Bestseller

Biotherm

12877
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Biotherm: erittäin tehokasta ihonhoitoa meren voimalla

Biotherm on ranskalainen tuotemerkki, joka on kehittänyt jo vuodesta 1952 lähtien tehokkaita luonnollisia ainesosia sisältäviä ihonhoitotuotteita. Merestä saatavat ainesosat, kuten lämpöplankton ja leväuute, edistävät erittäin tehokasta hoitorutiinia. Biotherm on merkki, joka tarjoaa sinulle laajan valikoiman voiteita, seerumeja ja hoitotuotteita niin silmille, kasvoille kuin vartalollekin. Lisäksi valikoimaan kuuluvat tuoksut ja deodorantit.

Biothermille vesi on tuotteiden tärkein perusta, Keskeinen ainesosa tulee, jota saadaan Ranskan Pyreneiltä, on lämpöplankton. Biotherm onkin sitoutunut intensiivisesti ympäristön ja merten suojelemiseen. Jokainen Biothermin tuote perustuu veteen, ja Biotherm kehittää jatkuvasti sopivia hoitokoostumuksia eri ihotyypeille.

Biothermin tuoksut: Luonnollinen tuoksu

Biotherm edustaa merkkinä luonnollisuutta ja raikkautta. Se luonnehtiikin merkin vartalotuoksuja. Raikkaat, aistilliset ja pirskahtelevat tuoksunyanssit virkistävät ja elävöittävät. Samalla ne myös hoitavat ihoasi. Biothermin tuoksut erottuvat luonnollisilla esanssillaan ja varmistavat aromaattisen tuoksuelämyksen.

Osta Biothermin kosmetiikkaa edullisesti

Biothermin kosmetiikka- ja ihonhoitotuotteet hoitavat herkkää kasvojen ihoa korkealaatuisilla ainesosillaan. Hieno lämpöplankton suojaa ihoa UV-säteilyltä ja vahvistaa samalla ihosoluja. Rypyt ja hienot ikäjuonteet jäävät kakkoseksi näille ainesosille. Iho näyttää kirkkaammalta ja tasaisemmalta, koska oikeat Biothermin kasvojenhoitotuotteet ehkäisevät myös mustapäitä ja epäpuhtauksia.

Kosteuttavat seerumit ja uudistavat kasvoöljyt muodostavat täydellisen ihonhoito-ohjelman. Ne suojaavat ympäristövaikutuksilta ja tasapainottavat ihon omaa suojaa. Biothermiltä löytyy myös auringonsuojatuotteita. Biotherm kiinnittää huomiota ekologisiin ainesosiin, jotka suojelevat ja kunnioittavat meriä.

Löydä edulliset Biotherm-tuotteet parfumdreamsilta

Hoida ihoasi Biothermin korkealaatuisilla tuotteilla. Luonnolliset ainesosat tekevät ihonhoidosta elämyksen, ja voit nauttia ylellisestä hemmottelusta omassa kylpyhuoneessasi. Täydennä rutiinia sopivilla Biotherm-tuoksuilla. Parfumdreamsilta löydät Biotherm-kosmetiikkaa, jota tarvitset ihosi säteilevään kauneuteen. Tilaa ja nauti tuotteista nopeasti toimitettuina – maksimaalista iloa ihonhoitoon.