Silmänympärysvoiteet

276 Tuote
3467
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Silmänympärysvoide: Miksi silmänympärysiho kaipaa omanlaistaan hoitoa

Silmänympärysiho on selvästi ohuempi ja herkempi kuin muu kasvojen iho. Sillä on suurempi taipumus kuivumiseen ja ikääntymisen ensimerkit, kuten naururypyt, ilmestyvätkin juuri silmien ympärille. Hyvä silmänympärysvoide kosteuttaa silmänympärysihoa.

SIlmänympärysiholla ei näy ainoastaan ikä, vaan myös liian vähäinen uni sekä stressi, jotka tunnistaa tummista silmänalusista ja silmäpusseista. Kasvovoide ei yleensä ole riittävän intensiivinen herkän silmänympärysihon erityistarpeisiin, vaan hyvän silmänympärysvoiteen tulisi kuulua kosmetiikkarepertuaariin.

Silmänympärysvoide: Kuinka usein silmänympärysvoidetta tulisi käyttää?

Erityisesti naisten silmänympärysiho joutuu koville. Meikin poiston yhteydessä ihoa hangataan ja käsitellään, mikä voi kuivattaa sitä. Silmänympärysvoidetta tulisi levittää silmänympärysiholle joka aamu. Se antaa päivän ajaksi tarvittavaa kosteutusta ja suojaa. Myös iltaisin ennen nukkumaanmenoa voi iholle levittää silmänympärysvoidetta. Näin hoitavat aineet saavat vaikuttaa rauhassa yön yli ja aamulla vastassa ovat levänneen näköiset silmät.

Valitaksesi oikean silmänympärysvoiteen ryppyjä vastaan, sinun tulee tietää, mitkä ainesosat silottavat ja kiinteyttävät ihoa. Esimerkiksi keramidit parantavat ihon suojakerrosta, mikä saa kosteuttavat aineet pysymään pidempään iholla. Kuivuus onkin eniten ryppyjä aiheuttava tekijä. Myös muiden ainesosien tulisi olla omiin tarpeisiin sopivat.

Mistä tunnistaa hyvän silmänympärysvoiteen?

Ikäsuositus ei ole ainoa hyvän silmänympärysvoiteen tunnusmerkki, vaan myös sillä on merkitystä, mitä silmänympärysiho todella tarvitsee. Siinä missä 20-vuotiaan iholle riittää kosteutus, ikääntyvä iho tarvitsee rinnalle myös muita ainesosia, jotka häivyttävät iän tuomia merkkejä.

Seuraavat ainesosat lukeutuvat tyypillisiin silmänympärysvoiteen vaikuttaviin aineisiin:

  • Q10, joka sitoo vapaita radikaaleja saaden ihon näyttämään kiinteämmältä
  • hyaluronihappo, joka muodostaa iholle pitkäkestoisen kosteuskerroksen
  • kollageeni, joka sitoo ihoon kosteutta saaden ihon näyttämään kimmoisalta
  • Vitamin E, das das Kollagengerüst der Haut schützt
  • retinoli, joka edistää ihosolujen uudistumista ja supistaa ihohuokosia

Ultimaattinen vinkki silmänympärysvoiteen käyttäjille

Jos haluat tarjota silmänympärysihollesi todellisen pikavirkistyksen, säilytä silmänympärysvoiteesi jääkaapissa. Tällöin se tuntuu levitettäessä supermiellyttävältä, virkistää ihanasti aamurutiinien yhteydessä ja tarjoaa välitöntä energiaa. Viileä silmänympärysvoide tuntuu erityisen hyvältä lyhyiden yöunien jälkeen, liiallisen stressin keskellä sekä kesän kuumuudessa. Silmänympärysihosi iloitsee tästä raikkaan viileästä kauneusbuusterista.

Osta hoitava silmänympärysvoide parfumdreamsiltä

Olitpa minkä ikäinen tahansa, silmänympärysihon kosteutuksesta kannattaa ehdottomasti huolehtia. Se ennaltaehkäisee ensimmäisten ihojuonteiden muodostumista ja antaa iholle kauniin raikkaan hehkun. Selaile parfumdreamsin suureen valikoimaan erilaisia silmänympärysvoiteita ja löydä tarpeisiisi juuri se sopiva.