Käsi- ja manikyyrisetit

64 Tuote
39
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Käsienhoito- ja manikyyrisetit: kaikkea kauniille käsille

Kauniit kädet ja hoidetut kynnet huomataan ja ne luovat huolitellun ensivaikutelman ihmisestä. Käsien ja kynsien hoito ei ole tarpeen ainoastaan ulkonäöllisistä ja kosmeettisista syistä, vaan se on myös terveyden kannalta oleellista.

Käsien- ja kynsienhoitosetit voivat myös auttaa ehkäisemään monia epämiellyttäviä vaivoja, kuten sisäänkasvaneita tai halkeilevia kynsiä tai kivuliaita ja tulehtuneita kynsinauhoja. Kynnet eivät ole ainoastaan ulkonäöllisesti kauniit, niillä on myös terveydellinen tehtävä suojatessaan sormien päitä vaurioilta.

Mitä tarvikkeita sisältyy käsien- ja kynsienhoitosetteihin?

Käsien- ja kynsienhoitosetit sisältävät pääasiassa perinteisiä perustarvikkeita kuten kynsisakset, kynsiviilan ja kynsileikkurit. Lisäksi käsienhoitopakkauksiin lukeutuvat myös erilaiset manikyyrisetit ja lakkoja ja muita tuotteita sisältävät pakkaukset. Ne voivat sisältää esimerkiksi seuraavia tuotteita:

Myös käsivoide, lohkeilevien kynsien korjaussarja tai käsien ja kynsien hoitonaamio voivat sisältyä käsien- ja kynsienhoitosettiin. Kynnet voivatkin kertoa paljon ihmisen terveydestä, sillä jotkut sairaudet ilmenevät myös kynsistä.

Kun hoidat säännöllisesti kynsiäsi, pidät paitsi huolta käsistäsi, saatat myös samalla havaita mahdolliset terveydelliset muutokset.

Kuinka usein käsien ja kynsien hoitoon tulisi panostaa?

Kynnet kannattaa viilata vähintään joka toinen viikko ja samalla voit hemmotella käsiäsi hoitavalla kylvyllä, käsinaamiolla tai vähintään kunnollisella rasvauksella. Kädet ovat kuitenkin päivittäin alttiina erilaisille rasituksille, kuten tuulelle, kylmyydelle, kuumuudelle ja UV-säteille. Lisäksi kädet joutuvat kosketuksiin puhdistusaineiden kanssa tiskatessa ja siivotessa, ja niitä pestään tai jopa desinfioidaan useita kertoja päivässä. Tämä kaikki kuivattaa käsiä ja voi myös vaikuttaa kynsien hyvinvointiin.

Sähköiset manikyyrisetit helpottavat kynsienhoitoa

Sähköiset manikyyrisetit sisältävät erilaisia päitä ja tekevät kynsien tasaisesta viilauksesta helppoa. Lisäksi sähköinen kynsienhoitolaite auttaa poistamaan kuolleet kynsinauhat vahingoittamatta terveitä kynsinauhoja. Näillä laitteilla teetkin kynsille erinomaisen manikyyrin ja perushoidon jälkeen voit halutessasi levittää kynsiin kynsilakkaa.

Työkaluja vai kosmetiikkaa – käsienhoito- ja manikyyrisettien valikoima on suuri

Käsien- ja kynsienhoitosettien sisällöissä on eroja. Toiset koostuvat kynsilakasta, kynsiviilasta ja käsivoiteesta, kun taas toiset keskittyvät enemmän työkaluihin ja sisältävät esimerkiksi sakset, kynsiviilan ja kynsileikkurin kauniissa kotelossa. Tällaisia peruspakkauksia saa jo muutamalla eurolla. Saatavana on kuitenkin myös luksuspakkauksia, joiden tuotteet ovat erityisen laadukkaita, terät pitkälle hiottuja ja jotka kestävät pitkään.

Kynsienhoito- ja manikyyrivälineitä sisältäviä settejä ostetaan yleensä vain kerran ja ne kestävät käytössä vuosia. Sen sijaan erilaisia lakkoja sisältävät pakkaukset sopivat erinomaisesti esimerkiksi lahjaksi aina uudelleen. Kynsilakat kuluvat käytössä ja niitä tarvitsee aina uusia, lisäksi monet haluavat kokeilla uusia värejä ja se on heille tärkeä osa kauneudenhoitoa.

Käsien- ja kynsienhoitosettejä jokaiseen makuun parfumdreamsiltä

Kynsienhoitosetti sopii erinomaisesti lahjaksi, mutta voit ostaa sen myös itsellesi ja hemmotella käsiäsi ihanilla uusilla tuotteilla. Erilaiset lakat, voiteet ja öljyt pitävät kätesi pehmeinä ja kyntesi hoidettuina ja huoliteltuina ja varmistavat, että kynsinauhasi säilyvät terveinä. Kauniit kädet edistävät hyvinvointia ja saavat sinut säteilemään myös ulkoisesti.

parfumdreams tarjoaa suuren valikoiman erilaisia käsien- ja kynsienhoitosettejä. Etsitpä tuotteita naisille tai miehille, parfumdreamsiltä löydät etsimäsi ja voit valita useista erilaisista kynsienhoitotuotteista itsellesi parhaiten sopivat.