WHAMISA

12
4,5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Whamisa: 4-kertaista voimaa kukista ja fermentoiduista kasveista

Nimellä Whamisa on korean kielessä tarkkaan määritelty merkitys: Wha tarkoittaa kukkaa, Mi kauneutta ja Sa neljää. Nämä sanat viittaavat Whamisa-kosmetiikan perustaan: juuriin, siemeniin, kukkiin ja hedelmiin. Fermentointi vahvistaa luonnollisia vaikuttavia ainesosia ja tehostaa näin ainesosien yhteisvaikutusta.

Whamisa-kosmetiikka: tietämystä ja hoitoa Koreasta

Whamisa on korealainen kosmetiikkamerkki, joka on tullut tunnetuksi luonnonmukaisista tuotteistaan. Merkki perustettiin vuonna 2002 ja on siitä asti vaikuttanut kauneusalaan – ensin Koreassa ja nykyisin myös Euroopassa. Whamisa yhdistää perinteiset korealaiset menetelmät tieteellisiin tutkimuksiin ja moderniin teknologiaan kehittääkseen tehokkaita ihonhoitotuotteita.

Ainutlaatuista Whamisa-kosmetiikassa on raaka-aineiden fermentointi. Prosessi moninkertaistaa juurien, siementen, kukkien ja hedelmien sisältämät ravinteet ja tekee niistä paremmin hyödynnettäviä ihmisen aineenvaihdunnassa. Entsyymit hajottavat molekyylit pieniin osiin, jotka pääsevät näin helpommin tunkeutumaan ihoon.

Whamisa käyttää ainoastaan luonnonmukaisesti viljeltyjä ainesosia. Tuotteet eivät sisällä lainkaan synteettisiä kemikaaleja, parabeeneja tai keinotekoisia hajusteita.

Whamisa-tuotesarjat: oikeaa kosmetiikkaa jokaiseen tarpeeseen

Perustamisestaan vuonna 2002 lähtien Whamisa on kehittänyt valtaisan valikoiman ihonhoitotuotteita. Tänä päivänä yritys lukeutuu korealaisen kosmetiikan johtaviin merkkeihin.

  • Whamisa Cactus: Whamisan Cactus-sarja on kehitetty erityisesti kuivalle iholle. Pääainesosa on viikunakaktus, joka on erinomainen kosteuttaja ja sisältää lisäksi runsaasti antioksidantteja ja ravinteita.
  • Whamisa Organic Flowers: Whamisan Organic Flowers -sarja sisältää runsaasti kukkaisuutteita. Ne rauhoittavat ja hoitavat herkkää ihoa. Vaikuttavat ainesosat, kuten ruusu, kamomilla, liljat ja muut kukat, elvyttävät ihoa ja saavat sen hehkumaan.
  • Whamisa Organic Fruits: Whamisan Organic Fruits -sarja hoitaa ihoa hedelmäuutteilla, jotka sisältävät runsaasti vitamiineja ja antioksidantteja. Tämä tehohoito suojaa ihoa haitallisilta ympäristövaikutuksilta. Hoitosarjan tuotteet sopivat erinomaisesti väsyneelle ja stressaantuneelle iholle. Hedelmät, kuten sitruuna, appelsiini ja omena, antavat sille raikkautta.
  • Whamisa Organic Seeds: Whamisan Organic Seeds -sarja suojaa ihoa siemenuutteilla ja estää ihoa kuivumasta. Chia-siemenet, seesaminsiemenet ja kvinoa ravitsevat ihoa ravinteillaan ja tekevät ihosta sileän ja joustavan tuntuisen. Tämä sarja on kehitetty kuivalle iholle, joka kaipaa runsasta hoitoa.

Myös hiusten- ja vartalonhoitoon löytyy Whamisalta sopivia tuotteita. Whamisa-shampoo, hoitoaine, vartalokuorinta, Whamisa-aurinkosuoja tai vartaloöljy ovat vain joitain tämän korealaisen kosmetiikkamerkin tuotevalikoiman tuotteista.

Osta Whamisa-tuotteet parfumdreamsilta

Whamisa on vakiinnuttanut asemansa yhtenä korealaisen kosmetiikan johtavana merkkinä ja se onkin nykyisin suosittu ympäri maailman. Parfumdreamsilta löydät runsaan valikoiman Whamisa-kosmetiikkaa. Tilaa nyt netistä!