Puuterit

147 Tuote
1112
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Puuterit – kiilto pois nopeasti iholta

Ripaus meikkipuuteria otsaan, nenään ja leukaan poistaa iholta kiillon ja vähentää epätasaisuuksia. Tuloksena on kaunis, hienostunut ihonsävy, joka saa ihon näyttämään tasaisemmalta. Kuitenkaan puuteri ei ainoastaan suojaa kiiltävältä iholta. Se myös kiinnittää meikin ja saa sen kestämään pidempään. Irtopuuterin ohella valikoimissa on kiinteitä puutereita (eli kivipuutereita) ja helmipuutereita. Meikkipuuterien käytössä kannattaa ottaa huomioon pari vinkkiä, jotta puuteri istuu täydellisesti.

Löydä helposti täydellinen meikkipuuteri kaikille ihotyypeille

Puuteri ei ole pelkästään puuteria, vaan tarjolla on monia erilaisia tuotteita, joita on saatavilla myös lukuisissa eri sävyissä. Laajasta tuotevalikoimasta löytyy sopiva meikkipuuteri jokaiselle ihotyypille.

  • Irtopuuteri: Tämä puuterituote on puutereiden klassikko. Hienorakenteinen aine levittyy erinomaisesti siveltimen, puuterivipan tai meikkisienen avulla. Ota levitysvälineeseen hieman puuteria ja levitä se tasaisesti kasvoille. Puuteri tekee sileän lopputuloksen ja vähentää ihon kiiltoa. Irtopuuteri peittää kevyesti tekemättä ehostuksesta naamiomaista, jolloin lopputulos on aina luonnollinen.
  • Kiinteä puuteri: Kiinteissä puutereissa eli kivipuutereissa meikkiaine on puristettu kiinteäksi. Sitä voi levittää niin siveltimellä kuin sienelläkin, ja se saa aikaan kauniin kokonaisvaikutelman. Puuterirasiassa on usein peili, joten kivipuuterit ovat täydellinen valinta mukaan laukkuun.
  • Helmipuuteri: Helmipuuteri on mainio irtopuuterin ja kiinteän puuterin yhdistelmä. Pieninä helminä tulevaa tuotetta on helppo käyttää siveltimen avulla. Hankaava liike saa puuterin tarttumaan siveltimeen, jolla se on helppo levittää iholle.

Usein jo pienikin määrä meikkipuuteria riittää antamaan kasvoille loppusilauksen. Puuteri viimeistelee koko ilmeen, käytitpä sitä meikin viimeistelyyn tai paranteluun, eikä se tuki ihohuokosia tai tee meikistä liian paksun näköistä.

Helppokäyttöiset puuterit

Suurin osa puuterituotteista koostuu talkista, tärkkelyksestä, kaoliinista, oksideista ja eräistä pigmenteistä. Koostumus on yksinkertainen, mutta lopputulos suurenmoinen. Mattapuuteri voi tehdä ihosta tasaisemman näköisen, kun taas valoa heijastava puuteri saa aikaan hehkuvan ilmeen. Puuterin etuna on, että sillä pystyy täysin peittämään laajentuneet ihohuokoset sekä häivyttämään läiskät. Se vähentää jopa ihon punoitusta, jolloin iho näyttää raikkaalta ja tasaiselta.

Ota siveltimeen tai puuterivippaan pieni määrä puuteria ja kopauta ylimääräinen puuteri pois. Näin puuteria ei joudu kerralla liikaa iholle, vaan voit annostella sen paremmin haluamiisi kohtiin. Sivele siveltimellä tai sienellä nenästä kasvojen ulkoreunoihin päin ja ylhäältä alaspäin. Näin kasvojen kaikille alueille tulee riittävästi puuteria ilman, että kasvojen ihokarvat nousevat pystyyn.

Pieni vinkki: Puuterin annosteluun soveltuu parhaiten sivellin tai puuterisieni. Jos kuitenkin levität meikkipuuteria rasvaiselle tai kiiltävälle iholle, kannattaa silloin käyttää apuna vanulappua. Käytä joka kerralla uutta lappua, jotta puuteriin ei pääse leviämään bakteereita.

Tilaa puuterit helposti verkosta parfumdreamsilta

Myynnissä on lukuisia erilaisia puutereita eri tuotemerkeiltä. Jos haluat nähdä helposti, mitä kaikkea valikoimassa on tarjolla, parfumdreamsiltä löytyy laaja määrä erilaisia puutereita. Hakutuloksia suodattamalla löydät itsellesi sopivan puuterin päivittäiseen kauneudenhoitoon. Tuloksena on onnistunut viimeistely, joka saa ihosi näyttämään hienolta ja luonnolliselta.