille

Kun toivot hiuksiisi tuuheita laineita, lämpörullat ovat hellävarainen vaihtoehto suorien hiusten kihartamiseen. Lämpörullat ovat myös helpot käyttää. Kiharat lämpörullilla onnistuvat kaikkiin hiustyyppeihin. Lisäksi ne ovat hellävaraisemmat kuin tavanomainen kiharrin, sillä lämpörullissa käytetty lämpötila on alhaisempi eivätkä ne rasita hiuksia samalla tavoin.

Kuinka lämpörullat toimivat?

Kiharoiden tekoon tarkoitetut lämpörullat lämmitetään laatikossa ja kierretään sen jälkeen hiuksiin. Saatavana on myös alumiinisia lämpörullia, jotka lämmitetään kuumassa vedessä. Lopputulos on molemmilla sama: kauniit, kimmoisat kiharat tai laineet.

Laadukkaissa lämpörullissa on keraaminen tai samettinen pinta, joka jakaa lämmön tasaisesti ja hellävaraisesti hiuksille. Tuloksena ovat kauniit, pitkäkestoiset kiharat. Rullan päät pysyvät useimmiten viileinä, joten lämpörullien kiertäminen hiuksiin käy helposti sormia polttamatta. Jos rullat kuitenkin tuntuvat kuumilta, saatavana on myös erityisiä lämpösuojakäsineitä.

Parhaan tuloksen saat, kun kierrät lämpörullat yksi kerrallaan hiuksiin latvoista alkaen kohti hiusten tyveä. Kiinnitä lämpörullat klipsillä ja anna niiden olla hiuksissa vähintään 20 minuutin ajan. Mitä pidemmäksi aikaa jätät lämpörullat hiuksiin, sitä selvemmät kiharat saat. Jotta hiukset eivät rasittuisi käsittelystä tarpeettomasti, kannattaa ennen hiusten rullaamista niihin suihkuttaa lämpösuojasuihketta.

Sopivan kokoiset lämpörullat loihtivat hiuksiin kauniit kiharat

Suuret kiharat tai tuuheat laineet: lämpörullan koko vaikuttaa lopputulokseen. Lämpörullia myydään usein setteinä, joissa rullien halkaisijat vaihtelevat 20 mm:n ja 40 mm:n välillä. Settien etuna on, että niillä voit helposti luoda vaihtelevat kiharat, jotka näyttävät luonnollisilta. Jumbo-rullat sopivat erityisen hyvin muodikkaiden Beach Waves -laineiden tekoon.

Jos haluat saada hyvin selkeät ja teräväpiirteiset kiharat, kiharrin tai suoristusrauta saattaa olla parempi vaihtoehto. Lämpörullilla luodut kiharat ovat suuria ja niillä saat ennen kaikkea tuuheutta hiuksiisi. Yksittäisten kiharoiden terävyys ei ole niinkään tärkeää.

Laadukkaiden lämpörullien 5 hyötyä

Muihin hiusten muotoilulaitteisiin verrattuna lämpörullat tarjoavat erinäisiä etuja hiuksillesi:

  • Lämpörullat kihartavat hiukset hellävaraisesti. Rullat kuumenevat vain 120 asteeseen ja muotoilevat näin ollen hiukset hellävaraisemmin kuin tavanomaiset kihartimet tai suoristusraudat. Etenkin hennoille ja herkästi katkeileville hiuksille sopivat lämpörullat tämän vuoksi erinomaisesti kiharoiden ja laineiden tekoon.
  • Lämpörullilla luotujen kiharoiden tuuheus säilyy pidempään.
  • Lämpörullien keraaminen pinta jakaa lämmön tasaisesti. Näin hiukset myös muotoutuvat tasaisesti.
  • Ammattilaistasoiset lämpörullat estävät hiusten staattista varausta käyttämällä modernia ioniteknologiaa.
  • Erityisesti hennot hiukset hyötyvät lämpörullista: ne muotoilevat hiukset hellävaraisesti ja tuovat samalla lisää tuuheutta kampaukseen.

Myöskään seuraavaa etua ei käy väheksyminen: kun hiukset jäähtyvät rullissa, ne pysyvät erityisen hyvin ja pitkään muodossaan. Lopuksi kannattaa kampaukseen vielä suihkauttaa hiuskiinnettä, joka auttaa kiharoita pysymään vieläkin pidempään.

Osta lämpörullat parfumdreamsiltä

Upeat kiharat voi luoda useilla eri tavoilla. Lämpörullat ovatkin erinomainen vaihtoehto kihartimelle tai suoristusraudalle. Miten ikinä kiharat teetkin, käytä hiuksissa aina ensin hoitavaa lämpösuojatuotetta, joka suojaa ja valmistelee hiuksesi tulevaa käsittelyä varten. Parfumdreamsiltä löydät laadukkaat, ammattilaistasoiset lämpörullat ja niihin sopivat hiusten muotoilu- ja hoitotuotteet, joilla loihdit hiuksiisi kauniit, säihkyvät kiharat.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 20.05.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube