Juicy Couture hajuvesi

14
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Juicy Couture hajuvesi: erottuvia ja aistillisia tuoksuja

Kalifornialainen muotibrändi Juicy Couture on osa Authentic Brands Group -muotiyritystä, ja se tunnetaan mukavasta mutta glamoröösistä tyylistä. Tunnetuimpia ovat veluuriset verryttelypuvut, joihin on painettu rohkeita printtejä.

Juicy Couture -muotia myydään pääasiassa Yhdysvalloissa, mutta sitä on saatavilla myös Euroopan markkinoilla. Myös tuoksuja myydään Euroopassa. Juicy Couture on toiminut hajuvesimarkkinoilla Saksassa vasta muutaman vuoden ajan.

Tästä syystä Juicy Couture -tuoksuja ei löydä vielä laajemmin Saksasta, mutta joistakin eksklusiivisista naisten tuoksuista on jo tullut bestsellereitä. Juicy Couture tekee muotia tyylitietoisille ja itsevarmoille naisille, ja brändin tuoksut on suunniteltu kuvastamaan juuri tätä.

Näm Juicy Couture -hajuvesi sinun tulisi tuntea

Juicy Couturen tuoksuvalikoima on pieni, mutta fiini. Jo olemassa olevia tuoksuja uudistetaan ja muutetaan jatkuvasti. Juicy Couture -tuoksujen hajuvesisarjat ovat:

  • I am Juicy Couture: Tätä Juicy Couturen Eau de Parfumia luonnehtivat kukkaiset tuoksunuotit ja monivivahteinen tuoksuvaikutelma. Hajuveden sanotaan tuovan mieleen Pariisin ja tekevän vaikutuksen hedelmäisillä ja raikkailla sävyillään. Tuoksussa passionhedelmä, omena ja mandariini kohtaavat vaniljan, karamellin ja patsulin. Lopputuloksena on ainutlaatuinen kokonaisuus, joka henkii aistillisuutta, romantiikkaa ja viettelyä.
  • I love Juicy Couture: Tämä Juicy Couturen Eau de Parfum on makeiden tuoksujen ystäville. Kandeerattu omena yhdessä mustaherukan ja mandariinin kanssa luo makean hedelmäisen kokonaisuuden.
  • Juicy Couture Oui: Tämä statement-tuoksu hurmaa vesimelonin, jasmiinin ja tuberoosan hedelmäisillä kukka-aksenteilla. Elämänmyönteinen tuoksu, joka huokuu hyvää mieltä. Myös värikäs pullo säteilee elämäniloa.

Mikä on ominaista Juicy Couture -tuoksuille?

Juicy Couture on nuori, funky ja edustaa tuoretta, epäsovinnaista ja modernia designia. Merkin tuoksut noudattavat tätä ajatusta. Modernit tuoksut, jotka erottuvat kilpailijoista epätavallisilla tuoksuyhdistelmillä ja laadukkailla, pitkäkestoisen tuoksunautinnon takaavilla ainesosilla, tekevät Juicy Couture -hajuvesistä erottuvia ja vaikuttavat osaltaan tuotemerkin menestykseen.

Osta Juicy Couture -hajuvesi: parfumdreams

Parfumdreamsilta hankit lukuisat upeat Juicy Couture -tuoksut. Tutustu tuoksukokoelmaan ja tee ostoksia edulliseen hintaan. Tilaa helposti ja mukavasti verkosta suoraan kotisohvaltasi.