Naomi Campbell hajuvesi

12
4/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Naomi Campbell -hajuvesi: kietoudu suloisen ajattomaan tuoksuun

Ehdottoman itsevarma ja henkeäsalpaavan kaunis: tällainen on Naomi Campbell -hajuvesi. Tämä haute couture -lavojen ikoni ei ole muuttunut miksikään aikojen saatossa. Hän näyttää tänä päivänä aivan yhtä upealta kuin uransa alussa vuosia sitten.

Vuodesta 1999 lähtien nimi Naomi Campbell on yhdistetty hajuveteen, jota hän markkinoi yhdessä Procter & Gamble -konsernin kanssa. Tähän mennessä Naomi Campbell -hajuvesiä on ilmestynyt yhteensä 25 erilaista.

Erityisen suosittuja Naomi Campbell -hajuvesiä ovat seuraavat:

  • Naomi Campbell Eau de Toilette: Naomin ensimmäinen tuoksu vuodelta 1999 kiehtoo naisia ympäri maailman, jotka haluavat vaikuttaa viettelevältä ja eroottiselta mutta samalla menestyneeltä ja dynaamiselta. Kaktuksen kukat, magnoliat ja orkideat luovat tuoksulle upean alun, joka pehmenee makeiden viikunoiden ja valkoisten persikoiden vivahteeksi ennen muuttumistaan setrin, ambran, vaniljan ja santelipuun voimakkaiksi aromeiksi.
  • Naomi Campbell Cat Deluxe Silver: Tämä Naomi Campbell -tuoksu näki päivänvalon vuonna 2006. Epätavallinen tuoksuyhdistelmä sopii moderneille naisille, jotka haluavat korostaa luonteensa moninaisuutta. Mausteinen kardemumma yhdistyy latvatuoksussa freesioihin, jotka antavat tilaa muille kukkaistuoksuille kuten orvokeille ja pioneille. Lämmin meripihka ja erilaiset puiset vivahteet päättävät tämän maanläheisen Naomi-tuoksun.
  • Naomi Campbell Prêt à Porter: Tämä Naomi Campbell Eau de Parfum lumoaa hienostuneella sekoituksellaan itämaisia yrttejä ja makeita kukkaistuoksuja ja mausteiden vivahteita. Mehukasta latvatuoksua elävöittävät bergamotti, mustikka ja päärynä. Hedelmäinen yhdistelmää jatkuu täydellisesti sydäntuoksussa, jota sävyttävät pioni, orvokki ja ruusu. Samettisen pehmeä panacottan, persikoiden ja vaniljan sekoitus täydentää tuoksun.

Kaikki Naomi Campbell -hajuvedet ovat erinomainen esimerkki suositun kuuluisuuden hajuvesisarjasta, joista kaikista on tullut suosittuja klassikkotuoksuja.

Naomi Campbell -hajuvesi: ainutlaatuinen ja monipuolinen

Toisin kuin useat muut luksusmerkit Naomi Campbell on vaihtanut suuntaa useampaan kertaan. Entinen huippumalli on nimittäin käyttänyt hajuvesiensä suunnittelussa useita eri suunnittelijoita. Tämän vuoksi Naomi Campbell -hajuvedet voivat olla keskenään hyvinkin erilaisia.

Myös Naomin hajuvesien pullot kuvastavat hänen persoonallisuuttaan. Erittäin itsevarmana esiintyvä entinen huippumalli on useita kertoja ottanut kantaa rasismiin. Vuonna 1988 hän esiintyi ensimmäisenä mustana naisena ranskalaisen Voguen kannessa.

Osta Naomi Campbell -hajuvesi

Parfumdreamsiltä löydät runsaan valikoiman Naomi Campbell -hajuvesiä.