Huulikuorinta

5 Tuote

Huulikuorinnalla pehmeät, aistilliset huulet

Kuivan karheista huulista sileän pehmeät pusuhuulet – huulikuorinnat kuorivat huulten ohuen ihon, poistavat kuolleen ihosolukon ja ovat hellävaraisia. Käytön jälkeen huulet tuntuvat sileiltä ja tasaisilta. Huulikuorintoja on saatavilla joko pienissä purkeissa, tuubeissa tai huultenhoitokyninä. Vaihtoehdot sopivat niin yksilöllisiin kauneusrutiineihin kotona kuin nopeaan käyttöön matkalla.

Kenelle huulikuorinta sopii?

Huulikuorinta sopii jokaiselle, joka haluaa tasaiset ja silkkisen pehmeät huulet Ulkoiset olosuhteet, kuten aurinko, meikki-up ja stressi, voivat kuivattaa huulia. Sen lisäksi, että huulet näyttävät rasittuneilta, ne tuntuvat kireiltä ja voivat halkeilla ja olla todella arat. Näihin pulmiin huulikuorinta tulee hätiin. Huulikuorinta sopii sinulle, jos

  • haluat tasaiset ja hoidetut huulet,
  • kärsit kuivista huulista,
  • haluat edistää huulten verenkiertoa ja
  • ennaltaehkäistä ensimmäisten huulijuonteiden syntyä.

Huulten iho on ohut ja siksi niin herkkä. Huulissa on kaikista kehonosistamme vähiten rasvaa ja siksi ne eivät pysty huolehtimaan kovin tehokkaasti kosteuden tuotannosta. Hellävarainen hoito vahvistaa huulia päivittäisiin koitoksiin.

Sokeria ja muita ravitsevia ainesosia sisältävä huulikuorinta

Se että huulten iho on erityisen herkkää, tietävät myös luonnonmukaisten ihon- ja huultenhoitotuotteiden valmistajat. Tunnetut yritykset luottavat siksi usein luonnollisiin ainesosiin huulikuorinnan valmistuksessa. Useimmat huulikuorinnat sisältävät hienojakoisia sokerirakeita. Sokeri on jo kauan sitten osoittautunut tehokkaaksi ainesosaksi, koska sen rakenne poistaa luotettavasti kuolleet ihosolut. Sokeria sisältävät huulikuorinnat eivät siis ole syyttä suosittuja.

Sokerin lisäksi huulikuorinnoissa käytetään murskattuja hedelmänkiviä tai erityisiä partikkeleita. Kasviöljyt ja vitamiinit tarjoavat huulille arvokkaita ravintoaineita ja huulten kaipaamaa kosteutta. Sokeria sisältävillä huulikuorinnoilla on kaksi tärkeää tehtävää: Ne poistavat kuolleen ihosolukon ja tarjoavat huulille kaikki niiden tarvitsemat tärkeät ravintoaineet.

Oikea käyttötapa: Huultenhoito huulikuorinnalla

Huulikuorinta kannattaa tehdä kerran viikossa. Sen voi levittää helposti sormin, mutta kädet tulee pestä perusteellisesti tätä ennen, jotta huulet eivät joudu kosketuksiin bakteereiden tai lian kanssa. Pieni määrä kuorinta-ainetta riittää. Se hierotaan hellävaraisesti ihoon ja annetaan vaikuttaa hetken. Ylimääräiset kuorinta-aineen jäämät voi pestä pois vedellä. Heti kuorinnan jälkeen voit jatkaa meikkaamistasi.

Tilaa huulikuorinta verkosta parfumdreamsiltä

Säännöllinen kuorinta tekee pehmeät ja tasaiset huulet, joissa veri kiertää hyvin. Ne saavat terveenvärisen kiillon ja ovat ihanteellinen perusta säteilevän kauniille meikille. Ja mikä parasta: Huulikuorinnat sisältävät täydellisen sekoituksen korkealaatuisia ainesosia, ja ne on helppo sisällyttää kauneusrutiineihin. Jos olet vailla parasta hoitoa samettisille, vietteleville huulille, löydät varmasti etsimäsi laajasta parfumdreamsin valikoimasta.