Naisten tuoksut Miesten tuoksut Meikit
Silmät Huulet Ihonhoito

Yves Saint Laurent hajuvesi

5793
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Yves Saint Laurent hajuvedet: sano hei Pariisille

Hajuhermomme ovat suoraan yhteydessä aivoihimme. Siksi kaikenlaiset tuoksut pystyvät herättämään sekunneissa erilaisia tunteita. Ei siis ihme, että kaikki suuret muodinluojat haluavat loihtia myös ikiomat hajuvetensä. Niin elää edelleen myös Yves Saint Laurent hajuveden muodossa ja hurmaa meidät neroudellaan – ripauksella Pariisia, olimmepa missä tahansa.

YSL parfyymi ja sen synnytysvaikeudet

Yves Saint Laurent oli Pariisin ensimmäinen suunnittelija, joka saattoi syntisen kalliin haute couturen myös tavallisten kuolevaisten kukkaroiden ulottuville valmisvaatemalliston ansiosta. Yksi hänen uskollisimmista asiakkaistaan oli Catherine Deneuve, jolle Saint Laurent luonnosteli rooliasuja elokuviin.

Vuonna 1977 ilmestyi ensimmäinen Yves Saint Laurent -parfyymi nimeltä Opium, joka pääsi otsikoihin. Yhdysvalloissa syntyperältään kiinalaiset kansalaiset vaativat julkista anteeksipyyntöä, koska hajuvesi osoitti heidän mielestään tunteettomuutta Kiinan historiaa kohtaan. Vaatimus kaikui kuitenkin kuuroille korville: YSL vuokrasi vuonna 1978 hajuveden Yhdysvaltojen lanseerausjuhlia varten Peking-nimisen purjealuksen, jota koristi jättimäinen Buddha.

Opiumiin liittyvä skandaali ei juurikaan hetkauttanut naisia missään päin maailmaa, vaan he halusivat suihkuttaa ensisijaisesti tätä Yves Saint Laurentin hajuvettä iholleen. Nykyäänkin Opium on yhä yksi maailman suosituimmista hajuvesistä.

Osta YSL hajuvesi

Tätä nykyä on olemassa monia Yves Saint Laurent -hajuvesiä, jotka tekevät vaikutuksen:

  • YSL Black Opium: Alkuperäistä versiota muutaman asteen kapinallisempi YSL-hajuvesi on Black Opium. Se kuvastaa modernia naista. Naisellinen aistillisuus ja leikkisä ylenpalttisuus kulkevat käsi kädessä tässä hajuvedessä. Vahvat kahvipavut yhdistyvät lämpimään santelipuuhun ja ilmaisuvoimaiseen setriin. Patsuli, jasmiini ja appelsiininkukat paljastavat lisäksi naisellisen tanssinsa, joka tuoksuu kiehtovan monikerroksiselta.
  • YSL Mon Paris: Selkeästi tunnistettava YSL-hajuvesi ilmentää heijastuksia valojen kaupungista. Se huokuu halua ja intohimoa. Hedelmäiset päärynä, vadelma, mansikka ja bergamotti antavat latvatuoksulle raikkaita sävyjä, kun taas pioni ja jasmiini tiivistävät sydännuottiin naisellisuutta. Tämä Yves Saint Laurentin hajuvesi on niin sanottu chypre-hajuvesi, jotka legendaarinen François Coty kehitti. Näissä hajuvesissä on raikas latvatuoksu, kukkainen sydäntuoksu ja puumaisen sammaleinen juurituoksu.
  • YSL Y: Tämä Yves Saint Laurentin miesten hajuvesi kuuluu fougère-tuoksuihin. Tuoksuperhe on nimetty vuonna 1882 kehitetyn Fougère Royale -hajuveden mukaan. Katajanmarja ja salvia sekoittuvat hajuvedessä bergamottiin ja inkivääriin, kun taas voimakkaassa juurituoksussa on suitsuketta, tonkapapuja ja ambraa. Tämä YSL:n hajuvesi heijastelee minimalistista asennetta, jota pelkistetty pullokin edustaa: vain paras on riittävän hyvää.

Osta Yves Saint Laurentin hajuvesiä ja kosmetiikkaa parfumdreamsiltä

Yves Saint Laurent ei edusta ainoastaan ilmaisuvoimaisia hajuvesiä, vaan tuotemerkiltä on saatavilla myös kaikenlaisia kosmetiikkatuotteita. Etsitpä meikkejä tai ihonhoitotuotteita kasvoille ja vartalolle, parfumdreamsillä tarjolla oleva YSL-valikoima on valtava. Löydät meiltä sopivan tuotteen jokaiseen tarpeeseen.