Parranhoitotuotteet

140 Tuote
867
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Parranhoito – arvokkaita vinkkejä parrasta huolehtimiseen

Monet miehet kasvattavat itselleen nykyisin parran. Parta vaatii tietyn määrän huolenpitoa näyttääkseen hyvältä. Tähän kuuluvat niin parran trimmaus kuin parran pesukin. Kerrommekin sinulle muutaman pienen vinkin ja jipon, jotka auttavat sinua parranhoidossa.

Arvokkaita stailausvinkkejä onnistuneeseen parranhoitoon

Samoin kuin hiukset tai jalkakarvoitus, myös partasi kasvaa koko ajan pituutta. Jotta parta näyttäisi siistiltä ja tyylikkäältä, sille kannattaa uhrata vähän aikaa ja huolenpitoa. Onneksi tarjolla on monenlaisia apukeinoja:

  • Partaöljy: Toisinaan parta pistelee. Hellittyly ja suukottelu saattavat tuntua hyvinkin piikikkäiltä. Tämä ei-toivottu akupunktio tuntuu epämukavalta niin vastapuolesta kuin itsestä. Partaöljy pitää huolen siitä, että partakarvat pysyvät sileinä. Samalla se antaa parralle miellyttävän tuoksun ja viehättävän kiillon.
  • Partabalsami: Partabalsami sopii käytettäväksi muun hoidon välissä. Ota balsamia käsiisi ja levitä se huolellisesti joka puolelle partaa. Balsami antaa partakarvoille pitoa ja muotoilee ne taitavasti. Se tekee parrasta myös pehmeämmän jättäen miellyttävän tunteen iholle.
  • Partasaippua ja partashampoo: Parta kannattaa pestä erityisellä partasaippualla tai sopivalla partashampoolla 2–3 kertaa viikossa. Nämä parranhoitotuotteet poistavat parrasta lian ja saavat parran näyttämään hoidetulta.
  • Partakoneet ja partatrimmerit: Koska parta kasvaa joka päivä vähän, tulee sen muotoiluun panostaa aika ajoin. Se onnistuu parhaiten partakoneella tai partatrimmerillä. Nämä partakoneet on suunniteltu erityisesti parranhoitoon ja miesten tarpeisiin.
  • Partasakset: Parran voi toki jättää hieman pidemmäksikin, jolloin se kaipaa vain pientä siistintää. Tähän tarkoitukseen partasakset ovat oiva apu. Niillä parran tarkka leikkaaminen onnistuu erinomaisesti ja pidempi parta saa viimeisen silauksensa.
  • Partakammat ja -harjat: Myös parta on kammattava silloin tällöin. Kampaaminen avaa etenkin pidemmän parran takut ja pitää parran kuosissa. Kampaaminen tekee parrasta muutenkin edustavamman ja hoidetumman näköisen.
  • Parranhoitosetit: Parranhoitosetit sisältävät kaiken, mitä tarvitset kattavaan parranhoitoon. Partaöljyn tai partashampoon lisäksi mukana on usein partaharja tai partakampa. Ne tekevät päivittäisestä parranhoitorutiinista tehokkaan ja helpon.

Miehille on olemassa monia erilaisia parranhoitotuotteita, jotka estävät partaa kasvamasta villisti ja jotka suojaavat yksittäistä partakarvaa. Ne varmistavat, että parta kiiltää ja ennen kaikkea näyttää hyvin hoidetulta. Viehättävä ulkonäkö, joka kiinnittää huomion.

Parranhoidon ei tarvitse olla vaikeaa ja monimutkaista

Parran pituudella ei ole väliä – vain muutamalla välineellä hoitorutiini hoituu melkein kuin itsestään. Säännöllisen partashampoolla pesun lisäksi parranhoitoon kuuluu myös parran reunojen siistiminen. Sopivalla parranajokoneella ja partatrimmerillä tämä käy kuitenkin helposti.

Jos käytössä on vielä partaöljy tai partabalsami, partakarvat asettuvat juuri halutulla tavalla. Parta saa luonnollista kiiltoa ja näyttää hyvin hoidetulta. Öljyn tai balsamin avulla parta on helppo kammata oikeaan asentoon, niin että mahdolliset aukot peittyvät ja kiharat suoristuvat. Viikset, chin puff tai goatee – oikeilla parranhoitotuotteilla parranhoitorutiini onnistuu vaivattomasti.

Tutustu parfumdreamsin parranhoitotuotteisiin

Parranhoito on välttämätön osa jokaisen miehen arkea, jos päättää kasvattaa parran. Oikeilla varusteilla voidaan luoda trendikkäitä partatyylejä, jotka keräävät katseita. parfumdreamsilta löydät oikeat parranhoitotuotteet jokaiselle partatyypille aina pienistä viiksistä kolmen päivän sänkeen tai täyspartaan. Täydellisen muotoiltu ja hyvin hoidettu parta, jota kehtaa esitellä.