Bestseller

Prada hajuvesi

1126
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Prada-hajuvedellä täydellinen vaikutelma

Mario ja Martino Prada perustivat Pradan vuonna 1913. He keskittyivät ensi alkuun kaikenlaisiin nahkatavaroihin, kuten laukkuihin, matkalaukkuihin ja käsineisiin. Vuonna 1978 Mario Pradan lapsenlapsi, Miccia Prada, peri perheyrityksen. Hän vaikutti aviomiehensä kanssa merkittävästi luksusmerkin nykyiseen menestykseen.

Siitä lähtien Pradaa ei ole yhdistetty ainoastaan eksklusiiviseen laukkujen ja nahkatavaroiden valikoimaan, vaan nykyisin sen tuotteisiin kuuluu myös laadukasta kosmetiikkaa ja hajuvesiä. Erityisen rakastettuja ovat ensiluokkaiset Pradan parfyymit, jotka heijastelevat käyttäjänsä liioittelevaa tyyliä ja ainutlaatuisuutta.

Osta Pradan eau de parfum: ehdotonta eleganssia

Pradan hajuvedellä korostat omaa asennettasi ilman, että vaikuttaisit epäaidolta. Pradan eau de toiletteissa on yhtä lailla klassisia tuoksuyhdistelmiä kuin kesäisiä ja aistillisen viehkeitä vivahteita. Laadukkailla Pradan naisten hajuvesillä teet taatusti henkeä salpaavan vaikutelman. Prada panostaa hajuvesissään eksklusiivisiin ja puhtaisiin ainesosiin, kuten appelsiininkukkiin, intialaiseen jasmiiniin, ambraan, tonkapapuihin ja bergamottiin. Kauan säilyvät tuoksunuotit tekevät hajuvesistä miellyttäviä käyttää.

Prada-tuoksuja jokaiseen makuun

Pradan miesten hajuvedet valmistetaan antaumuksella raaka-aineista, jotka vaihtelevat hienon karvaisista puuterimaisen raikkaisiin tuoksuihin: bergamotti, appelsiininkukka, setri ja neroli ovat vain muutamia esimerkkejä ainesosista, joita Prada käyttää mielellään hajuvesien valmistukseen. Prada on myös trendien aallonharjalla muuntaen ne uusiksi miesten ja naisten hajuvesiluomuksiksi.

Jos et halua valita herkkien kukkaisnuottien ja intensiivisten tuoksujen välillä, parfumdreamsillä on myös Pradan unisex-hajuvesiä. Suosittu unisex-hajuvesimallisto puhuttelee etenkin ainutlaatuisten tuoksujen ystäviä.

Osta Pradan hajuvesi verkosta parfumdreamsiltä

Osta Pradan hajuvesi: Löydät parfumdreamsiltä laadukkaan valikoiman Pradan hajuvesiä naisille ja miehille. Käytä käteviä suodatintoimintoja ja etsi itsellesi sopiva hajuvesi lempituoksujesi, kuten vaniljan, myskin, santelipuun tai kukkaisnuottien, mukaan. Persoonallesi ja ihollesi sopivan Prada-hajuveden ansiosta olet huomion keskipisteenä huoneeseen astuessasi – vaikuttamatta liioittelevalta. Osta uusi Pradan hajuvesi parfumdreamsiltä ja saat sen helposti ja mukavasti suoraan kotiisi.