Hiusten hoito / COLOR WOW

3
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Color WOW – erikoishoitosarja värjätyille hiuksille

Color WOW asettaa värjättyjen hiusten vaatimukset etualalle. Se tarjoaa laajan valikoiman tuotteita, jotka kattavat kaiken shampoosta muotoiluun. Kaiken takana on yrityksen kunnianhimoinen perustaja ja kokonaisen asiantuntijatiimin yhteinen henki.

Colour WOW -hiustenhoitotuotteet – merkki, jolla on missio

Merkin Color Wow perusti Gail Federici. 25 vuoden kokemuksen innoittamana hän halusi kehittää hiustenhoitosarjan, joka on suunnattu juuri värjättyjen hiusten tarpeisiin. Etusijalla olivat ennen kaikkea värien säilyttäminen kirkkaina, hiusten suojaaminen ja vahvistaminen sekä riittävä ravitseminen.

WOW-hiustenhoitotuotteita kehitetään jatkuvasti. Brändi ymmärtää, miten työskennellä eri alojen ammattilaisten kanssa asiakastyytyväisyyden parantamiseksi.

Color WOW -hiustenhoitotuotteet – kaikkea mitä värjätyt hiukset tarvitsevat

Kemiallinen värjäys rasittaa hiuksia, niiden pinta kärsii, seuraa hiusten halkeilua ja katkeilemista. Color WOW -hiustenhoitotuotteet ravitsevat hiuksia ytimeen asti, antavat niille ravinteita ja ylläpitävät loistavaa kiiltoa. Kevyt Color Wow -tyviväripuuteri ei sisällä mineraaliöljyjä ja peittää luotettavasti juurikasvun. Valittavina on seitsemän eri sävyä, joista jokainen antaa luonnollisen ulkonäön ja peittää myös harmaat hiukset.

Paljon erilaisia hiustenhoitotuotteita värjätyille hiuksille

Ravitsevat WOW -hiustenhoitotuotteet sisältävät värin hehkua ylläpitäviä aineita ja kosteuttavat hiuksia. F-N-vaihtoehto sopii ohuille tai normaaleille hiuksille, kun taas N-T on tarkoitettu normaaleille tai paksuille hiuksille. Color WOW -tuotemerkki tarjoaa kolme hiuksiin jätettävää hoitotuotetta. Bionic Tonicin erityinen kaava aktivoituu lämmön vaikutuksesta ja korjaa hiusrakenteen vaurioituneita kohtia proteiineilla ja kasvipohjaisilla ainesosilla.

Color WOW Dream Filter toimii ennen shampoopesua käytettynä, sillä se sitoo kovasta vedestä tai kloorivedestä peräisin olevia mineraaleja. Tämä lisää hiusvärin hehkua.

Color WOW Supernatural Spray antaa värjätyille hiuksille taipuisuutta ja kiiltoa. Höyhenenkevyt koostumus antaa intensiivistä kosteutta tekemättä hiuksista raskaat. Kaikki Color WOW -shampoot ovat silikonittomia ja sulfaatittomia. Color WOW -tuotteet soveltuvat hiusten lisäksi myös pidennyksiin.

Color WOW – hoitoa ja pitoa ilman alkoholia

Kaikki merkin Color WOW Color Wow -muotoilutuotteet ovat koostumukseltaan hellävaraisia ja alkoholittomia. Dream Coat Spray suojaa normaaleja ja kiharia hiuksia ja lyhentää föönaukseen kuluvaa aikaa. One Minute Transformations Cream taas taltuttaa itsepäiset hiussuortuvat, poistaa pörröisyyden ja luo juuri föönatun näköisen ilmeen hetkessä! Speed Blow Dry Spray lyhentää föönausaikaa ja suojaa siten hiuksia liialliselta kuumuudelta ja Pop & Lock Shellac Serum on seerumi, jolla annat hiuksille lisäkiiltoa. Seerumi ympäröi hiuksesi ja paitsi ravitsee niitä, myös saa ne kiiltämään! Haluatko, että hiuksissasi on volyymia? Color WOW Liftspray antaa hiuksillesi lisää volyymia tyvestä alkaen ilman, että hiuksesi liimautuvat yhteen.

Osta Color WOW -tuotteet parfumdreamsilta

Color WOW -hiustenhoitotuotteet antavat hiuksillesi käden käänteessä kaiken, mitä ne tarvitsevat. Ne eivät ainoastaan lisää niiden hehkua, vaan myös parantavat hiusten tuntua. Tutustu Color WOW -sarjaan parfumdreamsilla, tee ostokset edullisesti ja saat haluamasi tuotteet suoraan kotiisi nopeasti ja helposti!