Anti-age-seerumit

286 Tuote
7728
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Anti-aging-seerumi – hehkuvalle, ikääntyvälle iholle

Tietystä iästä alkaen anti-aging-seerumi kuuluu kylpyhuoneen perusvarusteisiin. Sen koostumus on erityisen hellävarainen ja kevyesti levittyvä. Tiivistetyt ainesosat tunkeutuvat syvälle ihokerroksiin ja vapauttavat siellä ihoa kaunistavan vaikutuksensa. Klassisessa ryppyjä ehkäisevässä seerumissa on siksi yleensä vähintään yksi seuraavista aineista:

  • Q10: tehostaa energian tuotantoa ihosoluissa ja sillä on antioksidanttinen vaikutus.
  • Resveratroli: Rypäleen siemenistä saatava ainesosa, jolla on myös antioksidanttinen vaikutus. Lisäksi se tarjoaa luonnollisen UV-suojan.
  • Astaksantiini: Punalevistä saatu ainesosa suodattaa UV-säteilyä ja ehkäisee ryppyjen muodostumista.
  • Hyaluronihapot: Sitoo kosteutta ihosoluihin ja varmistaa näin raikkaan ihon. Se vaikuttaa parhaiten yhdessä keramidien kanssa.
  • Retinoli ja muut vitamiinit: Retinoli on A-vitamiinin muoto, jolla on anti-aging-seerumissa voimakas antioksidanttinen vaikutus. Sen on myös osoitettu vähentävän ryppyjen syvyyttä.
  • Foolihappo: stimuloi kollageenin tuotantoa ja sitoo kosteutta ihosoluissa. Lisäksi sillä on tärkeä rooli DNA:n korjauksessa.
  • Pantenoli: Kuljettaa ja sitoo arvokasta kosteutta. Se tukee myös kehoa ihosolujen tuotannossa ja uusiutumisessa.
  • Keramidit: erityisiä rasvoja, jotka varmistavat ihon luonnollisen suojakerroksen säilymisen. Lisäksi se suojaa kosteuden haihtumiselta.

Anti-aging-seerumi ei ole ihmeaine, joka taikoo rypyt pois. Se on kuitenkin tehokas keino ihon ikääntymisen vaikutusten ehkäisyyn. Se myös ylläpitää ihosi luonnollista hehkua. Säännöllisesti käytettynä ikääntyvän ihon seerumi voi tasoittaa ihon pintaa ja vähentää juonteita. Useissa tuotteissa on lisäksi UV-suodatin tai ne tekevät ihosta kevyesti hehkuvan.

Miksi iho tarvitsee ryppyjä ehkäisevän seerumin

Ihon ikääntymiseen on monia syitä ja se alkaa jo 20–30 vuoden iässä. Ulkoiset vaikutukset, kuten vapaat radikaalit, ilmansaasteet ja UV-säteily vahingoittavat ihosoluja, joiden on tällöin uusiuduttava hyvin usein. Tämä prosessi kuitenkin hidastuu iän myötä. Antioksidantteja ja vitamiineja sisältäväanti-aging seerumi voi tukea ihon uusiutumista.

Ajan hammas vaikuttaa myös kehon omaan kollageenin tuotantoon. Tämä proteiini vastaa ihon joustavuudesta. Kollageenisynteesi alkaa vähentyä jo 30-vuotiaana, jolloin ensimmäiset rypyt alkavat muodostua suun ja silmien ympärille. Tähänkin auttaa ryppyjä ehkäisevä seerumi, joka sisältää tiivistettyjä vitamiineja. Ne stimuloivat kollageenin tuotantoa ja ehkäisevät ryppyjä.

Kosteuden puute on yksi syy siihen, miksi iho menettää hehkunsa. Lisäksi seurauksena on ns. kuivuusryppyjä. Siksi on tärkeää, että anti-aging-seerumi kosteuttaa ihoa. Samalla ainesosat, kuten hyaluronihappo tai pantenoli, varmistavat, että kosteus sitoutuu myös ihoon. Keramidit vahvistavat ihon suojakerrosta ja ehkäisevät kosteuden haihtumista.

Näin käytät ryppyjä ehkäisevää seerumia

Ikääntyvän ihon seerumi on erittäin tiivistetty tuote. Sen vuoksi sitä tarvitsee kerrallaan vain muutaman tipan. Levitä päivittäisen pesun jälkeen Anti-Aging seerumi kasvoille ja hiero hellävaraisesti sormin. Anna vaikuttaa 10 minuuttia – täydellinen tilaisuus pitää pieni lepotauko! Tämän jälkeen levität iholle hieman kosteusvoidetta auf. Näin voit aloittaa päivän optimaalisesti hoidetulla iholla!