-20 %* ihonhoitotuotteista & paljosta muusta

Menu

Parfumdreams

Mineraalipuuteri – ilmava meikki kuumiin päiviin

Mikä on puuterinkevyttä, hoitaa ihoa ja saa aikaan luonnollisen ilmeen? Vastaus on mineraalipuuteri. Varsinkin kesäpäivinä paksu kerros meikkiä on kohtuuton valinta iholle. Nämä mineraaliperäiset pigmentit saavat ihon tuntumaan taivaallisen sileältä, mutta ne peittävät tehokkaasti. Mineraalipuuterit ovat yhä suositumpia seuraavien etujen ansiosta:

  • Ihanteellinen epäpuhtaalle iholle: Mineraalipuuterit eivät sisällä komedogeenisia aineita. Niinpä ne eivät tuki ihohuokosia. Sen sijaan mineraalit voivat jopa ehkäistä tulehduksia.
  • Kevyt look: Mineraalipuuteri korvaa raskaan meikkivoiteen ja saa silti aikaan tasaisen ihonsävyn. Ihana vaihtoehto toimistoon tai kuumille treffeille.
  • Luontainen vaikutustapa: Iho näyttää vähemmän kuivalta. Lisäksi mineraalipuuteri ehkäisee ihoärsytystä.
  • Helppo ja nopea käyttää: Etkö halua viettää aamuisin ikuisuutta peilin edessä? Mineraalipuuteri on helppo levittää ison siveltimen avulla. Lopputulos kestää hyvin katseita.

Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoa mineraalipuuterista. Pigmentoitua vaihtoehtoa kutsutaan toisinaan myös powder foundationiksi, koska se soveltuu erinomaisesti meikin pohjustukseen. Mineraalipuuteri imee itseensä ylimääräisen talin, mikä antaa iholle matan pinnan. Läpikuultava mineraalipuuteri sen sijaan toimii meikinkiinnityspuuterin tavoin ja viimeistelee meikin ihanteellisesti. Se sopii erinomaisesti myös käsilaukkuun, kun meikkisi saattaa toisinaan kaivata hieman raikastusta rientojen välillä.

Näin levität oikein mineraalipuuterin

Mineraalipuutereita on saatavilla irtonaisessa ja kiinteässä muodossa. Molemmat vaihtoehdot ovat todella helpot levittää puuterisiveltimen avulla. Käyttäessäsi irtonaista mineraalipuuteria kopauta ylimääräinen tuote pois siveltimestä ennen puuterin levittämistä. Vähemmällä määrällä tuotetta saat nimittäin huomattavasti paremman lopputuloksen. Levitä sitten mineraalipuuteri pyörivin liikkein koko kasvojen ja kaulan alueelle.

Vaikka mineraalipuuterin koostumus onkin kevyt, levitä ja häivytä mineraalipuuteri aina huolellisesti. Mitä pörröisempi sivellin on, sitä helpommin aine levittyy. Tarkkaile lopputulosta peilistä: Haluatko peittävämmän ilmeen? Levitä toinen kerros mineraalipuuteria ja nauti tasaisesta ihonsävystä ilman raskasta meikkikerrosta.

Voit luonnollisesti vielä lisätä aurinkopuuteria ja highlighteria herkän varjostuksen aikaan saamiseksi. Jotkin mineraalipuuterilaadut sisältävät kimaltelevia tai säihkyviä pigmenttejä. Ne luovat iholle heijastavan hehkun, joka saa sisimpäsi sädehtimään ulospäin. Levitä tällaista mineraalipuuteria vain yksi kerros, jotta lopputulos näyttää luonnolliselta.

Miksi mineraalipuuteri kuuluu meikkilaukkuun?

Mineraalipuuteri asettuu iholle kuin kevyt huntu hoitaen sitä samalla. Keinotekoisten silikonien ja kiisteltyjen parafiinien sijasta mineraalipuuterin toiminta perustuu sinkkioksidiin, alumiinioksidiin ja mineraaleihin, kuten kalsiumiin ja magnesiumiin. Ne kehittävät iholle antibakteerisen kalvon, jota myös akneiho sietää yleensä hyvin.

Lisäksi se sisältää luonnollisen UV-suojan. Osa auringonsäteistä heijastuu iholla olevista mineraaleista. Käytä kuitenkin voimakkaassa auringonvalossa myös aurinkovoidetta. Periaatteessa mineraalipuuterit sopivat kaikille ihotyypeille. Siinä on riittävästi syytä kokeilla mineraalipuuteria edes kerran ja selvitä arjen haasteista kesäisen tasaisensävyisellä iholla.

Palvelumme

** Tarkat alennusehdot löytyvät henkilökohtaisesta Tervetuloa– uutiskirjeestäsi

* Ei voi muuttaa rahaksi. Ei yhdistettävissä muihin tarjouksiin. Voimassa 20.05.2024 asti, ei koske alennustuotteita, lahjakortteja, tuotemerkkejä Acqua di Parma, Bond No. 9, Chanel, Drunk Elephant, Eisenberg, Kilian Paris, Rituals, Rosendo Mateu ja tuotteita, joissa on merkintä Luxury. Ei vähimmäisostorajaa. Julkaiseminen kielletty. Parfümerie Akzente GmbH, alv-tunnus DE813307548 AG Stgt. HRB 581012

Maksutavat


Palkittu ostokokemus

Shoppaile turvallisesti

Lähetyspalvelumme

parfumdreams App
parfumdreams
Facebook
Tik Tok
Instagram
Youtube