SANTE

21
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

SANTE – puhdasta luonnonkosmetiikkaa

SANTE edustaa luonnonkosmetiikkaa, joka on juuri nyt trendikästä. Jo yli 30 vuoden ajan on planeettamme, ympäristömme ja eläinkuntamme hyvinvointi ollut tärkeää tälle merkille. Kosmetiikkatuotteet pohjautuvat luonnollisiin ainesosiin, ovat NATRUE-sertifioituja ja valmistetaan ilman kyseenalaisia lisäaineita. Laaja valikoima kasvojen, vartalon ja hiusten puhdistus- ja hoitotuotteita sopii koko perheelle. Lisäksi merkiltä löytyy meikkituotteita niin iholle, silmille kuin huulillekin. Niillä korostat helposti omia persoonallisia piirteitäsi.

SANTE-luonnonkosmetiikka: luonnollista kauneutta ilman katumusta

SANTE-kosmetiikka on helppokäyttöistä. Tuotteiden valmistuksessa ei ole tehty kompromisseja. Valmistaja käyttää puhtaasti luontaisia tuoksuja ja valikoituja uutteita, jotka ovat peräisin luonnonmukaisesta viljelystä. Lisäksi tuotteiden pakkauksissa käytetään kierrätysmateriaaleja, jotka suojaavat ympäristöä.

Useimmat luonnonkosmetiikkatuotteet ovat vegaanisia eivätkä ne sisällä eläinperäisiä raaka-aineita. Merkki ei myöskään käytä lainkaan eläinkokeita. Riippumattomat testit ovat todistaneet hyvin siedettyjen SANTE-tuotteiden olevan erittäin tehokkaita.

Sante välttää tietoisesti käyttämästä keinotekoisia väri-, hajuste- ja säilöntäaineita sekä mineraaliöljypohjaisia raaka-aineita. Myöskään paljon kritisoituja lisäaineita, kuten silikonia, parabeeneja tai mikromuovia, ei Santen tuotteista löydy. Tuotteiden kehitys, valmistus ja tuotanto tapahtuvat CO₂-neutraalissa toimipaikassa Salzhemmendorfissa, Saksassa.

SANTE-kosmetiikka: tuotteita kasvoille, hiuksille ja vartalolle

Parfumdreamsiltä löydät laajan valikoiman Sante-tuotteita. Klassikkotuotteisiin lukeutuvat shampoot erilaisten hiusten tarpeisiin, kosteuttavat kasvovoiteet, virkistävät suihkugeelit ja luonnolliset hammastahnat. Tärkeimpiä tuotekategorioita ovat seuraavat:

  • Sante-hiustenhoito: Valikoimasta löydät shampoita, hoitoaineita ja hiusnaamioita mitä erilaisimpiin hiusten tarpeisiin, kuten luomukofeiinia ja arginiinia sisältävät hiustenpesuaineet hiustenlähtöön tai ihoa rauhoittavaa luomukatajaa sisältävät hilsetuotteet. Vahoilla, geeleillä, muotovaahdoilla ja hiuskiinteillä saat hiuksiin luonnollista pitoa ja tuuheutta.
  • Sante-hammastuotteet: Erimakuiset hammastahnat fluorilla tai ilman puhdistavat hellästi ja perusteellisesti. Ne suojaavat hampaita ja ikeniä ainesosayhdistelmällä, joka on hammaslääkäreiden testaama. Mineraalipuhdistusaineet eivät vahingoita hammaskiillettä.
  • Sante-kasvotuotteet: Kullekin ihotyypille tarkasti sovitetut kasvojen puhdistus- ja hoitotuotteet pitävät ihon hoidetun näköisenä. Probiootteja sisältävä SANTE-kosmetiikka tasapainottaa herkän ja kuivan ihon. Granaattiomenaa sisältävät voiteet, puhdistusgeelit ja naamiot sopivat sekaiholle. Ne pitävät ihon mattapintaisena ja antavat sille kosteutta. Parakrassia ja luonnollista hyaluronihappoa sisältävät anti age -voiteet häivyttävät ensimmäisiä ryppyjä ja pehmentävät ihoa sisältä päin. Luomu aloe veraa sisältävät pesugeeli, kasvovesi ja kosteusvoide syväkosteuttavat normaalia ihoa.
  • Sante-vartalonhoito: SANTE-suihkugeelit virkistävät ja elävöittävät ihoa sisältämillään sitrushedelmillä, mintulla ja luomuinkiväärillä. Manteliöljyä ja luomu aloe veraa sisältävät versiot rauhoittavat ja suojaavat ihoa kuivumiselta. Kiinteä suihkusaippua ei sisällä muovipakkausta ja kestää pidempään kuin tavanomainen suihkugeeli. Hellävaraiseen, päivittäiseen puhdistukseen sopivat kookosöljyä ja vaniljaa sisältävät voidemaiset suihkugeelit, jotka tekevät ihosta pehmeän ja joustavan. Lopuksi iho kosteutetaan vartalovoiteella, joka suojaa sitä haitallisilta ympäristövaikutuksilta.

Monipuolisten Sante-tuotteiden avulla voit helposti ottaa luonnonkosmetiikan osaksi jokapäiväistä elämääsi. Luonnollisten tuotteiden valikoima on suuri ja sitä laajennetaan jatkuvasti.

Osta SANTE-tuotteet parfumdreamsiltä

Tutustu nyt runsaaseen SANTE-tuotteiden valikoimaan ja löydä täydellisesti oman ihosi tarpeisiin sopivat tuotteet ihon, kasvojen ja hiusten hoitoon. Tuotteet sisältävät laadukkaita luonnollisia ainesosia ilman tarpeettomia lisäaineita, joten ne ovat ihoystävällisiä. Löydä nyt Sante-luonnonkosmetiikka parfumdreamsiltä.