Säästä 22 %* aurinkosuoja-, ihonhoito- ja monista muista tuotteista

Menu

Parfumdreams

Naisten karvanpoistohöylät – sileä iho koko vartalolle

Monille naisille sileä ja karvaton iho on kauneusideaali, johon he käyttävät paljon aikaa. Olipa kyse sääristä, kainaloista tai intiimialueesta, laadukkkaat sheivausvälineet ovat perusteellisen ja ihoystävällisen karvanpoiston A ja O. Terävien terien ja helposti liikuteltavan pään ansiosta höylä saavuttaa vaivattomasti kaikki ajeltavat alueet.

Vastuullinen valinta: Höylät naisille

Monet naiset haluavat tehdä vartalonhoidostaan vastuullisempaa ja ympäristöystävällisempää. Naisten kestohöylä sopii tähän täydellisesti. Se on yleensä valmistettu kokonaan metallista, joten se tuntuu kädessä erittäin laadukkaalta eikä se sisällä tarpeettomia muoviosia. Terät kiinnitetään yksittäin ja niitä voidaan käyttää molemmin puolin. Höylän terää on mahdollista käyttää kaksi kertaa pidempään kuin tavallisen höylän terää.

Sähkökäyttöinen sheiveri: täydellinen ihokarvojen ajamiseen kuivana

Sähkösheiverissä on sekä etuja että haittoja: Käyttö on erittäin nopeaa ja viiltämisen riski on lähellä nollaa. Täysin sileäksi ihoa ei kuitenkaan sähköisellä sheiverillä saa. Se, mikä aluksi kuulostaa haitalta, voi olla jollekin myös etu:

Jos karvat on tarkoitus vain lyhentää, on sähkösheiveri täydellinen valinta. Usein toimitukseen kuuluu myös lisäosia, joilla haluttu karvan pituus voidaan säätää. Karvanajo sähkösheiverillä voi kuitenkin olla hyödyllinen vaihe ennen märkäajoa. Varsinkin, jos karvat ovat jo kasvaneet hyvin pitkiksi, pelkkä märkäajo kestäisi aivan liian kauan, koska höylän joutuisi huuhtelemaan hyvin usein.

Osta parfumdreamsilta höylät ja sheiverit naisille

Hanki laadukkat naisten sheiverit ja höylät parfumdreamsilta. Muista vaihtaa höylän terä säännöllisesti, jotta et rasita ihoasi tarpeettomasti. Karvanpoiston jälkeen ihosi arvostaa hoitavaa, ravitsevia ainesosia sisältävää vartaloemulsiota.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 17.04.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Dior, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube