Kasvoharjat

17 Tuote
945
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Kasvojen puhdistusharjalla ihohuokoset pehmeästi puhtaiksi

Kasvojenpuhdistuksen pitäisi kuulua aina iltatoimiisi. Kasvoharjat sopivat erinomaisesti meikin, lian ja kuolleiden ihosolujen poistamiseen iholta, ja samalla ihosi saa hemmottelua.

Kasvojen puhdistusharja kuorii ja yhtä aikaa hieroo herkkää ihoa. Se parantaa verenkiertoa ja tekee ihosta kauniimman säännöllisesti käytettynä.

Kasvoharjan hyödyt päivittäisessä puhdistuksessa

Sähkökäyttöiset kasvojen puhdistusharjat ovat yksinkertaisia käyttää. Lisäksi ne vahvistavat kasvovoiteiden ja seerumien tehoa, koska ne puhdistavat ihon perusteellisesti ja avaavat ihohuokoset ennen aineiden levitystä. Käytettyjen tuotteiden vaikutusaineet pääsevät syvemmälle ihon kerroksiin ja toimivat tehokkaammin.

Käyttämällä kasvoharjaa säännöllisesti ihon puhdistukseen voit ehkäistä ennalta näppylöitä ja mustapäitä. Sähköiset kasvojen puhdistusharjat poistavat lian ja kuolleet ihosolut jopa kymmenen kertaa paremmin kuin tavallinen kasvojen puhdistus.

Puhdistus kasvoharjalla on helppoa ja tehokasta

Kasvojen puhdistusharjan käyttö on helppoa ja nopeaa, joten se sopii hyvin päivittäiseen kauneudenhoitoon:

  • Kostuta kasvot ja levitä haluamaasi puhdistusainetta harjaspäähän tai iholle.
  • Puhdista iho kasvoharjalla liikuttelemalla sitä kasvojen eri alueille. Puhdistukseen kuluu noin minuutti, ja suurin osa sähköisistä puhdistusharjoista on ajastettu valmiiksi sen mukaan.
  • Voit nyt pestä pois puhdistusaineen jäämät.
  • Levitä sitten hoitotuote, esimerkiksi seerumi, voide tai kuorinta-aine.
  • Huomaa: kun käytät kasvojen puhdistusharjaa, käytä kuorinta-ainetta vain kerran viikossa.

Osta laadukkaita kasvoharjoja parfumdreamsiltä

Laadukkaiden kasvojen puhdistusharjojen valikoima on suuri. Niitä on saatavissa manuaalisina, sähköisinä, silikonisina tai värähtelevinä: jokaiselle ihotyypille ja suosikkipuhdistusaineelle löytyy sopiva kasvoharja.

  • Manuaaliset kasvoharjat ovat yksinkertaisia käyttää ja todella edullisia. Ne puhdistavat hellävaraisesti ja soveltuvat erinomaisesti todella herkille ihotyypeille.
  • Sähköiset kasvojen puhdistusharjat puhdistavat tehokkaasti ihohuokoset poistaen samalla iholta kaiken lian ja meikkijäämät. Kun käytät kasvojen puhdistusharjaa säännöllisesti, ihosi kaunistuu ja tasoittuu.
  • Sähköisten kasvoharjojen toimintatavoissa on eroja: on olemassa pyöriviä tai värähteleviä kasvoharjoja. Pyörivissä kasvoharjoissa harjaspää pyörii iholla, kun taas värähtelevät kasvojen puhdistusharjat liikkuvat edestakaisin (jopa 300 kertaa sekunnissa). Värähtelevät kasvoharjat soveltuvat etenkin herkälle iholle. Nykyisin on olemassa myös harjoja, jotka toimivat kummallakin tavalla.

Silikonisella kasvoharjalla puhdas iho

Lääkinnällisestä silikonista valmistetut kasvojen puhdistusharjat eivät anna bakteereille tilaisuutta tarttua kiinni ja lisääntyä. Nämä välineet on helppo puhdistaa, ja niitä voi käyttää jopa puoli vuotta. Edellytyksenä on, että peset harjan puhtaalla vedellä huolellisesti jokaisen käyttökerran jälkeen.

Nailonkuiduista tehtyjä harjaspäitä voi käyttää jopa kolme kuukautta ja nekin täytyy pestä huolellisesti aina käytön jälkeen.