Aurinkosuojalla

21 Tuote
12
5/5 kaikkien arvostelujen pohjalta

Osta verkosta kasvovoide, joka sisältää aurinkosuojan – nauti täydellisestä ihosi suojasta

Nauti lämpimistä auringonsäteistä ja anna ihosi päivettyä hellävaroen – kesällä aurinko saa aikaan todellisia onnentunteita. Mutta jos ihoa ei suojaa kunnolla, on kääntöpuolena ihon palaminen. Siksi laadukas kasvovoide, jossa on aurinkosuoja, on välttämätön, ja oikein käytettynä takaa auringon päivettämän ihon ilman palamista.

UV-suojan sisältämä kasvovoide antaa kauniin ihon

Sopivaa aurinkosuojaa sisältävää kasvovoidetta on saatavilla useilla suojakertoimilla. Aurinkosuojakertoimia (SPF) on 5:n ja 50+:n välillä. Luku kertoo sen, kuinka kauan kasvovoide suojaa ihoa tehokkaasti auringonsäteilyltä. Kuitenkin myös ihon itsesuojelulla on tärkeä rooli.

Aurinkosuoja: Kaunis iho suojaavalla kasvovoiteella

Suojaavaa aurinkosuojan sisältävää kasvovoidetta on saatavilla useilla eri aurinkosuojakertoimilla. Suojakertoimia (SPF) on 5:n ja 50+:n välillä. Luku kertoo sen, kuinka kauan kasvovoide suojaa ihoa tehokkaasti auringonsäteilyltä. Kuitenkin myös ihon itsesuojelulla on tärkeä rooli. Kasvovoiteiden aurinkosuojakertoimet voi jakaa seuraaviin luokkiin:

  • kevyt aurinkosuoja: kasvovoide SPF 5–10
  • keskitasoinen aurinkosuoja: kasvovoide SPF 15–25
  • korkea aurinkosuoja: kasvovoide SPF 30–50
  • erittäin korkea aurinkosuoja: kasvovoide SPF 50+

Sääntönä pätee seuraava: Mitä korkeampi kasvovoiteen SPF on, sitä pidempään iho on suojattu auringon UV-säteiltä. Ihon omaa auringoltasuojautumiskykyä voidaan pidentää vain kerran. Juuri tästä syystä onkin niin tärkeää lisätä aurinkosuojaa päivän mittaan.

Osta edullinen aurinkosuojalla varustettu päivävoide – tutustu laajaan valikoimaamme parfumdreamsissa

Aurinkosuojan sisältämän päivävoiteen tulee ehdottomasti olla osa kenen tahansa päivittäistä kauneudenhoitorutiinia, vietitpä sitten aikaa omassa pihassa, meren rannalle tai liikkuen aurinkoisena talvipäivänä. Tutustu parfumdreamsin laajaan valikoimaan, päivävoiteita, jotka sisältävät aurinkosuojan, ja löydä juuri oman ihosi tarpeisiin sopiva vaihtoehto. Tilaa uusi aurinkosuojavoiteesi kätevästi verkkokaupastamme tai liikkeellä ollessasi parfumdreams-apista.