Anti-Age-voiteet

503 Tuote
11186
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Anti-age-kasvovoide – luonnollista säteilyvoimaa ikääntyvälle iholle

Vanheneminen tuo tullessaan ongelmia monille ihmisille. Hyvä kasvovoide yli 60-vuotiaan iholle voi auttaa tukemaan ihon luonnollista kimmoisuutta ja vähentämään juonteita. Siten peilin näky muuttuu jälleen iloksi katsella, ja itsetunto säilyy hyvänä koko elämän. Anti-age-voide voi lieventää hellävaraisesti seuraavia ikääntymisen merkkejä:

  • Täyteläisyyden väheneminen: Ihon kimmoisuus heikkenee. Kasvojen ääriviivat eivät ole enää yhtä selkeät kuin ennen. Kaiken kaikkiaan kasvot näyttävät vähemmän täyteläisiltä ja kiinteiltä.
  • Tiiviyden heikkeneminen: Ihon vastustuskyky huononee. Kasvojen iho ei enää hehku, vaan se näyttää kalpealta ja apealta. Rypyt syvenevät, ja iho vaikuttaa ohuemmalta.
  • Ryppyjen muodostuminen: kollageenin muodostumisen ja solunjakautumisen väheneminen aiheuttaa juonteita klassisiin kohtiin: naururyppyjä silmäkulmiin, huoliryppyjä otsaan ja nasolabiaalijuonteita ylähuulen ja nenän väliin.
  • Kuivuus ja herkkyys: Ihon suojakerros muuttuu läpäisevämmäksi, ja iho menettää kosteutta. Samalla ihosta tulee herkempi ulkoisille vaikutuksille, kuten lämpötilalle ja UV-säteilylle.

Iho alkaa vanheta jo 20. ja 30. ikävuoden välillä. Voit torjua tätä luonnollista prosessia aloittamalla ajoissa anti-aging-voiteiden käytön. Iho hyötyy toki myöhemmälläkin iällä anti-age-voiteen hoitavista ainesosista.

Anti-aging-voide vahvistaa ihoa

Pari ryppyä kuuluu yksinkertaisesti ikään. Mikään anti-age-voide maailmassa ei voi nimittäin pysäyttää ajanhammasta. Voit kuitenkin tehdä jotain sen eteen, että ihosi pysyisi vahvempana ulkoisia vaikutteita vastaan. Voimakas auringonvalo on yksi ryppyjen muodostumisen pääsyistä. UV-säteily heikentää nimittäin kollageenin muodostumista ja vahingoittaa ihosoluja pysyvästi. Käytä siis aina sopivaa aurinkosuojakerrointa.

Kiireinen elämäntapa, tupakointi tai väärä ruokavalio aiheuttaa oksidatiivista stressiä. Se edistää vapaiden radikaalien muodostumista. Ne ovat molekyylejä, jotka hyökkäävät soluseiniin ja heikentävät ihoa. Siksi antioksidantteja, kuten Q10:tä tai retinolia, pitäisikin olla kaikissa anti-aging-voiteissa. Ne neutralisoivat vapaita radikaaleja ja suojaavat siten ihoa.

Lämpötila, tuuli ja sää rasittavat ihoasi vuosien varrella. Siitä seuraa ihon kuivumista, hilseilyä ja halkeilua. Keramidit ovat erityisiä rasvoja, jotka rakentavat uudelleen ihon suojakerrosta ikääntyvän ihon kasvovoiteessa. Hyaluronihappo on puolestaan tehokas kosteuttaja, ja ihosi saa siitä ylimääräisen siemauksen sen kipeästi tarvitsemaa kosteutta.

Anti-age-voiteet päivittäisessä ihonhoidossa

Käytätpä mitä tahansa ryppyvoidetta, tärkeää on, että käytät sitä päivittäin ja valitset ihotyypillesi sopivan tuotteen. Hyvä kasvovoide yli 60-vuotiaille on 35 vuoden iässä vielä varmasti liikaa. Sen sijaan sinun kannattaa valita kevyempiä tuotteita, jotka imeytyvät nopeasti. Nämä anti-aging-voiteet sopivat hyvin myös meikin alle ja ovat siten oivallinen lisä kauneusrutiineihisi.

Nauttiessasi hyvin ansaituista kauneusunista ihosi toipuu päivän vaikutuksista. Tue sitä silloin anti-aging-kasvovoiteella, joka on tarkoitettu käytettäväksi yöllä, ja herää aamulla raikkaan tuntuisella iholla. Tiivistetyt vaikuttavat aineet, kuten hyaluronihappo, keramidit tai foolihappo, stimuloivat ihon omaa uudistumista. Kasvot tuntuvat kiinteämmiltä ja ihanasti hoidetuilta.