Hääkausi: säästä nyt 25 %*

Menu

Parfumdreams

Peittävät meikkivoiteet

3 Tuote

Peittävällä meikkivoiteella tasaisenvärinen iho

Peittävät meikkivoiteet ovat yläkäsite meikkivoiteille ja peitevoiteille, jotka sisältävät enemmän pigmenttejä perinteisiin tuotteisiin verrattuna. Se lisää meikkivoiteiden peittävyyttä valtavasti: epäpuhtaudet, punoitus, näppylät ja jopa tatuoinnit häviävät peittävällä meikkivoiteella kuin taikaiskusta. Elokuva- ja teatterialalla jo kauan yleisesti käytössä olleet tuotteet ovat nyt saatavilla myös kylpyhuoneeseesi:

  • Erittäin peittävä meikkivoide: Saatavissa tuubissa tai purkissa sekä eri sävyissä. Tuote saa aikaan tasaisen ihonvärin, jota voidaan varjostaa edelleen.
  • Camouflage cream concealer: häivyttää tummat silmänaluset ja antaa raikkaan ulkonäön.
  • Camouflage liquid concealer: Silkkinen koostumus, joka sulautuu yhteen pohjameikin kanssa. Peittää herkät alueet ja samalla kosteuttaa.
  • Camouflage concealer -paletit: neutralisoivat epäpuhtauksia vastaväreillä – roosaa tummiin silmänalusiin, vihreää punoitukseen ja liilaa kalpeutta vastaan.

Sinun ei tarvitse olla meikkitaitelija saadaksesi kauniita lopputuloksia. Peittävä meikkivoide eroaa vain vähän perinteisistä meikeistä. Pääsääntönä voidaan pitää, mitä pehmeämpi koostumus, sitä peittävämpää tuote on. Pienellä harjoituksella osaat pian käyttää oikein tätä meikkipussin apulaista ja loihtia haluamasi lookin.

Näin käytät oikein peittävää meikkivoidetta

Vahamainen koostumus tekee peittävästä meikkivoiteesta monipuolisen tuotteen. Haluatko kevyen viimeistelyn vai voimakkaan peittävyyden? Kaikki mahdollisuudet ovat tarjolla. Luonnollisesti myös voimakkaasti peittävän meikkivoiteen tulisi sopia ihonsävyysi. Voit katsoa vinkkiä ranteesi verisuonista. Jos ne näkyvät ihon alla vihertävinä, olet lämmintä ihotyyppiä. Jos ne ovat pikemminkin sinertävät, ihonsävysi on viileä.

Jotta peittävät meikkivoiteet peittäisivät mahdollisimman tehokkaasti, oikea levitystekniikka on ratkaisevaa. Ota hieman tuotetta spaatteliin ja levitä sitä ensin kämmenselkään. Tällä tavalla meikkivoiteen sisältämät vahat lämpenevät ja pigmentit jakautuvat tasaisemmin. Herkän lopputuloksen aikaansaamiseksi riittää, että otat hieman tuotetta suoraan siveltimeen.

Maksimaalisen tasaisen tuloksen saat levittämällä tuotetta ensin kasvojen keskelle ja jatkamalla siitä kasvojen ulkoreunoja kohti. Soikea sivellin on tähän tarkoitukseen paras väline. Käytä lopuksi vielä hieman kiinnityspuuteria, jotta peittävästä meikistä tulee vedenkestävä. Sittenpä kasvosi ovatkin jo valmiit luomiväriä, huulipunaa ynnä muita varten.

Osta peittävä meikkivoide ja kulje itsevarmana koko päivä

Ihon epäpuhtaudet, punoitus tai epämieluisat tatuoinnit eivät ole enää päiväsi ilonpilaajia. Peittävät meikkivoiteet peittävät, piilottavat ja tasoittavat kaiken, mikä voisi vaikuttaa itsevarman hymysi säteilyvoimaan. Valitsetpa nestemäisen tai voidemaisen tuotteen, löydät parfumdreamsiltä sopivat tuotteet juuri omiin tarpeisiisi.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

Alennushinta on merkitty tuotteeseen. Alennus koskee vain valikoituja tuotteita. Alennus ei vaadi alennuskoodia. Voimassa 28.05.2024 saakka.

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube