Shampoo

999 Tuote
16985
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Shampoo tekee hiuksista hoidetut ja puhtaat

Useille naisille hiusten hoito on hyvin tärkeää. Hoitoaineen, hiuksiin jätettävän hoitotuotteen ja tehohoitojen rinnalla sopivan shampoon valinta jää usein paitsioon. Se on kuitenkin terveiden ja taipuisien hiusten perusta. Vasta kun kaikki lika ja jäänteet poistetaan säännöllisesti ja perusteellisesti, voivat vitamiinit ja ravintoaineet hoitaa arvokkaan työnsä kunnialla. Omalle hiustyypille sopivan, hyvän shampoon löytäminen on usein ratkaisevan tärkeää hiusten hoidossa.

Kuinka shampoo toimii?

Hyvä shampoo puhdistaa hiukset ja päänahan hellävaraisesti, mutta perusteellisesti. Tähän tarvitaan niin kutsuttuja tensidejä. Nämä pinta-aktiiviset aineet kiinnittyvät taliin ja muihin likajäänteisiin ja varmistavat, että kaikki lika huuhtoutuu veden kanssa pois. Tensidien lisäksi shampoossa on muita ainesosia, jotka riippuvat halutusta hoitotavoitteesta ja shampoon tyypistä:

  • Shampoo värjätyille hiuksille: Värjätyistä hiuksista poistuu väriä jokaisella pesukerralla. Värjättyjen hiusten shampoon erityiset väriä kirkastavat ainesosat auttavat hiuksia säilyttämään värinsä pitkään. Sävyttävä shampoo sen sijaan uudistaa väriä sisältämiensä väripigmenttien avulla.
  • Shampoo rasvoittuville hiuksille: Raikastavien ainesosien kuten sitruunan lisäksi rasvoittuvien hiusten shampoissa voi olla esimerkiksi savea, joka auttaa säätelemään päänahan talin tuotantoa.
  • Hilseshampoo: Hilseilevän päänahan shampoo auttaa rauhoittamaan ja ravitsemaan päänahkaa. Näin se auttaa vähentämään kutinaa ja hilseen muodostusta.
  • Shampoo kuiville hiuksille: Kun käytät hiusten pesuun aloe veraa, glyseriiniä tai hyaluronihappoa sisältävää kosteuttavaa shampoota, hoidat hiuksiasi jo pesun yhteydessä.

Kuivashampoo on erikoisuus, sillä muista shampoista poiketen sitä käytetään ilman vettä. Suihkaus hiusten tyveen riittää, ja se poistaa hiuksista ylimääräisen talin. Tähän kuivashampoossa käytetään tärkkelyspitoisia ainesosia. Kuivashampoo on erinomainen vaihtoehto, jos sinulla ei ole aikaa käyttää tavallista shampoota ja pestä hiuksia kunnolla.

Millainen on paras shampoo?

Se riippuu hiustyypistä ja hoitotavoitteesta. Kiharille hiuksille tarkoitettu shampoo antaa kauniille kiharoillesi niiden tarvitsemaa kosteutta ja runsautta. Myös aaltoilevat tai kähärät hiukset hyötyvät shampoon ravitsevista ainesosista. Jos käytät runsaasti erilaisia muotoilutuotteita samanaikaisesti, tavanomainen pesu ei aina riitä. Syväpuhdistava shampoo sisältää ylimääräisiä tensidejä, jotka poistavat kaikki lian jäänteet luotettavasti. Hemmottele hiuksiasi lopuksi vielä ravitsevalla naamiolla, joka estää hiuksia vaurioitumasta.

Hopeashampoo on kehitetty erityisesti harmaita hiuksia varten, ja se antaa niille kaunista säihkettä. Lisäksi se sopii käytettäväksi vaalennetuille hiuksille epätoivotun keltaisuuden poistamiseen.

Osta shampoo parfumdreamsiltä

Anna hiuksillesi niiden kaipaamaa hoitoa ja valitse hiustyypillesi sopiva shampoo. Parfumdreamsin verkkokaupasta löydät kätevän hakutoiminnon avulla nopeasti juuri sinulle sopivan tuotteen.