Naisten tuoksut Miesten tuoksut
Ihonhoito
Angel Alien

MUGLER hajuvesi

762
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Mugler hajuvesi – sensaatiomaisia tuoksuja kulttistatuksella

Jokainen Mugler-hajuvesi on paitsi erottuva myös poikkeuksellinen. Upean näyttävissä pulloissa myytävät hajuvedet erottuvat välittömästi massasta. Ainutlaatuisuus ja ylellisyys olivat ranskalaisen muotisuunnittelijan sydäntä lähellä koko hänen elämänsä ajan. Vaikka Thierry Mugler kuoli yllättäen tammikuun alussa vuonna 2022, hänen perintönsä elää yhä: valikoima omaperäisiä tuoksuja, jotka huokuvat intohimoa ja ainutlaatuisuutta.

Mugler hajuvesi ihastuttaa ympäri maailman

Ensimmäinen Mugler-hajuvesi ilmestyi vuonna 1992. Angel oli uudenlainen tulkinta klassikosta, jonka Thierry toivoi vaikuttavan tutulta mutta samalla viattomalta, lempeältä ja viettelevältä. Hajuvesi sai myrskyisän innostuneen vastaanoton ja myi paremmin kuin monet muut kilpailijoiden tunnetut ja korkeahintaiset tuotteet.

  • Mugler-hajuvedet naisille: Mugler on luonut naisten tuoksuja, jotka lumoavat ja ihastuttavat upeilla ja erityisillä yhdistelmillään. Jokainen Mugler Eau de Parfum on näyttävä yhdistelmä kukkaistuoksuja ja hedelmäisiä esansseja. Vanhat klassikot keskittyvät ennen kaikkea makeisiin vaniljan, damaskin ruusun ja Akigalawood-aromin tuoksunuotteihin, kun taas uudemmat tuoksut korostavat puisia sävyjä kuten ambraa ja arabianjasmiinia. Jokainen luomus on täysosuma, jonka huumaava vaikutus ei ulotu pelkästään naisiin.
  • Mugler-hajuvedet miehille: Intohimoisten ja viettelevien naisten tuoksujen vastapainoksi miesten tuoksut ovat tyyliltään selkeitä, yhdenmukaisia ja viileitä. Tuoksut kuten inkivääri, kaneli ja vihreä kahvi ovat niiden perusosia, mutta ne sisältävät myös myskiä, korianteria, minttua ja bentsoiinia. Lopputuloksena on epätavallinen sekoitus, joka vaikuttaa aistilliselta ja koukuttaa.

Mugler-hajuvedet erottuvat edukseen upeiden tuoksuyhdistelmien ja vaikuttavien pullojen ansiosta. Thierry Mugler tiesi mitä teki ja osasi kehittää yhdistelmän, josta maailma saa nauttia yhä tänä päivänä. Hyödynnä nyt tilaisuutesi nauttia upein aromein rikastetuista, ainutlaatuisista kuuluisan muotisuunnittelijan hajuvesisuosikeista ja tilaa oma suosikkisi netistä parfumdreamsiltä: vertaansa vailla olevia tuoksuelämyksiä, jotka erottuvat monipuolisuudellaan ja kiinnostavilla sävyillään.

Innostavia Mugler-tuoksuja näyttävissä pulloissa

Mugler-hajuvedet huomataan muustakin kuin niiden ainutlaatuisista tuoksuyhdistelmistä. Ne on myös pakattu sävähdyttäviin pulloihin. Jokainen kappale on pieni mestariteos ja oodi taiteelle. Näyttävästi suunnitellut ja intensiivisen väriset pullot erottuvat edukseen: ne ovat kuin tähtiä, jotka ovat pudonneet taivaalta, tai luomuksia, jotka eivät ole tästä maailmasta. Muglerilla oli aina uusia ideoita, jotka hän visionäärinä osasi myös taitavasti toteuttaa.

Tuoksuissaan hän käytti pääasiassa hyväksi havaittuja esansseja, mutta hän osasi käyttää niitä taitavasti. Näin saivat alkunsa sensaatiomaiset Mugler-tuoksut, jotka mielikuvituksellisten nimiensä ansiosta tarjosivat paljon puheenaihetta. Vielä tänä päivänä kaikki Mugler-hajuvedet ovat erityisen suosittuja ja pitävät huolen, että hajuvesien ystävät kautta maailman pääsevät sadunomaiselle matkalle tuoksujen maailmaan.

Joitain Mugler Eau de Parfum -hajuvesiä voi jopa ostaa täyttöpakkauksina valikoiduista hajuvesiliikkeistä. Hajuvesien täyttöpakkaukset auttavat osaltaan suojelemaan luontoa. Kun pullo on tyhjä, sen voi vain täyttää uudelleen joutumatta ostamaan uutta pulloa. Jos haluat tutustua ensi kertaa Muglerin tuoksumaailmaan, parfumdreamsiltä löydät lukuisia vaihtoehtoja edullisesti.

Osta Mugler hajuvedet edullisesti ja helposti parfumdreamsin valikoimasta

Tutustu Thierry Muglerin hämmästyttävään tuoksumaailmaan parfumdreamsillä. Valikoimasta löydät paitsi erilaiset naisten ja miesten tuoksut, myös suositun Mugler Eau de Cologne -tuoksun. Näin voit tutustua menestysyrityksen monipuoliseen maailman helposti ja edullisesti.