Vibraattorit

36 Tuote
8
4/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Vibraattori – seksuaalista nautintoa napin painalluksella

Tohtori Joseph Mortimer Granvillen 1800-luvun lopulla keksimästä vibraattorista tuli menestys. Alunperin naisten hysterian hoitoon kehitetystä apuvälineestä on aikojen saatossa kehittynyt suosittu seksilelu. Nykyisin näitä pieniä väriseviä laitteita on saatavana lähes rajattomasti erilaisissa muodoissa ja väreissä. Tarjonta kattaa niin luonnollista penistä jäljittelevät hieromasauvat kuin futuristiset taideteokset. Yleisesti ottaen nämä naisia ympäri maailman ihastuttavat seksilelut voidaan jakaa seuraaviin kategorioihin:

  • Perinteiset vibraattorit: Kyseessä on värähtelevä hieromasauva, joka muistuttaa ulkonäöltään penistä. Sopii käytettäväksi vaginassa tai anaaliseen käyttöön.
  • Klitorisstimulaattorit: Pieniä ja hillittyjä, stimuloivat klitorista ulkoapäin. Sopivat käytettäväksi yksin mutta myös yhteisiin hetkiin.
  • G-pistevibraattorit: Erityismuotoiltu malli, joka mahdollistaa G-pisteen vaivattoman stimuloinnin.
  • Paineaaltokiihottimet: Stimuloivat klitorista paineaaltojen avulla ja kiihottavat intensiivisesti. Saatavana myös parivibraattorina.
  • Vibraattorirenkaat: Toimivat penisrenkaana ja stimuloivat samalla klitorista yhdynnän aikana.
  • Tuplavibraattorit: U-muotoinen vibraattori stimuloi yhtä aikaa sekä klitorista että G-pistettä. Tämä takaa kaksinkertaisen nautinnon.

Lyhyesti sanottuna: vibraattorit ovat jo kauan sitten saavuttaneet keskeisen paikkansa yhteiskunnassa. Lähes jokainen nainen omistaa tällaisen nautintovälineen tai on ainakin kokeillut sellaista. Eikä se mikään ihme olekaan, sillä nämä pienet apurit paitsi auttavat tyydyttämään naisen seksuaaliset tarpeet, ne myös rikastavat pariskuntien yhteisiä eroottisia hetkiä.

Millainen on paras vibraattori?

Kun haluat ostaa vibraattorin, pohdi ensiksi omia henkilökohtaisia mieltymyksiäsi: millaista stimulointia etsit? Puhtaasti klitorista stimuloivaan nautintoon sopii klitorisstimulaattori tai paineaaltoja hyödyntävä kiihotin. Jos taas haluat saada myös sisäpuolista hemmottelua, kannattaa kokeilla perinteistä hieromasauvaa.

Erityistä nautintoa tarjoaa puolestaan G-pistevibraattori. Se on melko kapea, mutta sen pää on käyristetty juuri sopivasti. Näin se löytääkin helposti tiensä juuri oikeaan paikkaan ja antaa nautinnollisen G-pisteorgasmin. Monet naiset pitävät tätä erityisen nautinnollisena, jonka vuoksi tämän lelun hankinta onkin todella kannattavaa.

Parasta vibraattoria etsiessä kannattaa kiinnittää huomiota oikean materiaalin valintaan. Aiemmin useimmat mallit valmistettiin muovista, mutta tänä päivänä valmistajat suosivat ihoystävällistä silikonia. Näin pinnasta saadaan erityisen pehmeä ja se lämpiää kehonlämpöiseksi. Jos aiot käyttää uutta ystävääsi myös suihkussa, kannattaa huomioida hieromasauvan vedenkestävyys. Paristo- vai akkukäyttöinen voi myös olla yksi valintakriteereistä.

Vibraattorin oikeanlainen puhdistus

Myös seksileluissa hygienia on kaiken perusta. Sillä ei ole merkitystä, käytätkö vibraattoria ainoastaan ulkoisesti vai myös sisäisesti. Se tulee aina puhdistaa perusteellisesti käytön jälkeen. Vedenkestävät lelut voit puhdistaa yksinkertaisesti lämpimässä vedessä. Vettä kestämättömät laitteet sen sijaan tulee pyyhkiä kostealla liinalla.

Lopuksi värähteleviin nautintolaitteisiin kannattaa ruiskauttaa pari suihkausta seksilelun puhdistussuihketta, joka on tarkoitettu erityisesti nautintovälineiden desinfiointiin. Se ei tartu lelun samettisen pehmeään pintaan, mutta puhdistaa silti kaikenlaiset bakteerit perusteellisesti. Kuivattuasi laitteen kunnolla voit laittaa sen takaisin yöpöytäsi laatikkoon odottamaan seuraavaa kertaa.