Boucheron hajuvesi

20
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Boucheron Parfum – ylellisiä tuoksuja vuodesta 1858

Boucheron-merkin perusti jalokivikauppias Frédéric Boucheron Pariisissa ja se on nimetty hänen mukaansa. Boucheron oli vuonna 1893 ensimmäinen, joka avasi jalokiviliikkeen kuuluisalle Place Vendôme -aukiolle. Yhä tänä päivänä ylelliset ja upeat korut ovat merkin ydinliiketoimintaa. Mutta saatavilla on myös Boucheron-hajuvesiä

Miten Boucheron eroaa muista?

Viehättävät Boucheron-tuoksut ovat aivan kuin upeat korutkin ainutlaatuisia, elegantteja ja ylellisiä. Boucheron-hajuvesi kietoo tuoksuunsa tuotemerkin koko olemuksen – antaumus, ajaton kauneus ja luovuus näkyvät kaikissa eri tuoksuissa. Boucheron-hajuvesi korostaa käyttäjänsä omaa tyyliä ja antaa koko hänen olemukselleen jotain aivan erityistä.

Mikä on erityistä Boucheron-hajuvedessä?

Boucheron-hajuvedet koostuvat huolellisesti valikoiduista ja täydellisesti yhteensopivista tuoksunuoteista. Kukkaistuoksut ja hedelmäiset nuotit luovat upean kontrastin puisille, mausteisille ja itämaisille sävyille ja antavat vivahteikasta syvyyttä. Monimutkaiset hajuvedet vaikuttavat harmonisilta ja jättävät iholle miellyttävän tuoksun, joka ihastuttaa niin käyttäjää kuin hänen seuralaistaan.

Myös Boucheron-hajuvesien pullot ovat näyttäviä. Upeat kaiverruksin ja erilaisin koristein somistetut lasiluomukset ja ainutlaatuiset mallit tekevät hajuvesistä haluttuja esineitä, jotka myös näyttävät hyvältä kylpyhuoneessa tai meikkikaapissa.

Mitä tuotteita Boucheron-tuoksuvalikoimasta löytyy?

Hajuvesien valikoimasta löytyy sekä Boucheron Eau de Parfum että Boucheron Eau de Toilette. Hajuvesivalikoimaan kuuluvat:

  • Boucheron Pour Femme: Vuonna 1988 ilmestynyt tuoksu on yksi Boucheron-hajuvesien klassikoista. Se on yksi harvoista Boucheron-tuoksuista, joka on saatavana sekä Eau de Parfum- että Eau de Toilette -muodossa. Useimmat tuoksut ovat saatavana vain Boucheron Eau de Parfum -hajuvesinä.
  • Boucheron Quatre Femme: Boucheron Eau de Parfum, jossa on hedelmäisen puinen tuoksu kevyellä makean vivahteella. Täydellisesti kesään sopiva tuoksu on saatavana 30 ml:n, 50 ml:n ja 100 ml:n pulloissa.
  • Jaïpur Homme: Raikas ja ylellinen tuoksu, joka säilyy pitkään ja vaikuttaa viettelevästi. Lime, bergamotti, neilikka, jasmiini, setripuu ja tonkapapu erottuvat tuoksuprofiilista ja tekevät tästä Boucheron Eau de Parfum -hajuvedestä todellisen huippuluomuksen.
  • Serpent Bohème: Latvatuoksun mandariini ja mustaviinimarja, sydäntuoksun jasmiini, malva ja ruusu sekä pohjatuoksun myski, santelipuu ja patsuli tekevät Serpent Bohème -hajuvedestä aivan erityisen. Vuonna 2020 julkaistu tuoksu on yksi Boucheronin uudemmista luomuksista. Kyseessä on ylellinen niche-hajuvesi, joka myydään aivan erityisessä käärmeketjua muistuttavassa pullossa.

Boucheron-hajuvedet eivät sisällä ainoastaan naisten hajuvesiä ja miesten hajuvesiä vaan valikoimasta löytyy myös Gallerie Olfactive -hajuvesi, joka on unisex-tuoksu.

Osta Boucheron-hajuvesi parfumdreamsilta

Boucheron-hajuvesien osto parfumdreamsilta käy helposti. Suuri valikoima ja hinnat, jotka ovat osakseen valmistajien suositushintoja alhaisemmat, tekee hajuveden ostosta miellyttävän kokemuksen.

Myös lukuisia muita merkkejä ja hajuvesituotteista löydät parfumdreamsin valikoimasta – tutustuminen kannattaa.