COSRX

Cosrx: modernia ja samalla perinteikästä kosmetiikkaa

Cosrx on nuori korealainen ihonhoitobrändi, joka on lyhyessä ajassa tullut tunnetuksi kauneudenhoidon maailmassa. Cosrx käyttää minimalistisia, mahdollisimman luonnollisia ainesosia herkälle iholle tarkoitettujen hellävaraisten ihonhoitotuotteiden valmistukseen. Veden sijaan Cosrx käyttää aloe veraa, joka on tunnettu parantavasta vaikutuksestaan.

Myös yrityksen nimi on ollut tietoinen valinta: ”Cos” tarkoittaa kosmetiikkaa, ”rx” lääkärin kirjoittamaa reseptiä. Yhdessä nämä lyhenteet muodostavat korealaisen yrityksen vision: kehittää modernin minimalistisia, parantavia ja luonnollisia ainesosia, jotka hoitavat ja ravitsevat ärtynyttä ja herkkää ihoa.

Cosrx: tasainen iho korealaisella ihonhoidolla

Cosrx edustaa perinteikästä korealaista ihonhoitoa ja yhdistää sen taitavasti tuotteisiin, jotka sisältävät kasviperäistä vettä kuten hopeapajun kuorivettä tai aloe veran mehua. Perinteinen korealainen ihonhoitorutiini sisältää tavallisesti kahdeksasta kymmeneen yksittäistä vaihetta. Kukin vaihe toimii valmisteluna seuraavalle vaiheelle. Kerrostaminen eli layering käsittää perusteellisen puhdistuksen lisäksi myös ihon intensiivisen hoidon.

Juuri tätä perinteikästä kasvojen hoitorutiinia varten Cosrx tarjoaa erityisiä tuotteita kuten puhdistusaineita, kasvovesiä, Cosrx-seerumin ja esanssin, kosteusvoiteen ja Cosrx-kasvonaamiot. Kukin Cosrx-tuote on tarkoitettu yksittäiselle ihotyypille ja on vaikutukseltaan näin erityisen tehokas.

Osta Cosrx-tuotteita netistä parfumdreamsiltä

Tehokasta korealaista ihonhoitoa löydät parfumdreamsiltä. Etsitpä emulsiota, geeliä, seerumia tai ampulleja, Cosrx tarjoaa sopivan tuotteen jokaiseen tarpeeseen. Cosrx-ihonhoito- ja puhdistustuotteet eivät sisällä lainkaan mineraaliöljyjä, hajusteita, parabeeneja tai silikonia, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla. Ne ovatkin hyvin siedettyjä ja sopivat myös erittäin herkälle iholle.