Savinaamiot

17 Tuote
4
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Savinaamio: luonnollista hoitoa ja sileän pehmeä iho

Savinaamiot sisältävät runsaasti luonnollisia vaikuttavia ainesosia, jotka hoitavat ja hemmottelevat ihoa. Savella voi olla puhdistava ja tulehduksia ehkäisevä vaikutus, ja lisäksi sen arvokkaat ainesosat pääsevät naamion ansiosta syvälle ihoon. Savinaamion käytön jälkeen iho tuntuu pehmeältä ja taipuisalta, mikä heijastuu myös kokonaishyvinvointiin.

Savinaamioita on saatavana erilaisia kuten yksittäispakattuja mutanaamioita, hoitavia savinaamioita ja Kuolleenmeren mineraaleja sisältäviä kasvonaamioita. Naamioiden sisältämä savi otetaan vesistöistä, jotka sisältävät runsaasti mineraaleja ja tarpeellisia ravinteita. Erityisen tunnettu on Israelissa ja Jordaniassa sijaitseva Kuollutmeri, jonka vedellä ja savella uskotaan olevan parantava vaikutus.

Kuinka savinaamio vaikuttaa?

Savinaamiot sisältävät usein täysin luonnollisia ainesosia eikä niissä ole lainkaan kemiallisia yhdisteitä tai hajusteita. Muut savinaamioissa käytettävät ainesosat ovat useimmiten myös luonnollista alkuperää kuten esimerkiksi aloe vera tai kamomilla, jotka rauhoittavat ja kosteuttavat ihoa entisestään. Savinaamioiden luonnollisuus on suuri etu etenkin herkälle iholle. Savinaamiot vaikuttavat:

 • tulehduksia ehkäisevästi
 • huokosia supistavasti
 • silottavasti
 • puhdistavasti.

Lisäksi ne voivat vähentää erilaisten iho-ongelmien oireita ja sopivatkin erinomaisesti aknesta, näpyistä tai mustapäistä kärsiville ihmisille. Esimerkiksi parantavaa savea sisältävät naamiot toimivat iholla magneetin tavoin ja vetävät puoleensa talkkia ja rasvaa ihohuokosista. Samalla savi tukee iholla olevien näppyjen ja epäpuhtauksia paranemista. Jopa ihosairaudet voivat lieventyä säännöllisellä savinaamioiden käytöllä. Tällaisia sairauksia ovat esimerkiksi:

 • atooppinen iho
 • psoriasis
 • ihottuma.

Säännöllinen käyttö voi tehdä ihosta kestävästi paremman ja vähentää ihon kutinaa.

Kuinka savinaamiota käytetään?

Savinaamiota kannattaa lämmittää hieman ennen sen asettamista paikoilleen. Kun sen lämpötila on 45–50 astetta, naamion vaikutus on parhaimmillaan ja se pääsee parhaiten syvälle ihoon. Lämpö avaa huokosia ja näin ollen iho on valmiimpi vastaanottamaan vaikuttavia aineita. Levitäthän naamion aina puhdistetulle iholle. Aina ei kuitenkaan ole mahdollista lämmittää naamiota. Osa naamioista sopiikin käytettäväksi myös huoneenlämpöisinä.

Anna savinaamion vaikuttaa vähintään puolen tunnin ajan. Älä kuitenkaan jätä sitä iholle yli tunniksi, sillä silloin se on jo menettänyt tehonsa eikä siitä enää vapaudu vaikuttavia aineita iholle. Pese naamio käytön jälkeen huolellisesti pois ja varmista, ettei siitä jää mitään jäänteitä. Rasvaa tämän jälkeen kasvot käyttämällä runsaasti hoitavaa kasvovoidetta.

Mihin parantava savinaamio soveltuu?

Parantavaa savea pidetään vanhana luonnon parannuskeinona ja sitä käytetään tänä päivänä vaikuttavana aineena useissa kosmetiikkatuotteissa. Se sisältää lukuisia arvokkaita mineraaleja ja hivenaineita:

 • kalsiumia
 • magnesiumia
 • rautaa
 • sinkkiä
 • kaliumia
 • piihappoa
 • seleeniä.

Parantava savi voi auttaa lievittämään tulehduksia, kutinaa ja kipuja. Sen vuoksi sitä käytetäänkin epäpuhtaalle tai rasvaiselle iholle, mutta myös aknesta, ihottumasta tai atooppisesta ihosta kärsiville.

Parantava savinaamio levitetään kasvoille voiteen tapaan ja sen annetaan kuivua siihen samalla, kun sen vaikuttavat ainesosat pääsevät iholle. Naamio imee itseensä liiallista rasvaa, bakteereja ja muita aineenvaihdunnan tuotteita. Kun naamio pestään pois kasvoilta, nämä haitalliset aineet poistuvat iholta yhdessä savinaamion kanssa ja ihohuokoset ovat jälleen puhtaita.

Osta savinaamio parfumdreamsin valikoimasta

parfumdreams tarjoaa suuren valikoiman erilaisia savinaamioita, kuten parantavaa savea, mutaa, Kuolleenmeren savea ym. sisältäviä naamioita.