Jalkojen hoito

80 Tuote
51
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Jalkojenhoito – arvokkaat vinkit rasittuneiden jalkojen hoitoon

Jalkamme joutuvat päivittäin kovan kuormituksen kohteeksi. Ne kantavat meitä paikasta toiseen ja matkaa niiden päällä kertyy päivittäin keskimäärin 6–8 kilometriä. Jalkamme ovat siis hyvästä syystä ansainneet hoitoa ja ekstra huomiota. Puhdistukseen riittää vesi ja saippua. Muutamalla vinkillä jalkojenhoitorutiinia voi kuitenkin helposti hieman laajentaa. Jalkamme ovat sen ansainneet.

Arvokkaita vinkkejä, joilla teet jaloillesi hyvää ja saat ne näyttämään kauniilta

Jalkojen on lupa hehkua muulloinkin kuin vain kesällä. Ne kulkevat kanssamme päivittäin kovassa, epätasaisessa maastossa ja melko usein kaikkea muissa kuin mukavissa jalkineissa. Eipä ihme, että jalkapohjiin muodostuu helposti kovettumia, hiertymiä ja kipeitäkin kohtia. Oikeilla jalkojenhoitotuotteilla rasittuneet jalat muuttuvat taas pehmeiksi ja hoidetun näköisiksi.

  • Jalkavoiteet: Jalkojenhoitoko vaikeaa? Jo pelkästään ravitsevan jalkavoiteen käyttö antaa jaloille niiden tarvitsemaa kosteutusta. Karheiden ja kuivien kohtien käsittely on rasvojen avulla helpompaa.
  • Jalkakylpy: Jalkakylpy sekä virkistää että elvyttää jalkoja. Käytä jalkakylpyihin kylpysuolaa tai emäksistä jalkakylpyainetta. Jalkojenhoito, joka rauhoittaa ja vitalisoi. Hyvä mahdollisuus rentouttaa väsyneitä jalkoja.
  • Jalkakuorinta: Jalkojen iho olisi hyvä kuoria säännöllisesti. Kuorinta-aineen partikkelit poistavat iholta hellävaroen kuolleen ihosolukon. Lopputuloksena ovat kauniit, pehmeät jalat, joita kelpaa esitellä.
  • Jalkasuihke: Joskus myös jalkamme kaipaavat pientä virkistystä. Parhaiten tähän tarkoitukseen sopivat jalkasuihkeet, joita on tarjolla eri tuoksuisina. Jalkasuihke antaa jaloille rentoutuneen ja hoidetun tunteen. Miellyttävä tuoksu tekee nimittäin hyvää myös jaloille.
  • Jalkanaamio: Jalkanaamio eroaa jalkavoiteesta sillä, että se on hoitavampi ja tarjoaa riittävästi kosteutusta. Urea, punahattu, kookosöljy ja kaakaovoi ovat ainesosia, jotka huolehtivat jalkojen pehmeydestä ja hoidosta.
  • Kovettumien poisto: Aina pelkästään hoitavat tuotteet eivät riitä tekemään rasittuneista jaloista pehmeitä. Markkinoilta löytyy välineitä, joiden avulla jopa itsepintaiset kovettumat saavat kyytiä. Hohkakivi, jalkaviilat ja -raspit toimivat loistavasti kovettumien hoidossa.

Käytä jalkojenhoitotuotteita säännöllisesti antaaksesi jaloillesi niiden ansaitsemaa huolenpitoa. Näin jalat pääsevät näyttämään parhaat puolensa uima-altaan lisäksi myös avokkaissa ja sandaaleissa.

Sisällytä jalkojenhoito osaksi arkea ja tee siitä pieni juhlahetki

Jalat kantavat kallista lastia päällään. Siksi ne ovat ansainneet perusteellisen hoidon ja hemmottelun. Jalkakylvyn jälkeen vuoroon tulee kuorinta, joka tekee jaloista helposti hoidettavat. Tässä kohtaa on hyvä paneutua kuivien kohtien ja kovettumien hellävaraiseen käsittelyyn. Tähän tarkoitukseen on olemannsa jalkaviiloja, raspeja ja hohkakiviä, ja mieluiten säännöllisesti kuin liian harvoin käytettyinä.

Viimeiseksi vuoroon tulee jalkavoide tai jalkanaamio, joiden levittämiseen kannattaa yhdistää ihanalta tuntuva jalkahieronta. Jalkahieronta tekee monella tapaa hyvää ja kiihdyttää verenkiertoa. Lopuksi vain villasukat jalkaan, jotta voide vaikuttaa ja imeytyy hyvin. Lisäksi sinun kannattaa kävellä mahdollisimman paljon paljain jaloin. Se on jaloille kaikkein paras tapa rentoutua ja palautua.

Osta laadukkaat jalkojenhoitotuotteet parfumdreamsiltä

Jalat rakastavat niin yksinkertaisempaa jalkojenhoitoa kuin kattavaa pedikyyriäkin. Oikealla hoidolla halkeamat, kovettumat ja hiertymät on helppo hoitaa ja ennaltaehkäistä. Onnelliset jalat ovat kauniit ja hyvin hoidetut. Valikoimastamme löydät lukuisat tuotteet jalkojesi parhaaksi. Hyvillä tuotteilla jalkojenhoidosta tulee ylellinen osa arkea.